0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #320 -: Ноември 06, 2011, 12:04:58 pm »
Благодаря много за палчетата и четирите са се оплодили 3те са отлични 1то малко по слабо
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #321 -: Ноември 06, 2011, 12:16:32 pm »
Благодаря много за палчетата и четирите са се оплодили 3те са отлични 1то малко по слабо

чудесно, а сега ти пожелавам също толкова отлични ембриончета!!!  :balk_47: :balk_47:
*
« Отговор #322 -: Ноември 06, 2011, 15:03:36 pm »
Шоко ти си направо една отличничка,бе!!! :lol: :lol:Само така -до края!!! :D
момичета,аз наистина обърках Цитротида с Гонала,ама последния ми е все в главата-нали той на-много ни е нужен,да не говорим,че има и "финансово намалящ" ефект!! :lol: :lol:
Но ние ще се справим,напук на всички Цитрони,Гонита и Прегита,хи хи хи  :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #323 -: Ноември 06, 2011, 16:37:15 pm »
 Шоко, стискам палци да се имплантират ембриончетата, които ще ти върнат.
Теди, за теб запалих свещичка за успех на всичко, което предстои идната седмица!!! Успехът зависи на 50% от спокойствието. Абе стискам палци всички в този форум да родим здрави бебенца!!!
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 16:40:01 pm от Uporita »
« Отговор #324 -: Ноември 07, 2011, 20:04:11 pm »
Здравейте, аз вече имам определен ден за лапарото. На 9-ти ме викат за изследвания, после ще се прибера и на 10-ти ще отида на операция. Няма да ви лъжа- побърквам се от страх 8O Знам какво казват- няма страшно, бързо минава.... Обаче такъв страх ме  тресе, че не е истина.
Така че ако на 12-ти съм жива, ще дойдем на срещата :dogrun:
« Отговор #325 -: Ноември 07, 2011, 20:31:21 pm »
Здравейте, аз вече имам определен ден за лапарото. На 9-ти ме викат за изследвания, после ще се прибера и на 10-ти ще отида на операция. Няма да ви лъжа- побърквам се от страх 8O Знам какво казват- няма страшно, бързо минава.... Обаче такъв страх ме  тресе, че не е истина.
Така че ако на 12-ти съм жива, ще дойдем на срещата :dogrun:
Слънце, не се притеснявай за лапарото. Важно е резултата да е добър, а пък и ако ти я прави д-р Александров съвсем трябва да си спокойна. Доколкото разбирам от постовете ти - ти си и раждала жена, изтърпяла си много по-силни болки, така че смело напред. Дано да разрешите проблема и следващия опит да е вашия :)
« Отговор #326 -: Ноември 07, 2011, 21:31:54 pm »
Момичета,ние вече сме във Варна.Прегледа показа 5 фоликула с добри,според док размери.Пункция в сряда.Дано всичко е наред и извадят хубави яйчица.А моя мъж да вземе да се разболее,гърло,кашля,дано това не повлияе зле на сперматозоидите.Ани каза да пие парацетамол.На него утре му предстои една лека интервенция с местна упойка,дали това също няма да влоши качеството на материала,някой знае ли?
Слънце,нормално е да се страхуваш,това е по-скоро страх от неизвестното.Ще видиш ,че притеснението ти е по-голямо от болката,то всъщност такава няма по скоро леко подуване от газа.Стискам ти силно палци!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #327 -: Ноември 07, 2011, 22:28:17 pm »
Даа, раждала жена и то близнаци, ама това съвсем не означава, че не съм бъзла :lol: и то каква.... А иначе да, Александров ще я прави.
Теди, много силно стискам палци всичко да е наред. А аз в сряда към 9-10 ще съм там така че може да се видим! Ама дали ще се познаем :?
« Отговор #328 -: Ноември 08, 2011, 10:37:59 am »
Теди, Слънце, не се тревожете, трябва да сте спокойни и всичко ще е наред. В сряда около 9-10 ч. и аз смятам да отида да покажа резултатите ми на доц.Маркова, така че ще се видим, само да се познаем. Аз съм руса с бяло яке и бели ботуши с връзки догоре. Слънце, ако ме засечеш ми се обади. Теди ще я намеря след пункцията легнала в стаичката.
А на срещата на 12-ти за съжаление няма да мога да дойда, че се очертава ангажимент извън варна и няма как да се получи. Но ще чакам снимки от момичетата, които отидат. Заведението е доста голямо и ще има места, така че и без резервация няма да има проблем.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #329 -: Ноември 08, 2011, 11:55:42 am »
Здравейте и от мен. Моята пункция ще е в четвъртък. Няма да съм заедно с вас Теди и слънце, но ще стискам силно палци да мине по мед и масло. В ръцете на Александров и Анито сме на сигурно място  :lol:
Ще има ли някой в четвъртак в Аг-то?. В събота остава ли срещата, кой ще идва?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #330 -: Ноември 08, 2011, 13:58:29 pm »
Здравейте, момичета! Не съм писала доста време. Искам да пожелая късмет на всички момичетав в процедура, ще успеете, защото няма друг вариант. Ние бяхме на преглед в петък и се видя 1 бр.. Д-р Александров каза, че отговаря на седмицата, в която съм и след две седмици отново ме вика, да видим дали тупка сърчице, силно се надявам да се чуе. :D
« Отговор #331 -: Ноември 08, 2011, 15:37:03 pm »
Здравейте,
Uporita, ако те видя ще ти се обадя задължително! Аз още не знам как ще съм облечена, че да ме познаеш и ти. Жалко за срещата :?
Меги, аз в четвъртък няма да съм там, но силно ще ти стискам палци!  :bighug:
Роска, радвам се, че за сега всичко е наред. Пожелавам ти силно тупкащо сърчице след 2 седмици и лека бременност до финал!
Момичета, за срещата дайте да направим един списък ако искате? Да уточним бройката и мястото.
« Отговор #332 -: Ноември 08, 2011, 20:13:26 pm »
Меги,благодаря за палчетата,ние е пък ще ти стискаме за четвъртък:)
Роска,пожелавам ти лека бременност изпълнена само с хубави емоции.
Слънце,аз утре съм в 8.30 там,ако си там ще се видим.
Спомням си миналия път колко се страхувах от пункцията,сега нямам такива проблеми,само крайния резултат ме вълнува:))))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #333 -: Ноември 08, 2011, 22:56:50 pm »
Меги, аз какви глупости пиша сама не знам вече 8O
В четвъртък няма да съм там, ама друг път! В четвъртък ми е лапарото- там ще трябва да съм  :lol:
« Отговор #334 -: Ноември 09, 2011, 09:42:09 am »
Моята операция се отлага :? Снощи вдигнах температура изведнъж ми стана зле- нос, главата ме заболя, гърлото.. Днес сутринта съм по-добре малко, звъннах на Александров- категоричен е- операция няма да има докато не оздравея :x :x
Писна ми вече честно............
П.П. Теди, дано всичко е наред при теб, миличка! Разбрах, че си на линия вече. Много силно ти стискам палци и чакам да се обадиш :bighug:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #335 -: Ноември 09, 2011, 10:51:55 am »
Слънце тъкмо се зарадвах, че няма да съм сама! Но нищо сега по-важно е да оздравееш и да мине най-накрая и това лапаро....Абе чист въздух, слънце, много течности, чайове, сокове и плодове би трябвало бързо да те възстановят!
Теди и аз мисля за теб и се моля този път да са нашите успешни опити. Днес ще се хвалиш ти, утре аз :bighug:
« Отговор #336 -: Ноември 09, 2011, 13:44:39 pm »
Момичета,ето ме  с новини- 10 извадени,  6 зрели,3 горе долу и 1 негодна.Док каза,че резултата е по добър от очаквания.Сега остава да се оплодят.Материала на мъжа ми има голямо подобрение от миналия път,явно витамините и пчелното млечице да дали резултат.
Меги утре си ти мила,чакаме само добри вести и стискаме палци вече за теб!
Слънце,оздравявай че да минава вече лапарото,та да не го мислиш.
« Отговор #337 -: Ноември 09, 2011, 14:58:54 pm »
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Тия дни ще ми стартира първата процедура ин-витро, която се надявам  да е и последна  :D.  Доктора ми каза че ще бъда по къс протокол и че в деня на цикъла си трябва да отида на видеозон. Каза какви ще са ми лекарствата, но не ми даде рецепта, тъй като в деня на видеозона щели да се уточнят точните дози. Можете ли да ми кажете по къс протокол от кой ден стартира стимулацията- първи или втори? Притеснявам се, да не би  нещо аз да не съм разбрала и да не се окаже проблем че съм без лекарства първия ден. Също така за тези които са от Варна- знаете ли дали ще мога при тях да си бия тези инжекции, защото аз не мога сама?
Съжалявам ако въпросите ми ви са се сторили смешни, но определено много неща не зная и се притеснявам да не изпусна нещо важно  :oops:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #338 -: Ноември 09, 2011, 15:21:35 pm »
xxx323, аз също съм по къс протокол. Стартирахме втори ден от цикъла, като беше ми дошло на предния, рано сутринта към 5-6. Доки ме погледна на ехографа и каза че почваме. Аз си носих едната писалка гонал Ф. Анито ми помогна, обясни ми как става и още първи ден си забих иглата сама, колкото и гадно да звучи. И на мен ми е за първи път и ме беше страх, имах много въпроси, но сега вече съм много спокойна. Изобщо не болят инжекциите и те уверявам, че ще се справиш и сама, но все пак ако се чувстваш по-спокойна можеш да ходиш всеки ден там Анито да ти ги бие. Не се притеснявай за нищо. Като ти изпишат рецептата ще отидеш да си ги купиш и ще се върнеш да ти ги бият.
Теди супер, много повече от очакваното, пожелавам ти минимум 4 прекрасни ембриончета, които да оцелеят до 5 ден и да ти върнат две най-най-най супер и после ще чакаме...
« Отговор #339 -: Ноември 09, 2011, 15:22:19 pm »
Чудесни новини Теди, стискам палци всички да се оплодят  :D. ххх323 при мен първия опит беше по къс протокол, отидох на втори ден от цикъла на преглед, защото тогава ми казаха. Веднага след прегледа ми назначиха какви инжекции ще си слагам - стартирах с гонал същия ден и на петия включих и цитротида. Ани ми даде рецепта, купих лекарствата е се върнах при нея да ми покаже как да си ги бия. Взех си гонал химикалка много е лесна за поставяне, така че спокойно ще можеш и ти да си биеш дозите в къщи. На дванайстия ден ми беше пункцията. Бяха ми изписали и прегнил, но предпоследния ден като ходих на преглед д-ра каза че няма ди ми го слагат, нямало нужда при мен, но не знам защо така реши. Успех мила!!!
Меги чакаме хубави новини и от теб!!!