0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #640 -: Декември 17, 2011, 10:50:08 am »
Теди, честито Ви сърчице...емоциите сигурно са страхотни... Лека бременност, и сладко и здраво бебче ти пожелавам!
ХХХ323 стискам палци...остават няколко дни...сигурно за теб ще са ужасно дълги...но ще минат... Вярвай, че всичко ще е наред...
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #641 -: Декември 17, 2011, 10:56:06 am »
ХХХ,Гери,желая ви великолепна Коледа!Дано скоро всички притеснения останат зад гърба ви.Пък и трябва да освободите място и за нас,на които ни предстои всичко това :D т.е.на нас новобранците.Теди,честито сърчице и не преставай да ни навестяваш-положителното ти мислене е много завладяващо. :bighug: :bighug: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #642 -: Декември 17, 2011, 11:08:24 am »
XXX,промените в настроението са характерни за бременните,така че е нормално:))Драконче,благодря!
Момичета естрофема до края на 8 седмица ли се пие или до началото и?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #643 -: Декември 17, 2011, 11:19:06 am »
XXX,промените в настроението са характерни за бременните,така че е нормално:))Драконче,благодря!
Момичета естрофема до края на 8 седмица ли се пие или до началото и?

Теди гледах си листчето от болницата и там пише за естрофема до 8 гестац. седмица- аз го разчитам до началото, но според мен по добре е да звъннеш на Ани.
*
« Отговор #644 -: Декември 17, 2011, 11:21:39 am »
Привет на всички! Шуър чек -  :bfn1: И тази коледа няма да е великолепна за мен, но може би някоя от следващите...
Бяхме 3 момичета заедно на трансфер и пункция - двечките сме с отрицателен резултат, но пък си имаме и една с положителен  :D - това е, за да вдъхна вяра на всички в процедура и очакване.
xxx323, стискам ти палчета, миличка. Само за твое успокоение - момичето с положителен резултат абсолютно също като теб имаше зацапване и леко кафеникаво кървене на 2 пъти, а днес е много щастлива  :D Така че, миличка, явно това е формулата на успеха! Прегръщам те и ти желая сили да дочакаш 21-ви и да не стъпваш по земята от щастие!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
« Отговор #645 -: Декември 17, 2011, 11:38:15 am »

Гери, искрено съжалявам за теб  :cuddle:, бях уверена в успеха ти. Но ти сигурна ли си, че не ти е рано за теста? Нали трансфера ти беше на 3.12, а ембриончетата ти бяха на 2 дена или  аз се бъркам нещо. Ние с теб сме почти по едно и също време и затова, аз съм с трансфер на 7.12 и ембриончета на 5 дена, а теста ми е чак на 21.12. Защо не си направиш и ти още един тест след 1-2 дена, то нищо не се знае, може да са се захванали по - късно.
И въпреки всичко моля те не унивай, поплачи си мъничко, искарай мъката си наяве и продължи да се бориш и продължавай да вярваш  :bighug: :bighug: :bighug:. Зная, че ще се получи при теб, просто и ти трябва да го повярваш  :balk_21:.
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 11:40:09 am от xxx323 »
*
« Отговор #646 -: Декември 17, 2011, 12:13:18 pm »
xxx323, да, трансфера ми беше на 3.12 на ембриончета на 2 дена - не бъркаш. Но предпочитам да приема резултата още сега, вместо да живея в агония с празни надежди още два, три или пет дена. Това, през което минаваме ни прави много, много силни. Не че имаме друг избор де  :D Честно казано се чувствам някак със защитна стена за болката - все едно всичко се случва отстрани и аз съм наблюдател.А това ми се струва добре, защото по някакъв начин съхранява психикита ми. Никога няма да спра да мечтая и вярвам, а ще се боря, докато това ми се струва разумно.
Прегръщам те силно и се неспирам да стискам палчета за твоето чудо!  :balk_21:
« Отговор #647 -: Декември 17, 2011, 14:20:18 pm »
Гери,уринарния тест не може да отчете преди закъснението!Казвам ти го от собствен опит,и особено Шуър Чека.При мен първо хавана Клър Блу и то 3 дни след датата на теста,която ми дадоха от клиниката.Първия ми кръвен беше 18.92 а втория 30.15,уринарните по онова време си бяха все с една черта.Не си отписвай така бързо опита,взимай си лекарствата и си направи кръвен тест!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #648 -: Декември 17, 2011, 15:36:09 pm »
Гери :bighug: знам какво преживяваш и знам също, че няма думи, с които да те успокоя. Изживей си мъката и тъгата, поизтупай се и смело напред в борбата за сбъдване на мечтата ти! Всички ще успеем! Просто на някои от нас, пътят им е по-трънлив...Прегръщам те мила :bighug: 
Щастлива мама на трима :)
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #649 -: Декември 17, 2011, 22:43:28 pm »
Теди това което казваш за теста че не може да отчете предварително,за сьжаление не е вярно,има много примери вьв този форум за точно обратното,включително и аз. Две еднакво червени черти на 9 ден от трансфера,пиша всичко това защото на Гери и е достатьчно тежко и наистина напразните надежди болят повече,ако пьк не е отчел правилно радоста юе е още по голяма,но за жалост е по добре да приемаме реалността,колкото и да е гадна. Успех момичета:)))
« Отговор #650 -: Декември 17, 2011, 23:05:14 pm »
Да,при теб е отчело на 9-ти,но ти все пак си с близнаци на мен ми отчете на 14-ти,така че е много индивидуално за всяка една от нас.Докато не дойде цикъла или не се направи кръвен ,надежда има.Разбира се това е мое мнение и не ангажирам никого с него.Аз все се надявам,че на Гери ще и се случи чудо по Коледа,ако ли не както виждам тя е силно момиче и няма да се откаже от борбата си.
*
« Отговор #651 -: Декември 18, 2011, 10:05:22 am »
TEDI 81, fifonqk, *Надежда*, xxx323,  :bighug: благодаря ви момичета!
Имам още малко време да се боря с този АД - стерилитета и до тогава няма да спра да вярвам в чудеса. След това просто ще се радвам на любовта, с която съм благословена и това е!
Прегръщам ви всички и ви желая весели, изпълнени с много любов, топлота и щастие празници!
xxx323, вярвам в твоето чудо, стискам ти палчета и ти изпращам цялата си положителна енергия  :balk_21:
« Последна редакция: Декември 18, 2011, 10:07:56 am от Gery. »
« Отговор #652 -: Декември 18, 2011, 10:43:52 am »
Благодаря ти Гери!
Може би си права, колкото по-рано приемем неизбежното, толкова по добре. Ти имаш най- важното- любовта и подкрепата на най - близките ти, а щом те съществуват и другото ще дойде  :balk_602:. Вярвам, че следващата Коледа, ти ще гушкаш едно малко, сладко, пухкаво бебенце, а защо не и две и тогава ще бъдещ най - щастливия и благодарен човек на света!
Въпреки мъката в сърцето ти и трудния период през който преминаваш, ти пожелавам една красива и спокойна Коледа и никога не забравяй, че няма несбъднати желания, има изоставени мечти...Затова, ако искаш твоите Мечти и Желания да се сбъднат, не се отказвай, продължавай да вярваш и да работиш над тях  :balk_21:!
*
« Отговор #653 -: Декември 18, 2011, 11:57:15 am »
Имам още малко време да се боря с този АД - стерилитета и до тогава няма да спра да вярвам в чудеса. След това просто ще се радвам на любовта, с която съм благословена и това е!
Мила ми Герчо,след това, освен че ще се радваш на любовта с която си дарена  ще си заета  и със сменянето на памперси и грижите покрай близнаците :wink: :lol: Все още вярвам че това за което мечтаем се случва рано или късно-малко ли неща преживяхме заедно и в края на крайщата обръщайки се назад независимо колко трънлив е бил пътя се оказва че това за което сме мечтали сме го постигнали-така ще е и сега!Аз ще гушна най накрая моята толкова чакана Гергана а ти твоите юнаци :lol:
Обичам те много :bighug:Вчера когато ми каза новината чак не ми се пишеше от бяс,но днес съм отново с увереността че всичко ще се нареди така както го искаме!!!Знаеш-при нас нещата се получават перфектни,но не от раз и по трънливия път :wink:
Вярвайте момичета и мечтайте-това е голяма част от пътя към успеха.
Стискам палци за тези на който им предстоят тестчета.
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
« Отговор #654 -: Декември 18, 2011, 17:46:46 pm »
Gery съжалявам много ако имаше начин никой да не усети тази болка но уви  :bighug:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #655 -: Декември 19, 2011, 19:00:39 pm »
Как е предколедното настроение на всички? Наближава нощта на чудесата.
 Вярвайте в тях, вярвайте в себе си и най- вече вярвайте в бог, той бди над нас и нашите мечти!
Бъдете силни момичета, скоро и ние ще бъдем майки  :bighug:
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #656 -: Декември 19, 2011, 20:32:33 pm »
Гери,докатоне ти видя цифрите на кръвния- нищо не казвам,даже не ти вярвам!! :x И не спирай с лекарствата,рано е още!!
Знам че Док много ги харесва уринарните,но това е защото на кръвни вярва само от АГ лабораторията пък ние сме събрани от къде ли не!! :lol: Да ти видя кръвния,момичеееее....... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #657 -: Декември 19, 2011, 23:07:26 pm »
еееех, Рачо, и аз не вяравах... Пуснах... и ги видях - едни хубави, празни, кръгли нули! 0,00!  :balk_145:
« Отговор #658 -: Декември 19, 2011, 23:26:36 pm »
Гери,толкова съжалявам,мила все си мислех ,че ти ще ни поднесеш едно коледно чудо.Каквото и да ти кажа ,едва ли ще те утеша.Всички сме минали през това,за съжаление.Желая ти следващия опит да е твоя!
« Отговор #659 -: Декември 20, 2011, 12:53:51 pm »
Привет и от мен!  Много ми е тъжно.......днес преди да започна с Логест-а пуснах ФСХ,става все по-зле 20,8   :( Естрадиола ми пък е 20.99 при реф.ст-ти 24,5-195. Направо не знам до февруари колко по-зле ще станат нещата .Може и док да се откаже.Пия и Еутирокс за ТСХ-то.На 26.10.11 беше 2,74,а сега  е 2,77.Дали щяха да са други резултатите,ако бях ги пуснала на 3 ден от МЦ,но заради Логест-а трябваше на 2-я ден.Мислите ли,че док ще се откаже да пробваме ин витро .А може би просто трябва да се откажа....не зная,всичко ми е толкова объркано  :BangHead: По принцип Малена каза че ще се видим догодина и да обсъдим нещата,но вече съм доста отчаяна....Желая ви мноооооого късмет и безпроблемни процедури,много усмивки и весели празници  :bighug: :bighug: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю