Аааа момичета, за "Чинарите" на Дружба (спирка Марек) ли говорите? Силно се надявам, че е това (аз поне не съм чувала за друго заведение в района на Варна с това име)
Ако е така, то аз със сигурност ще се присъединя - живея на 100м. от заведението
Пък и съм една от пациентките на д-р Александров, и то от най-върлите му фенове
Макар и в момента да не съм в процедура като вас, все пак мисля, че ще имаме общи теми на разговор - благодарение на него се радвам на едно невероятно слънчице вкъщи...
С две думи, ако нямате нищо против, аз много бих се радвала да се видим, току-виж съм ви била полезна с опит и аз
Пък и най-редовно ви следя и се вълнувам с всяка една от вас - то все едно, че ви познавам вече - остана само да се видим на живо
Меги79, довери се на док - при последния ми трети (и успешен) опит през 2008г. и аз бях на 225 на ден, накрая "снесох" 20 бр., от които се оплодиха 16
Просто за N-ти път се убеждавам, че това е човек, на който просто трябва да се довериш и толкоз - без много-много да се чудиш какво, що, как и защо. Многократно съм била свидетел на безпогрешността на преценката му.