0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #460 -: Ноември 22, 2011, 19:09:34 pm »
Вали първия е положителен ,но не с достатъчни стойности-при референтна стойност 5 ,аз имам 18,92.Днес пуснах втори,резултата утре ,да видим дали расте.Твоя колко беше на 11 ден?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #461 -: Ноември 22, 2011, 19:10:52 pm »
На десети ден 104,7 с близнаците  с референтни от 0-5.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #462 -: Ноември 22, 2011, 19:13:20 pm »
охо,аз къде съм тръгнала с моя мижав резултат,значи Ани ще излезе права,над 100 мога да се радвам.Твоя трансфер ,кога беше на 3 или 5 ден?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #463 -: Ноември 22, 2011, 19:17:23 pm »
охо,аз къде съм тръгнала с моя мижав резултат,значи Ани ще излезе права,над 100 мога да се радвам.Твоя трансфер ,кога беше на 3 или 5 ден?
Теди нормално е стойностите да са по - високи при бременност с близнаци.
*

• 1376
« Отговор #464 -: Ноември 22, 2011, 20:41:26 pm »
На 3 ден с 3 не много добри от 5 общо.Имам  и още два замръзени и се 4удя дали да не си спретна един отбор  :lol:.
Шегувам се. :wink:Три си ми стигат и без това ме мислят за луда в това време как съм взела да раждам и на тез години.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #465 -: Ноември 22, 2011, 21:32:03 pm »
Вали,ти си майка героиня ,браво за куража,аз от страх сложих само едничко,че с 3 деца щях да лудна съвсем:)
*
« Отговор #466 -: Ноември 22, 2011, 21:36:30 pm »
Теди,айде сега,моето момиче,да вземеш да сложиш една туршия на мъжа си и да гледате Х-фактор! :P После му нарежи и мезе за виното ,че ще гледа Шампионска лига !! :lol: :lol: Гушни се до него и да вземете да умувате за тестове,за резултати и други такива от утре!!! :? Абе,човече,ти ще се побъркаш!! 8O Я,споко,да не паля за Велинград! Помни едно,каквото и да се получи-живота не свърша до тук.Виж колко приятели си намери,за къде без теб??? :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #467 -: Ноември 22, 2011, 21:58:14 pm »
Ехеее,Рачо моя втора чиния с трушия захвана и XFAKTOR,го гледаме аз така между другото си "говоря" и с вас.Гледам на него да не му затралям все едно и също,че и без това е объркан милия,не знае ще става ли баща не ли?Ван ли да купува що ли?(това ще ни е общо 4-то дете:))))
Той утре заминава за чужбина 10 дни и като си дойде всичко ще е вече ясно.Аз да му мился сама и полу бременна:))))Добре,че сте ми вие иначе щях сама да си говоря:)
Одеве Док ми звъня и той се притеснил,вика все такава твойта работа полвинчата:)))
*
« Отговор #468 -: Ноември 23, 2011, 08:20:27 am »
Добро утро,

Теди, чак сега прочетох, ами 18,92 си е положителен тест :D, дано да продължи да расте ЧХГ-то. Само че си мисля, че веднага да правиш втори кръвен тест е малко безмислено, защото ЧХГ се удвоява за около 2 дни...пикливия тест пък под 20 няма как да ти отчете положителен резултат, мисля че на нашия пазар Престо има ниска чувствителност - 20.

И недей да се навиваш и травматизираш като питаш на другите момичета колко им е отчел кръвния на 11-ти ден. Всичко е много индивидуално - ден на имплантиране, развитие на ембриона, пък сигурно има и други индивидуалности.

Лежи и си гледай филмчета и се радвай, защото малко-много ти си бременна. Успех и ще стискам палци всичко да е наред и занапред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #469 -: Ноември 23, 2011, 08:26:54 am »
Ще,ще ..."Надежда"!! Тя ,надеждата умира последна,нали!? :wink: :wink: Добро утро,сега Теди като извадиш едно тлъсто ЧХГ,след два-три дена,дето няма да ти стигне екрана на мобилния да го изпратиш на съпруга си,работата ще си"легне" на мястото!! :lol: :lol: :lol: То,пред хубавото,"дебело" ЧХГ -"и боговете мълчат"!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #470 -: Ноември 23, 2011, 09:46:46 am »
Добро утро,момичета и Рачо ви казваме ние мама и мъъъъъъъъничко бебе:)
ЧХГ-то днес е 30.15,след вчерашното 18.92!!!!!А от Клър Блу теста ме гледа една бледа втора чертичка:))))
Не знам какво ще стане по-нататък,но към дадения момент съм бременна!!!
Обадих се на Док и дори тий с неговия прословут песимизим,каза имаме"няква"бременост:)))
На 26 иска пак да се тествам и да направя уринарен.
Аз му казах,че няма кво да се услушва ,ами да се готви за секцио юли:))
Много благодаря на всички ви за топлите думи,за съветите и за куража!
Дано всичко е наред с мен и бебо.А на тези,които продължават дасе борят искам да кажа-вярвайте силно на д-р Александров,той знае какво говори и прави,въпреки странния си характер:)))
« Отговор #471 -: Ноември 23, 2011, 09:55:27 am »
TEDIииииии  :balk_47: :balk_47: :balk_47:, видя ли, чертата след 3 дни ще потъмнее. Да знаеш нашия док. е виртуоз и каквото каже е истина. Само дето ти си си създаде неприятности вчера.
Успех.
*
« Отговор #472 -: Ноември 23, 2011, 10:05:50 am »
Браво Теди :D Прекрасна новина, пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и само положителни моменти от тук нататък :goodluck: И после да пращаш снимки на растящото коремче :D
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #473 -: Ноември 23, 2011, 10:06:56 am »
Страхотни нови Теди, продължавай в същия дух  osi_9.
Ние миналата седмица в четвъртък бяхме на преглед и видяхме пулсации :D. Дай боже всичко да е наред до края.
Късмет на всички момичета в темичката и все хубави новини да се трупат.
« Отговор #474 -: Ноември 23, 2011, 10:15:36 am »
Теди видя ли бе момиче, че никога нищо не трябва да се отписва до последната надежда,а тя никога не умира  :wink:
сега леко с емоциите,почивай си и тихичко се радвай на бебо  :D

а сега кой ще ходи на спа във Велинград....хааааа...хааааа  :balk_177: :balk_69:

« Отговор #475 -: Ноември 23, 2011, 10:52:53 am »
Момичета много ви благодаря,дано сте като едни добри осрисници и пожеланията ви се сбъднат!
Мариги,казана дума хвърлен камък,ще се видим лятото,ама към края,та да видите и бебо:)))))
Хем се радвам,хем ме е страх.Но не искам и за секунда да позволявам страшните мили да ме завладяват.Ще се опитам да мился положително и да не се ядосвам.Засега няма да казваме на никой в реалността,само вие знаете.Ще изчакам да чуем сърчице и тогава ще се хвалим:)
Роска ,вие на кой ден след трансфера чухте пулсациите?Док вика след 3 седмици да съм при него,ама не е ли рано?Видно е,че  май съм с по-късна имплантация,
« Отговор #476 -: Ноември 23, 2011, 10:55:39 am »
та това чаках да прочета, тихичко честито и леки, спокойни дни
« Отговор #477 -: Ноември 23, 2011, 10:56:57 am »
   Честито Теди :)
Желая ти лека и безпроблемна бременност :)
На мен ми е чудно как се насочи към д-р Александров при положение, че живееш на другия край на България? Може би си знаела, че положителния резултат е сигурен :):):)
*
« Отговор #478 -: Ноември 23, 2011, 11:00:44 am »
Честито Теди!Само такива новини да се чуват и занапред!
*

• 1376
« Отговор #479 -: Ноември 23, 2011, 11:06:59 am »
Ми Теди отивам да си купя нов куфар :lol: по-голям.
С колежката с близнаци и с теб ще се уговорим кога търгваме. :lol:
Сега се пази и дано вси4ко мине леко и гладко до юли :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!