0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #840 -: Януари 30, 2012, 19:41:16 pm »
Здравейте утре ми е пункцията надявам се да извадим достатъчно ячица
Меги успех  :balk_103:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #841 -: Януари 30, 2012, 19:43:58 pm »
Късмет Шоко  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Ще чакам утре новини
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #842 -: Януари 30, 2012, 19:53:15 pm »
shoko имаш стиснати палци от нас тримата. този път ще успееш.
успех.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #843 -: Януари 30, 2012, 21:40:18 pm »
Шматка благодаря ти, успокоих се след пояснението. Можеше и аз малко да се позамисля, че реално ЛХ довежда до узряването. Ами Александров днес така се изрази, каза че по-принцип пункция се прави когато фол. са между 18-20мм и после съществувало риска да презреят. Но както и той каза всичко е много относително и това не е математика да изчисляваш, просто спирам да мисля за това и да се настроя положително.
Шоко късмет мила. Дано всичко мине по план и да извадят на хубавите яйцеклетки, за да станат най-хубавите бебоци.  :D
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #844 -: Януари 31, 2012, 08:18:25 am »
добро утро ,момичета!!! Време е вече колелото да с  :bfp:да се завърти и за тази година. Искрено пожелавам +++ на Барклет,а на Шоко -успешна последна процедура.
Меги,за да е всичко наред през цялата процедура,добрият контрол е много ,много важен. А ,той се осъществява с подходящите медикаменти,както ти е писала Меги,а така също и с подходящия  Док / който ти познаваш добре/. :lol: :lol:Довери му се и нещата ще си дойдат на мястото. понякога се случва такова "презряване" или "изтърване" на фоликулите,но това е по-скоро следствие от "допълнителни" фактори и е голяма рядкост. Лек ден на всички и чакаме добри отчети,да знаете!!  :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #845 -: Януари 31, 2012, 15:45:27 pm »
Благодаря ви много за подкрепата момичета и Рачо аз да се похваля от 12 фоликули извадихме 12 яйчица направо не мога да повярвам  :dance2: явно този път док им е хванал цаката сега се надяваме да се оплодят
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #846 -: Януари 31, 2012, 16:11:55 pm »
Около 14 февруари две Валентинки ще ти се отпечатат на теста за бременност  :lol:
Така че - споко!  :lol:
*
« Отговор #847 -: Януари 31, 2012, 16:33:31 pm »
Eeee,може пък да са Валенти и Валентина!! :balk_9:Не отписвайте мъжетее.... :lol:
« Отговор #848 -: Януари 31, 2012, 16:52:07 pm »
Ей, Рачооооооо, аз като нарицателно Валентинки  :lol:
Естествено, че ще има и мъж измежду тях  :wink: Нали нашия Доктор май повече мъжки ги прави  :lol:
Майтап бееее!

П.с. Мен с тия Валентинки още ме помнят сигурно в АГ-то!  8)
При първия ми опит при тях пункцията ми беше на 14.02. - та с моите Валентинки, на хората им омръзна да ме слушат  :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #849 -: Януари 31, 2012, 16:54:14 pm »
Браво, Шоко! Дано се оплодят всички!
Аз се включвам само да споделя нещо за цените на декапептила и гонала в момента.
Скоро беше писано, че лекарствата в аптеката на Брегалница са ниски. Не е така. В момента декапептила там е 24лв.за ампула, в Санита е 18.90, в аптеката на ул."Русе" (Фарма плюс мисля се казваше) е 15.40, а в Марешки е 14.60. За бройката, която се изписва по принцип, разликата е доста голяма.
За Гонала- все още в Румъния и Турция е доста по-ниска цената също. В Румъния е с около 100лв. по-ниска цената(за гонал 900), а Турция (аз ги поръчах от там и тук е мястото да благодаря на Упорита, въпреки, че не е пациент на АГ Варна вече, ми направи голяма добрина) Гонал 900 няма, но Гонал 300 е 200 турски лири, а Гонал 450 е 270 турски лири. Има доста момичета, които отиват в Мемориал и сигурно повечето ще помогнат (в аптеките цените не били такива до колкото разбрах)
Успех на всички!
*
« Отговор #850 -: Януари 31, 2012, 17:59:06 pm »
благодаря ви много за пожеланията то освен свети валентин аз на 23.02 имам и рожден ден а мъжо на 07.03 така че се надяваме на голям подарък поводи дал господ  :D дано да ни зарадват мъниците
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #851 -: Януари 31, 2012, 18:16:51 pm »
Първо...браво Шоко...много хубава бройчица :) Дано се оплодят всички и се народят мъничета :)
 На мен днес ми връчиха първоначалните инструкции, както и необходимите изследвания. Всъщност, очаквах да ми предпишат и противозачатъчни...но не ... чудя се да не забравиха?
Ох и мен ме тресе сега това търсене на лекарства...е имам няколко седмици и правя какви ли не сметки
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #852 -: Февруари 01, 2012, 10:47:44 am »
Браво Шоко,отлично се справи.А за това на кой ден ще е ЕТ-то има кой да му мисли  :D 
е имам няколко седмици и правя какви ли не сметки
Драгонче да не излезе ,че ще сме по едно и също време на диванчето  :lol:А за противозачатъчните не е зле и за твое успокоение да звъннеш на Малена например и да попиташ.За цените и аз се ориентирам от сайта,който даде Рачо.За Гонал900 в Румъния 641,а тук 795.Мъжлето се е засилил да ходи до Констанца,но ще видим ,че в това време,пък и не знам как ще го съхранява от там до Варна.Мисля да питам Малена като ходя в понеделник дали има по специално съхранение и как.Е,ако някой от вас е запознат нека пише,ще съм благодарна.   Слънчице,благодаря и на теб за инфото относно цените.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #853 -: Февруари 01, 2012, 11:33:13 am »
Шуги, лекарствата се съхраняват в хладилника,за по сигурно. 5-8 градуса постоянна температура.Ако ще ходите до Констанца/кето е рискова в това време/добре да се обадите в аптеката предвартелно,за да сте сигурни че ги имат. В една от аптеките ва Сенсиблу със сигурност знаят английски :lol: :lol:От там купихме Гонал за първият ни опит ,но тогава нямаше писалки.Всичко беше единични дози по 75 мг и напълнихме един куфар :lol: :lol: Даже и бонбони им дадохме на аптекарките и те така се спогледаха-каква  е тая благодарност!? 8O Ама ако само знаеха ,че спестихме към 500лв ,или някъде там,май трябваше и бутилка да добавя. Някои момичета си доставяха лекарствата и чрез Екон,с хладилни чанти наложен платеж,но нека те кажат подробности. Ние все пътувахме. 8Можете а се комбинирате и с друго семейство,така поне пътните се намалят и ще купуват една винетка,която е задължителна на румънската граница. Не че е скъпа,ама то от тук 5 лв,от там 20 лв и направо си е цифра!Успех!!!
Драконче, противозачатъчните не са задължителни винаги. На нас трудно ни понасят и не ги взимахме последните два опита,още повече,че и с тях и без тях ,нищо не се промени в броя на фоликулите. Ако Док има вече "опит" с тебе,може и да не ги е назначил,но ти се обади на Малена,все пак!Успех и на теб!
Време е дасе "отвори" годината с няколко ++++ :wink:
« Отговор #854 -: Февруари 01, 2012, 11:40:59 am »
Рачо, дали има значение дали жената е раждала...Док само ме попита как съм раждала - нормално или със секцио и нищо не каза за противозачатъчни...замислих се, защото в документите пише, че било задължително...но дори и да е така, за този цикъл вече е късно за тези хапчета...ще изчакам както се уговорихме и ще видим :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #855 -: Февруари 01, 2012, 13:16:38 pm »
Dragony,sugari75,слънце,megi79 голяма компания се заформи дано напълним темата с положителни тестчета

яйчицата са се оплодили направо не съм на себе си не смеех дори да мечтая за това
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #856 -: Февруари 01, 2012, 13:39:07 pm »

яйчицата са се оплодили направо не съм на себе си не смеех дори да мечтая за това

Ами тогава си мечтай просто за брой бебета  :lol:
*
« Отговор #857 -: Февруари 01, 2012, 14:12:45 pm »
 :good_post: Време ти е да "вдигаш летвата" и както ти е казал барбаронски -мечай за бебета!!!
Драконче,ами до колкото знам противозачатъчни се вземат един месец преди процедура,за да си отпочинат яйчниците и да дадат по-добри резултати на следващия цикъл със стимулацията. Отделно и се предвазваше от образуване на кисти.Ами да се включат по-компетентните,да дадат "научно" обяснение. :lol: :lol: Абе,в общи линии,не е фатално ,че няма да ги пиеш.А и щом Док е преценил,значи има защо.Споко!! :wink:
*
« Отговор #858 -: Февруари 01, 2012, 14:45:20 pm »
Dragony,на мен също не ми казаха да пия противизачатъчни,но аз понеже съм с адски нередовен цикъла и исках да си знам точно кога ще ми дойде,сама си попитах дали да пия,а док ми каза да си ги пия като искам.Изобщо не е задължително и най-вероятно не е сметнал за необходимо в твоя случай.
За съхранението на лекарствата по време на път,на мен Ани ми беше дала(понеже пътувах постоянно лятото) едно ледено блокче(продават се в аптеките по 3-4 лв.са ,но не знам как се казва)през нощта го държиш в хладилника,после слагаш в торбата с лекарствата и то охлажда.Едно време хладилните чанти ги продаваха май с подобни неща.
Успех на всички момичета и чакаме само добри новини!
« Отговор #859 -: Февруари 01, 2012, 15:21:56 pm »
Dragony,миналата година щях да стартирам процедура май месец и Александров ми каза да отида на 1-2 ден от цикъла направо - тогава така и не започнахме /поради други причини/ и го отложихме за септември.Но на прегледа септември имах задържан фуликул и док каза, че заради това трябва да пия един месец противозачатъчни и почнахме инжекциите октомври - явно не винаги се налага да се пият пък и то винаги първите месеци има странични ефекти така че ако не се налага май по-добре :).
Успех пожелавам на всички,които започват и тази година много бебенца да се родят!!!Мислете само положително, наистина помага :)