0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #740 -: Януари 07, 2012, 18:08:14 pm »
Eee,Kиара ти се появи ,мила!Кога ще разказваш как си ,как са бебчетата,много се бях разтревожила ,като писа че си родила преждевременно.Сега арзбирам ,че всичко е наред при вас и много се радвам.Когато ти остане малко време,моля те да ни разкажеш подробно за раждането и всичко!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #741 -: Януари 07, 2012, 19:14:39 pm »
Kiara  :bighug:
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #742 -: Януари 08, 2012, 17:08:51 pm »
Момичета, време йок! По този повод, да питам и тук. Търся спешно детегледачка на пълен работен ден, ще й се заплаща повече от добре, стига да я харесам.

Иначе какво, Марк и Август се родиха преди почти 2 месеца. Бях влязла в болница Токуда, вкараха ме уж за високо кръвно, но такова нямах. После реших да остана, така и така вече бях в болничното легло. Имах много втвърден корем в продължение на 7 дена, не бяха контракции, а все едно една голяма контракция, която никога не се отпусна. Бебетата бяха много много неспокойни, и така в 3 и 15 на 10.11.2011 се случи най - големият ми кошмар. Толкова вода изтече, че бях сигурна, че бебетата вътре са не повече от килограм заедно, след като теча спря :) Коремът ми се беше смалил почти до нула. Е, резнаха ме и в 10:23 и 10:24 се появиха тия двамата по 1680 гр. и 1750 гр.. Анестезиолога още помни как псувах на операционната моя мъж, който пак се беше запил и "нямаше връзка с този номер". Бях толкова огорчена, че се обадих в офиса му в 9 сутринта и казах на служителките, че ще раждам и че няма на кой друг да се обадя. А те милите в шок и ужас, събудили брат ми и го пратили до нас да буди мъжа ми. В крайна сметка след като отнесе 300 псувни, докато ме изнасяха от операционната ми бе съобщено, че ме чакал отпред. Разбира се, като един типичен мъж не можеше въобще да разбере какво се е случило, че тези деца не са като онези, нормалните деца, че са родени 56 дена по - рано и се борят за живота си със зъби и нокти. Човека отиде и си купи кола и почрпи половин София. С лошото не искам да ви натоварвам... то беше ужасно. На никого не пожелавам да минава през този ад! Важното е, че сега двамата са у дома и ме тровят ежесекундно!
« Отговор #743 -: Януари 08, 2012, 17:59:24 pm »
Киара,въпреки трудностите,важното е ,че бебчетата са добре и всички сте заедно в къщи.Сигурно ти е лудница с двамата юнака,дано скоро си намериш помощничка,та да ти поналекне:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #744 -: Януари 08, 2012, 20:18:16 pm »
Важното е, че сега двамата са у дома и ме тровят ежесекундно!
8O

« Отговор #745 -: Януари 08, 2012, 20:48:45 pm »
8O

Ми реват бе и не спират :) Толкова рев.. жива да не бях!! Ама и това ще мине, да са ми живи и здрави сладурите.
*
« Отговор #746 -: Януари 08, 2012, 22:36:38 pm »
8O

Ми реват бе и не спират :) Толкова рев.. жива да не бях!! Ама и това ще мине, да са ми живи и здрави сладурите.

:balk_47:

така е, и това няма да трае вечно
« Отговор #747 -: Януари 08, 2012, 22:52:59 pm »
Цигу, за момент така се облещих в подписа ти.. Викам си какъв Марко бе, Марк го кръстих!

*
« Отговор #748 -: Януари 08, 2012, 22:55:25 pm »
Киара, важното е, че сте добре с децата. За мен лично първите три месеца бяха най-трудните. Успех с намирането на помощ!
И аз само съм чувала за тези деца, които в началото само ядат и спят. А моето и ревеше. По-скоро основно ревеше.  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 23:02:10 pm от blue_sky »

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #749 -: Януари 09, 2012, 20:58:56 pm »
Хич да не е посмях се с Киара и разпуснах малко:))) браво на момчетата че са добре,а на таткото ще му дьрпаме ушите:)))
 На постовете написани с разочарование кьм доктора мога да кажа следното-еми не може от 100 жени подложени на процедура при него 100 да хванат,той не е магьосних. Тези които забременеят добре,тези при които не се е получило започват да тьрсят причините в Александров,какво бил казал,ама то какво станало и т.н. Истината е следната,за голямо наше улеснение ние си имаме вьв Варна един изключителен специалист който не само си разбира от това което прави,но и е предимно човек. Ако преди години всички са ходели до София за инвитро,то сега ние си имаме нашия Александров,и те идват при нас тук. не говоря на изуст,писала сьм и преди че раждах в София,само и единствено заради неонатологията,там абсолютно всички в болницата ме питаха при Александров ли сьм забременяла,всички се изказаха положително и с уважение. И най-вече което ми направи впечатление от главния лекар на МД той ми каза" Добре че вие си имате вьв Варна Александров за успешни процедури,а ние си имаме добра неонатология за да идвате да раждате после при нас,те и софиянци правят инвитро вече вьв Варна" е това не са мои думи,да кажем че сьм пристрасна,хората са го оценили,на нас остава да му се доверим:)))
« Отговор #750 -: Януари 11, 2012, 15:27:46 pm »
Привет на всички! Да драсна два реда, че нещо замря темичкта. Днес бях на преглед при д-р Александров. При нас всичко е наред засега, затвърдихме позициите за момче. :D Толкова много бременни момичета имаше за преглед, което е много радостно!!!
« Отговор #751 -: Януари 11, 2012, 15:44:09 pm »
Надежда подкрепям те, важно да си избереш точния д-р и клиника, която ще сбъдне мечтата ви...пожелавам ти го от сърце.
Единственно мога да кажа, че в АГ винаги ще бъдете ви на първо място, а не парите ви, Александров колкото и да е странен като човек,в никакъв случай не комерсиален.....а пак абсурд да те излъже, само и само да вземе парите за трансфера.. :?
но както и де.....има едно момиче от тази тема, която имаше 2 неуспешни опита в АГ и трети опит направи в чужбина и успя и в момента бременна с близнаци,но разлика между тези опитите е в новите технологии....които ги няма тук, а не в некадърноста на нашия д-р.
искам да ви кажа нормално е, след неуспешния опит да търсиш причини къде ли не......, но не забравяйте, че Александров не бог и всичко прави което е по силите му.
за пример ще дам моя случай, по време на стимулация бях заедно с едно момиче, почти на мои години, с перфектни изследвания..лигавица и всичко си вървеше супер и при двете ни,резултат от пункция супер, в деня на трансфера 5 ден док ни каза да избираме един или два ембриона да връщаме,да помислим добре..... защото сигурен, че ще се захванат и двата, категорично избрахме и двата и с голяма усмивка се настроихме за положителния тест........но теста след две седмици само при мен се оказа положителен... :?
каква е причина....еми никой не може да ти я каже, а всичко въреше супер и при двете...

Пожелавам ти успех Надежда!!!!

« Последна редакция: Януари 11, 2012, 15:50:20 pm от marigri »
« Отговор #752 -: Януари 13, 2012, 17:41:19 pm »
Момичета,днес бях на първата фетална морфология,всичко с бебчо е наред,няма аномалии,всичките му органи са по местата си и се развиват добре.Имаме си мъничка пишка:))Доцента каза,че на 99% е момченце.Нашия Док си изпълни думата,като ми каза че работят по заявка на клиента,мъж си поръчахме мъж получихме:)))Таткото е на седмото небе,не щя да гледа ни бъбреци ни сърце,все искаше чурката да му показват,лекарката умря от смях:))Аз нямах чак такива претенции за пола,важното е че е здравичко.Сега чак в 20 седмица ще го видим.От днес за мен петък 13 е един прекрасен ден:)
Пожелавам на всички ви да изпитате такава емоция и то съвсем скоро!
Още веднъж благодаря,на най-добрия Доктор,който ми подари това щастие!
« Отговор #753 -: Януари 13, 2012, 19:50:09 pm »
Абе аз веднъж казах, че док мъжки ги прави, ама скочиха тук таме някои женски майки :) Теди, честити сини гащи и лека бременност!
« Отговор #754 -: Януари 13, 2012, 21:22:13 pm »
Привет на всички!

Ще ви помоля за инфо, относно АГ - преди година правих инвитро при Александров и тогава не ми искаха да съм ваксинирана против хепатит. Разбрах, че в момента тази ваксинация била основание, за да се пристъпи към процедура? Казаха ми, че и преди го е имало това изискване, но в последно време правели сериозни проверки и затова вече е абсолютно задължително. Правилно ли съм разбрала? И ако е така - има ли някаква вратичка да не чакам толкова месеци за процедура, докато ми поставят ваксината /въпреки, че въобще съм против подобна ваксинация/.

Благодаря предварително!
« Отговор #755 -: Януари 13, 2012, 21:25:10 pm »
Никол,аз правих процедурата ноември и нямаше такова изискване.Аз не съм се ваксинирала никога.Най точна информация можеш да получиш от Ани,ако нямаш телефона и,мога да ти го дам.
« Отговор #756 -: Януари 13, 2012, 22:29:07 pm »
Теди, точно с нея говорих. Затова и се притесних, защото като изискване никъде не съм го срещала, а Ани ми каза първо с това да започна...
« Отговор #757 -: Януари 13, 2012, 22:58:25 pm »
Привет и от мен !!!
Поздрави за Киара :grouphug:
Темата за ембритата :D...  и моите бяха разделени на 8 на 5 ден,но в 9г.с  не се получи.Така м06 и м.09.Много ми беше гадно,но вече ми мина и напролет съм пак там. :D
Утре сме на 10-я р.ден на сина ми ,чака си сестричката :)
Така,че много търпение и късмет на всички!!!
*
« Отговор #758 -: Януари 13, 2012, 23:17:26 pm »
Здравейте и от мен!Минавам и за да подскоча за женските на док  :DПри мен са момиченце и момченце,Теди и ние бяхме така с пишката  :lol: Голяма гордост !
Никол и на мен не са ми искали ваксина ,но ни накараха да повторим тестовете точни преди процедурата,въпреки че бяха от преди два месеца,защото " не се знаело ".Може би наистина е ново изискване.Дано се включат момичета,които са след скорощни проц
едури да кажат повече.

« Отговор #759 -: Януари 14, 2012, 09:44:01 am »
Здравейте :))

pet_nikol, моята процедура беше октомври. Ани ми обясняваше, че от тогава са включени още изследвания за хепатити, и ако има положителен резултата не може веднага да се премине към нвитро.Мисля, че ти е казала с това да започнеш, като е имала впредвид, че първата стъпка е да се пуснат първо изследванията за двамата, след което по съответния протокол за теб да стартирате,а не че трябва да се ваксинираш задължиелно.Успех и дано всичко е наред!