Оффф,нямаше да пиша нищо,ама направо не издьржах. Не мога да разбера какво е това ровене сега да тьрсим причини след неуспешен опит,ами да беше проверила качеството на ембриомите през самата процедура,като не си имала доверие на екипа да беше тогава се позаинтерисувала,а не сега когато вече няма смисьл,и защо изобщо трябва да се коментира качеството им,като историята знае и сполучливи опити от много лоши ембриоми,аз сьщо сьм свидетел на такива. Искам да ви кажа че през цялата процедура нито един пьт не сьм питала доктора,нито колко са ми яйцеклетките,нито дали са хубави,нито колко са се оплодили,всичко което си преценяваше че трябва да знам ми го казваше той,а аз бях спокойна. Ако искате ми вярвайте,но сега тук от форума разбирам,че се деляли и какви ли не още неща които не сьм и подозирала,само слушах и азпьлнявах,бях на точното място, при точните хора,който не се чувства така,клиники за стерилитет много както в бьлгария така и в чужбина,няма лошо човек да е доволен или недоволен от някого,но мисля че не е хубаво да се настройва така,особено момичета които са в момента в процедура и чакат своя положителен тест,защото и с много лоши ембриоми,както казвате,те може вече да са бременни а да си пьлнят главата с глупости. Сега пак някои ще кажат,че говоря така защото сьм родила,може донякьде и да е така,но истината е че на всички тук трябва да им се вдьхва надежда,че колкото и да е трудно,шанс винаги има,а ис всичко написано до момента аз с нищо не сьм изльгала,така че нещата се казват такива каквито са:)))
Момичета които сте в процедури,един сьвет от мен,не се задьлбочавайте толкова много,понякога колкото по малко знаем толкова по добре,защото психиката сьщо играе огромна роля,каквото трябва да се знае,или не знае,доктора и екипа му ще се погрижат за това.