0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #380 -: Ноември 11, 2011, 23:42:56 pm »
Киара, и аз стискам палци за твоите мъничета.

*
« Отговор #381 -: Ноември 11, 2011, 23:59:02 pm »
Киара,дано се стабилизират бързо бебоците и скоро да си ги гушкаш!   
« Отговор #382 -: Ноември 12, 2011, 01:01:20 am »
Киара, силно стискам палци за Марк и Август- да се стабилизират бързо. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Моите момичета също се родиха доста по-рано с почти същите размери- 42см и 1700 и 1750. Ела ги виж сега :cheerleader:

П.П. Марк ми е любимото име за момче!
*
« Отговор #383 -: Ноември 12, 2011, 08:24:13 am »
Киара, силно стискам палци и се моля за момчетата ти. Всичко ще е наред, ще си ги гушкаш скоро.
Теди, при първата процедура останахме вечерта след трансфера. При втората - тръгнахме си два часа след това. При нас километрите са 300, но и ние имахме Варна за махала  :). На 7-ми ден след трансфер пътувахме от Стара Загора до Гоце Делчев и после обратно. Предполагам, че знаеш как е пътя от Юндола надолу  :D. Явно точно тогава се е наместила добре моята мома  :D. Вие си преценете кога ще тръгнете, зависи как се чувстваш и как усещаш нещата.

*
« Отговор #384 -: Ноември 12, 2011, 11:11:24 am »
Здравейте момичета :D

Напоследък съм изключително натоварена на работа и съм под непрестанен стрес, дните ми летят като минути и не намирам нито време, нито възможност да проследявам любимата ми тема в зачатие :? Ето ме пак на работа, и тъй като ми предстои едноседмична командировка в няколко града, реших първо да видя какви новини има и да дам кураж на няколко мои любими съфорумки и надявам се приятелки :)

Киара честито :D да са ти живи и здрави момченцата, дано само радост да ви носят и да бъдете най-щастливото семейство - от цялото си сърце ти го желая yahoo_17 yahoo_17 Разбира се, че мъниците ще бъдет добре, нормално е близнаците да се родят с по-малки килограми. Не се тревожи, сигурна съм, че са под зоркото наблюдение на лекари - професионалисти. Стискам палци да са наред нещата и скоро да пращаш снимки, чакаме ги с нетърпение :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Теди и Меги, дано и на двете опита да е успешен! Дано късмета да е с вас, а аз ще стискам палци. Като се върна във Варна, искам само хубави новини да видя yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:   
Щастлива мама на трима :)
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #385 -: Ноември 12, 2011, 11:31:04 am »
Стиснете по едно палче за Марк и Август. Родиха се вчера, по 1675 и 1750, 42 см. Не дишат сами и имат инфекция.
пожелавам всичко да се оправи и вскоро време да сте заедно всички в къщи. късмет и здраве за юнаците.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #386 -: Ноември 12, 2011, 11:41:20 am »
Киара, всичко ще е ОК с мъниците ти! Ти само трябва да вярваш в тях!
Пък и ти си ги родила в добри седмици - 33 седм. си е ОК! Инфекцията ще се преодолее с антибиотици, но това да не те притеснява - за добро е!
Ти мисля си от София - там поне имате избор от специалисти.
Успех и сила, майче!
За сведение - ние се родихме в 29 г.с. - 1250гр, а вече сме на година и месец и по нищо не се отличаваме от връстниците си  :wink: Само по лудориите - повечко са  :lol:

За пътуването след трансфер - и съм оставала и съм пътувала 2ч след трансфер - то, когато ще става - става - не пречи пътуването!

А ние вчера имахме път до Варна и наобиколихме 7-ми етаж в АГ-то, но не успяхме да се видим с нашия доктор, че беше дълго време с едни пациенти. Но Ани, Малена, д-р Кисьов ни видяха и много ни се зарадваха! Диванчетата пак бяха пълни, но аз си знам, че всички там си тръгват с поне едно бебе на ръце след няколко месеца!
Така че - имайте търпение и не се отказвайте от мечтите си!

Успех на всички ви в процедури!
« Отговор #387 -: Ноември 12, 2011, 12:34:00 pm »
Айде заредихме фурната,момичета:))Прибрах си синчето,шегувахме се док,че работели по завка на клиента.Върнахме едно ембрионче разделено на 8.Останаха 2 на 5 и 3 на 4,ако някое оживее до понеделник ще замразим.Имам вътрешното усещане,че този път ще стане.Моля да метнете по една положителна мисъл към моята точица.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #388 -: Ноември 12, 2011, 12:38:18 pm »
Амиии,айде -честита ти бременност!!! :lol: :lol: Не приемаме дори и варинта"до доказване на противното"!! :wink: Чакат те дъги месеци,Теди!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #389 -: Ноември 12, 2011, 13:06:30 pm »
Айде заредихме фурната,момичета:))Прибрах си синчето,шегувахме се док,че работели по завка на клиента.Върнахме едно ембрионче разделено на 8.Останаха 2 на 5 и 3 на 4,ако някое оживее до понеделник ще замразим.Имам вътрешното усещане,че този път ще стане.Моля да метнете по една положителна мисъл към моята точица.
Ще стане и още как, нямаш друг шанс, като знам док. какво старание полага.
Много стиснати палци.
Киара на теб честито, те не са много малки всичко ще се оправи и после яка ти душа и д**е. Много стиснати палци.
« Отговор #390 -: Ноември 12, 2011, 17:34:26 pm »
Ох,момичета голяма глупост съм свършила...Бях чела по форумите,че приема на 1 таблетка аспирин протект помага за имплантация и си реших и аз да пия,превантивно.Одве Малена като чу ми се скара,а на док ме достраша даже да му кажа.Дори днес сутринта пих...Сега се разрових и намерих публикации,в които се твърди,че аспирина е противопоказан за бременни,дано не съм направила беля,мислех си,че е безобидно и помага пък то :oops:...Дано не проваля всичко с моето презстраховане!
А корема ми е страшно подут,нямам такива спомени от първия път??!!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #391 -: Ноември 12, 2011, 18:31:28 pm »
Теди, да беше казала на доктора. По мое време изписваха аспирин протект след трансфер до 8г.с. мисля, че беше. Аз самата го пих до 32г.с., след това до края бях на фраксипарин. 

« Отговор #392 -: Ноември 12, 2011, 19:22:01 pm »
Киара,стискаме и ние силно палчета малките юначета да се преборят бързо и скоро да си се гушкате всички спокойно :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #393 -: Ноември 12, 2011, 21:58:34 pm »
Теди, и аз пиех аспирин протект до пета седмица май. Трябваше уж до 8, но имах кървене и затова го спрях. Никаква глупост не си направила. Спокойно и успех!

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #394 -: Ноември 13, 2011, 08:31:30 am »
Добро утро на всички. Аз вчера цял ден имах темп 38.5, без настинка, без нищо, беше ми адски студено. Чудя се от какво я вдигнах тая темп., може ли да е свързано с хиперстимулация.Какви са симптомите и кога се проявяват. След пункцията ми е много подут корема и първите дни едвам се движих, имам едни странни болки, но вече не са така силни. задържах течности в началото, сега съм си на килограмите преди стимулацията. При вас имаше ли висока темп.? Да не би да имам някакво вътрешно възпаление. След един парацетамол спадна и днес за сега съм добре? Опишете ми моля какво става при хиперстимулация, как да разбера дали имам.
Между другото ми останаха 2х75 гонал, мога да ги подаря на някой. Като се отвори гонал пена до 28 дни трайност. Аз съм ги отворила на 1.11 и 4.11, съхранявани са в хладилник, а иначе годността им до 12.2012 и 2013год. Кажете ако мога да помогна на някой.
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #395 -: Ноември 13, 2011, 08:45:10 am »
Меги, признаците на хиперстимулация са покачване на теглото, задържане на течности, задух......Ако имаш притеснения се обади на лекаря си.

Поняга от утрогестана се повишава температурата.

Хайде стискам ти палчета :)
« Отговор #396 -: Ноември 13, 2011, 09:55:26 am »
Меги,според мен трябва да се обадиш на Ани и да обясниш точно как се чувстваш.
Аз също имам болки в корема и ми е много подут,дори вчера след трансфера ме заболя още повече.Но при прегледа док не установи да има течност,каза че е нормално.Но ако поддържаш температура вече не е ок.Аз на миналия трансфер бях болна и смятам,че голяма част от неуспеха ми се дължи на това.Обади се питай,няма от какво да се притесняваш,те най-вероятно и днес са там.Кога ще е трансфера ти?Оправяй се бързо и пиши как си!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #397 -: Ноември 13, 2011, 10:22:13 am »
За сега се чувствам добре,но ако вдигна пак темп ще се обадя на Анито.Нямам симптоми на настинка, но превантивно пия по едни упсарин и повечко плодове. Дори след малко ще си изстискам един нар, че е много полезен, съдържа много антиоксиданти и за мен и бебчо ще е добре.
 Ами за трансфера бяха ми казали във вторник и се надявам щом още никой не ми се е обаждал да си остане тогава. Дано ембриончетата се развиват добре.
Теди вие кога пътувате? Надявам се при теб всичко да е ок и след 10-12 дни да се похвалиш  :bfp:, а после аз да се хваля.
А да след пункцията имам страшни спазми сутрин преди да отида по голяма нужда. Това е не познато при мен. Някой да знае нещо?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #398 -: Ноември 13, 2011, 11:23:47 am »
Киара,
да са ти живи и здрави момчетата, вярвам, че всичко ще е наред :bighug:
Теди,
успех osi_9 За протекта не се шашкай чак толкова, обикновен аспирин и аспирин протект са различни неща. Все пак щом не ти е изписан според мен не трябва да се товариш и с него. Хайде, чакаме скоро още по-добри новини :D
« Отговор #399 -: Ноември 13, 2011, 18:00:50 pm »
Меги,ние току що се прибрахме,но съжелявам горчиво,че тръгнахме.Корема ме боля много през целия път и сега продължава,сякаш съм в цикъл такива са болките.Пих един спазмалгон в колата ,а сега и 2 но шпа.Няма подобрение.Не знам каква е тая работа,миналия път не съм имала такива проблеми.Е,може би е,защото тогава леЖах 7 дни на златните след трансфера...Дано всичко да е наред и утре да съм по добре,ще пазя леглото след дългия път.