0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #800 -: Януари 21, 2012, 09:42:58 am »
Шоко,стиснати палчета от мен и малките фифоняци,бьди спокойна,всичко ще бьде наред,сьщевременно продьлжавай да си водиш стария начин на живот,на мен ходенето на работа много ми помагаше.
Надежда,надявам се не си разбрала никого погрешно,всички ние тук се молим и за теб да сбьднеш своята мечта,независимо твоето решение кьде ще е това:)))
« Отговор #801 -: Януари 21, 2012, 12:09:39 pm »
Много късмет и от мен на стартиращите момичета! :D
*
« Отговор #802 -: Януари 21, 2012, 12:14:26 pm »
Много ви благодаря момичета :bighug:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #803 -: Януари 21, 2012, 18:09:52 pm »
Здравейте момичета!Интересува ме когато започне стимулацията всеки ден ли се поставя Гонал-а или както при инсеминациите през ден-два.Аз живот и здраве ще бъда стимулирана с Гонал 450,та в този ред на мисли може ли да ползвам Гонал 900 на два пъти  :oops: или точно трябва да е Гонал450.Благодаря ви предварително...
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #804 -: Януари 21, 2012, 18:24:27 pm »
Здравейте момичета!Интересува ме когато започне стимулацията всеки ден ли се поставя Гонал-а или както при инсеминациите през ден-два.Аз живот и здраве ще бъда стимулирана с Гонал 450,та в този ред на мисли може ли да ползвам Гонал 900 на два пъти  :oops: или точно трябва да е Гонал450.Благодаря ви предварително...

те инджекциите се поставят всеки ден и тази доза за едно боцкане ли е че малко сериозна ми се вижда а по принцип и 450 и 900 са писалки за многократна употреба и няма проблем да ползваш от 900 по изгодна е финансово но те ще ти обяснят подробно Ани или Малена така че споко
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*
« Отговор #805 -: Януари 21, 2012, 19:28:04 pm »
Шугари, това е дневната ти доза и обикновено се разделя на две - сутрин и вечер. Поставя се всеки ден, а в процеса на стимулация може да се коригира. Писалките са много удобни, един флакон може да използваш няколко дни. Във флаконите за пен на Пурегон има повече единици от посочените. Не знам как стоят нещата с Гонал.

« Отговор #806 -: Януари 21, 2012, 20:08:29 pm »
Дани,Шоко, благодаря ви момичета.Шоко при мен нещата в крайния резултат са малко вероятни,но док ме предупреди.Предложи ми лапаро и по естествен начин,но на мен ми се иска да пробвам докато чакам по фонда.Но по всичко личи,че може и до Румъния да се ходи.Поне по мои изчисления разликата е към 152 лв,а умножено по дните.Може и да бъркам,но да видим февруари какво ще каже Александров,че може и да поохлади надеждата да започнем тогава.И отново КЪСМЕТ Шоко,ще чакам да си провлечеш крачетата  :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #807 -: Януари 21, 2012, 20:56:15 pm »
Дани,Шоко, благодаря ви момичета.Шоко при мен нещата в крайния резултат са малко вероятни,но док ме предупреди.Предложи ми лапаро и по естествен начин,но на мен ми се иска да пробвам докато чакам по фонда.Но по всичко личи,че може и до Румъния да се ходи.Поне по мои изчисления разликата е към 152 лв,а умножено по дните.Може и да бъркам,но да видим февруари какво ще каже Александров,че може и да поохлади надеждата да започнем тогава.И отново КЪСМЕТ Шоко,ще чакам да си провлечеш крачетата  :D

дано всичко да се нареди както трябва  :bighug:
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #808 -: Януари 21, 2012, 21:07:07 pm »

дано всичко да се нареди както трябва  :bighug:
:balk_21:
*
« Отговор #809 -: Януари 21, 2012, 21:16:12 pm »
Привет момичета!
Успех на всички! Имам въпрос - някой правил ли е ин витро на ЕЦ? Как точно протича?
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #810 -: Януари 21, 2012, 21:33:19 pm »
Шугари, моята стимулация беше с 450 единици Гонал на ден. Биех си ги на два пъти-сутрин и вечер.

Успех на всички в процедура.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #811 -: Януари 22, 2012, 20:04:33 pm »
Гери, ин витро на естествен цикъл протича по същия начин както другия, но няма стимулация. т.е чакаме си едното фоликулче докато стане около 15мм, тогава се включва цитротид, за да не настъпи преждевременна овулация. Като стане около 20мм се бие прегнил и 36 часа след това е пункция с упойка. Ако евентуално ти извадят  яйцеклетка  се опложда ИКСИ или Ин витро, останалото е ясно.
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #812 -: Януари 22, 2012, 21:58:35 pm »
Благодаря ти, Меги! По-скоро се интересувах колко прегледа има и в кои дни от цикъла се правят, ако Док реши да включи все пак лека стимилация тя от кой ден се добавя и такива неща..Изчетох темата за естествен цикъл, но там основно пишат за събиране на ембриончета от няколко цикъла, а не как протича само един цикъл. Как си ти? Ще почваш ли скоро нова процедура?
Шоко, Шугъри, Слънце - стиснати палчета за много, много успех!!!
« Отговор #813 -: Януари 23, 2012, 09:19:04 am »
Gery., на мен Александров ми предложи на естествен цикъл да пробваме, но аз поисках лека стимулация, ако е съгласен. Започнахме стимулация с фостимон, прегледите са със същата интензивност както при другите стимулации. Беше ми останал гонал сложих 4 дозички по 125 и три цитротида и 38 часа преди пункцията прегнил 5000 ед. И имах  15яйцеклетки. Резултата е в лентичката  :D.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #814 -: Януари 23, 2012, 15:44:31 pm »
Гери, аз бях без стимулация и имах прегледи през ден, защото доки не знаеше още при мен колко бързо расте фоликула. Другата седмица ще го помоля да опитаме още веднъж на естествен цикъл, ще отида към 7 ден от цикъла. А това на кой ден от цикъла пак ще отидеш ще го реши той при първия преглед като види на къде си. Слагат се между 2-4 цитротида за да не нараства ЛХ. Зпочва се около 4-5 дни преди предполагаемата овулация
Благодаря аз съм добре и се надявам искрено при нас този път да се получат нещата.
Ти за кога планираш нещо?
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 16:02:00 pm от megi79 »
*
« Отговор #815 -: Януари 23, 2012, 20:20:18 pm »
roska01,megi79, много ви благодаря за отговорите! Изчсни ми се картинката  :)
Док ми предложи следващия път да опитаме на ЕЦ, за да гоним по-добри яйцеклетки / заради възрастта ми, че вече напредва полека-лека/ и за това ми е интересно как точно протича такъв цикъл. Благодаря ви още веднъж!
*
« Отговор #816 -: Януари 23, 2012, 20:28:23 pm »
е Гери какво ти е на годините недей така
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #817 -: Януари 23, 2012, 20:34:20 pm »
/ заради възрастта ми, че вече напредва полека-лека/

Аааааа,да си ги нямаме тия Гери .Ми то аз какво да кажа  :D :D :D
*
« Отговор #818 -: Януари 23, 2012, 20:45:50 pm »
хихи - и аз му казах на Доки, че не ги усещам тия годинки никак /особено след като се чувствам още с детски акъл  :oops:/, ноо те явно подмолно работят срещу мен и по-точно срещу яйчицата ми.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #819 -: Януари 26, 2012, 10:14:27 am »
Гери кога започвате? Аз в събота ще ходя?