0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #940 -: Февруари 16, 2012, 11:00:06 am »
Шоко успех в неделя  :wink:

megi79 и Dragony и на вас успех момичета!!! :D

мечтите се сбъдват, важно да не се отказвате от тях  :wink:
*
« Отговор #941 -: Февруари 16, 2012, 11:07:26 am »
Ааааа, сълзите,лошото настроение,съмненията,обвиненията,самообвиненията,без тези неща не можем да минем.За жалост.С времето,а и с увеличената бройка на опитите,като че ли претръпваме малко,но винаги си има моменти на тъга и унилост. В това няма нищо лошо,даже е пречистващо и дава сили.И аз като видя татковци с колички ,ако знаете как ми се замъгляват очите ,ама все си казвам-как бе, тази година е и моя ред. :wink:
Успех на всички които започват процедура!Шоко,ти ще си първата ,която ще открие + сериите! Вярвам в това!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #942 -: Февруари 16, 2012, 12:09:21 pm »
Рачо като ти прочетох поста и моите очи се насълзиха. Щом и вие мъжете можете да изпитвате тази болка, като гледате другите щастливи семейства с деца. Моят мъж лично не го споделя с мен и е твърд, но зная вътрешно че и той го иска колкото мен и му е мъчно. Мили Рачо всички ще успеем, трябва!
Аз на 27 ще ходя в София да си взема заповедта и ще мина през Владимиров за преглед, защото ако не успеем с поредния опит на естествен цикъл, искам - не искам, София ме зове през Април за стимулация
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #943 -: Февруари 16, 2012, 12:15:39 pm »
Ще успеем ,разбира се! :D Ама и вие вървите по нашия път -между АГ-Варна и клиниката на д-р Владимиров.Значи няма мърдане,успеха ни е "в кърпа вързан" нали сме в най-добрите ръце! :wink:
*
« Отговор #944 -: Февруари 16, 2012, 12:23:04 pm »
Прегръщам ви всички не знам какво бих правила без вас  :bighug:

А моя мъж каза че щял да пита док дали мога да ям бой че да знаел защо рева  :lol:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #945 -: Февруари 16, 2012, 13:33:05 pm »
Хи..хи...и моя каза, че накрая щял да си пристъпи принципите и да ме нашляпа  :lol:

:bighug:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #946 -: Февруари 16, 2012, 14:47:28 pm »
Хи - хи, той боя не е да разгражда, той изгражда (Камен Донев) :):):)
« Отговор #947 -: Февруари 16, 2012, 18:04:09 pm »
shoko, аз след трансфера се бях спукала да рева ...симптом си е охоооо и още как. :D
*
« Отговор #948 -: Февруари 16, 2012, 21:04:25 pm »
Момичета, по кое време са там екипа? Още ли са до 15-16 ч. или приключват по-рано? Ако имате наблюдения в кои дни е по-малко натоварено. Благодаря за инфото!

Шоко, специални стиснати палчета на теб и ВЯРВАМ, че вече си бременна!
Рачка, ..............ти си знаеш, мой човек :bori_003: :bori_010: Стягай се!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #949 -: Февруари 17, 2012, 20:01:37 pm »
 Момичета и момчета ,някой знае ли как е с лекарствата от Румъния?Струва ли си от там или не..Започвам след месец,мога да прескоча и до там стига да има защо.
Ако някой скоро е взимал Гонал 900,на каква цена  е в момента в България? Предварително  БЛАГОДАРЯ   !!! :grouphug:
*
« Отговор #950 -: Февруари 17, 2012, 20:45:19 pm »
Тук ми намирисва на добри новини само,при това съвсем скоро!!! :D :D
Или,виж в темата за АГ-Варна,че имам проблеми с нета в момента!! скоро там си  "пазариха" от Румъния и от Турция,при това доста изгодно!!!Успеххх на всички! Чакам вече +++ резултати! Трябва ни летящ старт на всички ни! дайте ни го,ей!!! :D
« Отговор #951 -: Февруари 17, 2012, 21:02:46 pm »
Момичета и момчета ,някой знае ли как е с лекарствата от Румъния?Струва ли си от там или не..Започвам след месец,мога да прескоча и до там стига да има защо.
Ако някой скоро е взимал Гонал 900,на каква цена  е в момента в България? Предварително  БЛАГОДАРЯ   !!! :grouphug:
Ili и ние щяхме да ходим до Румъния,но времето ни изигра лоша шега,та се наложи да ги купим от Варна(Гонал 900 за 773 лв).Иначе в Румъния цената е 641.53 .Късмет!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #952 -: Февруари 17, 2012, 21:14:16 pm »
 Мерси.
Коя тема по точно.Имам и транспорт -служебния бус ходи два пъти в седмицата.
А има ли конкретно адрес в Букурещ ?Или разните в линковете.
Ще се опитам да спестя някой лев . :D
« Отговор #953 -: Февруари 17, 2012, 21:25:46 pm »
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #954 -: Февруари 17, 2012, 21:31:05 pm »
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&pag=1&searchword=GONAL&x=9&y=8&option=com_search&Itemid=   Натискаш върху Гонал 900 и излизат всички аптеки ,,Сенсиблу,, в съответния град ,в които е наличен.
« Отговор #955 -: Февруари 17, 2012, 21:47:55 pm »
ДА,видях ,разбрах. :D
Имам план вече.Ще поръчам на шофьора ни и след 3 дни ще му поръчам  :lol:
За всеки случай ще проверя тук-таме по нашите аптеки как е .Имам време.
  osi_9
*
« Отговор #956 -: Февруари 18, 2012, 10:16:47 am »
Ili,при всяко положение там ще ти е по-евтино!!! :)В момента един БГ лев е 0.45 Нови румънски леи,т.е.наполовина  леята. Да незабравиш да му дадеш и рецептата,както и да си пази касовата бележка ,че понякога на границата може да ги поискат. :)/абе не се е случвало,но не му пречи/ :wink: Айде ,успех с шопинга! :lol: :lol:
« Отговор #957 -: Февруари 18, 2012, 12:36:09 pm »
  :grouphug:
 Хем ми се започва процедурата,хем малко ме е страх.НО желанието е много толямо и трябва да успеем този път!
 на всички желая много късмет и :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #958 -: Февруари 18, 2012, 13:10:19 pm »
Момичета, по кое време са там екипа? Още ли са до 15-16 ч. или приключват по-рано? Ако имате наблюдения в кои дни е по-малко натоварено. Благодаря за инфото!

Някой може ли да отговори? :ask:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #959 -: Февруари 18, 2012, 13:12:06 pm »
Ех ili7372 винаги е така голям страх давай смело започвай и не му мисли  :bighug:

Мисля че до 14,00 със сигурност са там за по късно не съм сигурна
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън