0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #260 -: Ноември 01, 2011, 18:53:41 pm »
  ЗА... :D
« Отговор #261 -: Ноември 01, 2011, 19:01:44 pm »
Супер! И аз съм ЗА. Половинката каза" Ако има други мъже и аз ше дойда"
« Отговор #262 -: Ноември 01, 2011, 19:22:22 pm »
Участвам!Ася,хубаво ли готвят,че напоследък мен само това ме интересува:)
За мъжете не знам дали ще е интересно да ни слушат ,то май в къщи им идва в повечее,а като се съберем много..моя май ще гледа мач точно тогава:))))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #263 -: Ноември 01, 2011, 19:58:31 pm »
 Аз не съм ходила, но Вени са ходили с мъжа си и каза, че е са доволни. Аз мисля да сме с мъжете, защото те са с нас по процедурите, подкрепят ни във всичко и правят невъзможното, за да сме спокойни и да се чувстваме добре, и заслужават да ги почерпим за всичко това. А ние ще обещаем да не говорим само за проблемите си. ще насрочим дата, когато няма мач. А и да се запознаят, че докато ни чакат в коридора на 7-я етаж поне да си приказват, иначе стоят един до друг и скучаят. Както и ние-пишем си във форума, подкрепяме се, а като застанем пред кабинетите стоим една до друга и не се познаваме.
*
« Отговор #264 -: Ноември 01, 2011, 20:28:12 pm »
ееее,ако ще ги черпите-ще дойдат!!! :lol: :lol: :lol:Аз поне -бих!! Жалко ,че не сме от  или във Варна!! :( Айде беееее,Бургас,ние направо се забравихме!! Засрамете се!!! :x
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #265 -: Ноември 01, 2011, 21:04:35 pm »
 Аз съм ...по средата :D   Мога да участвам ,така че... :drunk:
« Отговор #266 -: Ноември 01, 2011, 21:39:06 pm »
Ще ги черпим не ами и по едина параклис можем да им направим:))Моя печели приза най-търпелив мъж на месеца:))Какво му мина през главата,милия цял герой е:))Кара по 1000км до Варна и обратно и дума не казва,а и всеки ден ме убеждава колко съм хубава и изобщо не съм напълняла,просто дрехите са се свили от прането:)))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #267 -: Ноември 01, 2011, 21:39:27 pm »
А то пък Бургас да не е много далеч, бе Рачо? :P
Готвят много вкусно, ние често ходим там.
« Отговор #268 -: Ноември 01, 2011, 22:12:33 pm »
Аз пък се притеснявам да не станат прекалено много фоликули. Дали не е много висока дозата 225UI еднократно на ден  gonal F. Днес си бих втората дозата. Усещам леко напрежение в слабините
Меги и аз бях на 225 еднократна доза на ден  :wink:, накрая имах 16 фоликула, от които 12 оплодени, 4 замразени и 2 шушулки които виждаш в подписа ми  :D
пожелавам ти същия резултат  :D

успех момичета!

иначе за срещата, много хубаво си правите  :wink: и ние от миналагодишната есена сесия често си правихме срещички, а после ходихме заедно на лекции от списание"9 Месеца".....така че, тъкмо от сега се организирайте да си имате после и компания за бутане на количките  :wink:
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 22:14:05 pm от marigri »
*
« Отговор #269 -: Ноември 01, 2011, 22:36:25 pm »
Аааа момичета, за "Чинарите" на Дружба (спирка Марек) ли говорите? Силно се надявам, че е това (аз поне не съм чувала за друго заведение в района на Варна с това име)
Ако е така, то аз със сигурност ще се присъединя - живея на 100м. от заведението :D

Пък и съм една от пациентките на д-р Александров, и то от най-върлите му фенове :oops: :D Макар и в момента да не съм в процедура като вас, все пак мисля, че ще имаме общи теми на разговор -  благодарение на него се радвам на едно невероятно слънчице вкъщи...
С две думи, ако нямате нищо против, аз много бих се радвала да се видим, току-виж съм ви била полезна с опит и аз :oops: :wink:
Пък и най-редовно ви следя и се вълнувам с всяка една от вас - то все едно, че ви познавам вече - остана само да се видим на живо :D

Меги79, довери се на док - при последния ми трети (и успешен) опит през 2008г. и аз бях на 225 на ден, накрая "снесох" 20 бр., от които се оплодиха 16 :)
Просто за N-ти път се убеждавам, че това е човек, на който просто трябва да се довериш и толкоз -  без много-много да се чудиш какво, що, как и защо. Многократно съм била свидетел на безпогрешността на преценката му.
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 22:59:56 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #270 -: Ноември 01, 2011, 23:40:13 pm »
За същите Чинари имам пред вид, точно преди отбивката за Св. Константин в ляво. предлагам да се организираме за някоя събота вечер, че повече семейства да могат да дойдат, даже да дойдат и семействата от други градове. Би било чудесно да се съберем всички от всички краища на страната. да полеем бъдещия успех на всички нас. на времето се черпехме преди всеки изпит и казвахме: полят изпит-взет изпит. на следващия ден всички си вземахме изпита...надявам се магията отново да подейства и всички ние да постигнем най-желаната си цел. Да поканим всички от цяла България.
« Отговор #271 -: Ноември 02, 2011, 08:15:12 am »
ili7372,
силна прегръдка и стискам палци бързо да минава днес. Горе главицата :bighug:

Меги, Теди,
палци и от мен :)

Момичета и момчета,
и на мен много ми се иска да се запозная с вас, с огромно удоволствие бих дошла на срещата, когато решите да я организирате :D
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #272 -: Ноември 02, 2011, 08:31:38 am »
Момичета супер идея. Твърдо съм за, само че ако не е с мъжете няма кой да ме докара до там, не съм шофьор, а живея в Аспарухово. Ако някоя от вас живее също тук може заедно да отидем. Но като си помисля не е лошо и  мъжете да вземем, те иначе ще скучаят в къщи, а така малко положителни емоцийки и за тях ще има. Да измислим дата и час. Дайте предложения! Благодаря на всички за куража, който ми давате. Аз засега 3 доза и не чувствам някакви кой знае какви промени в тялото ми, апетита, килограмите и подуване. Дори съм смъкнала 300 гр  :D. От кой ден започва да тежи и да се подува корема? Не зная дали е от гонала но снощи почти не можах да мигна?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #273 -: Ноември 02, 2011, 10:08:31 am »
Меги,първия път и аз имах проблем със съня от Гонала,но сега нямам такива проблеми.Корема ми се поду на около 5 ден и така до края,дори и след пункцията ми беше подут.
Или,дано днес всичко мине по-бързо и без усложнения,мисля за теб :bighug:
« Отговор #274 -: Ноември 02, 2011, 10:49:01 am »
Момичета, предлагам докато не се е влошило времето да си организираме срещата, за да могат да пътуват и семействата, които не са от Варна и имат желание да дойдат. Ако нямате нищо против една от двете съботи - 5 ноември или 12 ноември, мисля, че и Теди ще е по това време във Варна-да е удобно и за нея и мъжа й. Да гласуваме за една от двете дати и да уточним бройката, за да може да се направи резервация, понеже предполагам, че ще сме доста хора. Като уточним дата и бройка, няма проблем да направя резервацията, защото ние всяка вечер минаваме покрай това заведение на път за вкъщи, а и нали съм кака във форума  :wink:!

Или, с теб съм днес, мила! Стискам палци да мине безпроблемно и да се възстановиш бързо!
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 10:51:28 am от Uporita »
« Отговор #275 -: Ноември 02, 2011, 10:55:01 am »
Аая,аз на 12 ще бъда във Варна,така че гласувам за тогава:)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #276 -: Ноември 02, 2011, 11:53:29 am »
И аз гласувам за 12.11, ,мъжът ми няма да е тук на 05.11.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #277 -: Ноември 02, 2011, 14:14:42 pm »
  Завърнах се !!! Мина добре.Нямам кой знае какви болки .Сега полежавам и ...почивам.
  :grouphug:  за всички .
« Отговор #278 -: Ноември 02, 2011, 15:33:52 pm »
Аз на 12-ти едва ли ще мога- по всяка вероятност ще съм в болницата тогава.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 15:35:56 pm от **слънце** »
« Отговор #279 -: Ноември 02, 2011, 16:36:47 pm »
Аз на 12-ти едва ли ще мога- по всяка вероятност ще съм в болницата тогава.

Слънце, опитай се вечерта да дойдеш. Колко ще стоиш в болницата? Извинявай ако нещо пропускам!