0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #100 -: Октомври 10, 2011, 16:28:46 pm »
 :lol: :lol: :lol:
 Момичета,показа се едно ембрионче,но още без сърдечна дейност :(
 Обаче....аз си мисля ,че е рано предвид на това ,че стойностите ми бяха много ниски :)
Може би се  е захванало по-късно,докато се размрази напълно,докато се стопли Александров ме вика след месец.Той си знае,нали ?
Ми това е,сега пак чакане...
*
« Отговор #101 -: Октомври 10, 2011, 16:33:03 pm »
ili7372 много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #102 -: Октомври 10, 2011, 18:43:01 pm »
Ей Или, стискам палци ембриончето да се развива по възможно най-добрия начин!!!Ти само бъди спокойна и всичко ще е наред, а след 9 месеца :bori_010:
« Отговор #103 -: Октомври 10, 2011, 19:48:39 pm »

Или,много стиснати палчета и от мен!Всичко ще бъде наред,ще видиш!Ти само си почивай и бъди спокойна!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #104 -: Октомври 10, 2011, 21:15:33 pm »
   МЕРСИ на всички !!!
 Аз почивам активно,защото нямам друг вариант.Работата ми е тежка и не позволява и съм в болнични,ако е рекъл ГОСПОД 9месеца.Всички мои колежки бяха така.
« Отговор #105 -: Октомври 10, 2011, 21:34:03 pm »
ili7372 честито  :D, пожелавам ти безоблачни 9 месеца  :wink:
а щом д-ра те вика чак след месец, значе всичко е ок  :wink:
*
« Отговор #106 -: Октомври 12, 2011, 18:59:56 pm »
Къде изгубихте всички?Аз по цял ден разлиствам темите и никой нищо не пише..Може ли да задам един въпрос на вече преминалите през процедура,че на мен нещо не ми е ясно кога трябва да очаквам ,и да се надявам да не ми дойде цикъла?14 дни след пункцията ли трябва да броя или от лекарствата няма да ми дойде докато не ги спра?Естествено,ще направя тест преди това,но искам да знам информативно,че преди малко така ме сряза корема,че се позамислих,че май му е време вече..
« Отговор #107 -: Октомври 12, 2011, 19:20:47 pm »
Алана, различно е при всеки. На мен не ми дойде при неуспешното инвитро докато не спрях хапчетата, че дори и три дни след това. Но има момичета, на които си им идва на датата, на която трябва, независимо от хормоните. Това с прорязването не го мисли толкова, аз имах около два дни силни болки, имах чувството че всеки момент ще ми дойде, дори и през нощта. Това беше и двата пъти, когато забременях. Явно е било в момента на имплантация.
Стискаме палци :crossfingers: :crossfingers:
А ти си пази бебешоците, и никакви лоши мисли!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #108 -: Октомври 13, 2011, 09:40:55 am »
Здравейте, една хубава статия с положителна енергия :)
http://www.moreto.net/novini.php?n=149497
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #109 -: Октомври 13, 2011, 10:31:48 am »
Здравейте, една хубава статия с положителна енергия :)
http://www.moreto.net/novini.php?n=149497

Да им са живи и здрави децата на тази двойка, но от тази предизборна агитка вече почва всичко да ти писва, в момента ги използва въпросния кандидат и това е гадно........най малко, че децата са вече над 1 годинка, сега ли се сетиха за тях  :?
какво искат да вселят в душите на жените, които все още не успели да преборят стерилитета, да гласуват за него ли??
много се извинявам, но не се здържах просто....... :?
*
« Отговор #110 -: Октомври 13, 2011, 11:13:15 am »
Да са им живи и здрави дечицата :D

А някой знае ли дали ще има пак тази програма за безплатни процедури във Варна :ask:
« Отговор #111 -: Октомври 13, 2011, 11:20:04 am »

Да им са живи и здрави децата на тази двойка, но от тази предизборна агитка вече почва всичко да ти писва, в момента ги използва въпросния кандидат и това е гадно........най малко, че децата са вече над 1 годинка, сега ли се сетиха за тях  :?
какво искат да вселят в душите на жените, които все още не успели да преборят стерилитета, да гласуват за него ли??
много се извинявам, но не се здържах просто....... :?

:good_post:
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 11:22:06 am от **слънце** »
*
« Отговор #112 -: Октомври 13, 2011, 13:23:38 pm »
Здравейте!Май моя опит приключва с неуспех..След вчерашните симптоми,че ще ми дойде,преди един час вече се и появи..Все още не ми е тръгнало,но усещам лек дискомфорт,така че няма какво друго да е  :(
« Отговор #113 -: Октомври 13, 2011, 13:54:36 pm »
marigri аз пък въобще не го свързах с кметската надпревара  :lol: , а с името на доктора...но си права, най-вероятно това е била целта :(

алана аз май съм чела, че дори да имаш цикъл или там нещо подобно трябва да си направиш кръвен тест... Може и да не съм права  :?
Успех ти желая, вярвай!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #114 -: Октомври 13, 2011, 14:02:07 pm »
Алана,а кой ден ти е от трансфер?? Имаш ли някакви тестове правени до момента?
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #115 -: Октомври 13, 2011, 14:11:33 pm »
Здравейте!Май моя опит приключва с неуспех..След вчерашните симптоми,че ще ми дойде,преди един час вече се и появи..Все още не ми е тръгнало,но усещам лек дискомфорт,така че няма какво друго да е  :(

алана и при мен почна да цапа точно когато ми беше деня за цикъла, болки имаше...абе всички симптоми на гадната лелка, и горчивина и сълзи от неуспеха, ама колко хора тогава ме убеждаваха че да не бързам с изводи и ето че се оказаха прави  :D
Малена ми каза в никакъв случай да не прекъсвам лекарства докато не направя кръвния тест,а той беше около 600-700 ..сигурна бременност  :lol:
но кървенето при мен продължи почти до края на 3 месец, така че не го приемай като признах на неуспеха  :wink:

пожелавам ти от сърце моя резултат  :babyflips: :babyflips: или на половина  :babyflips::lol:
*
« Отговор #116 -: Октомври 13, 2011, 14:20:13 pm »
Много благодаря за надейдата която ми вдъхвате,толкова ми се иска да не е краят..Рачо 7 ден ми е от трансфера на 5 ден и се пада точно датата на цикъла.Никакви тестове не съм правила още..Дали да не отида да пусна или да изчакам още 2 дни?Засега не е тръгнало с пълна сила..
« Отговор #117 -: Октомври 13, 2011, 14:32:56 pm »
Много благодаря за надейдата която ми вдъхвате,толкова ми се иска да не е краят..Рачо 7 ден ми е от трансфера на 5 ден и се пада точно датата на цикъла.Никакви тестове не съм правила още..Дали да не отида да пусна или да изчакам още 2 дни?Засега не е тръгнало с пълна сила..

аз бих изчакала на твоето място, 7 ден ми се вижда много рано... :?
макар, че при мен на 8 или 9 ден започна, на следващия ден направих уринарен тест и видях много бледа черта, ама толкова бях психясала, че и на нея не й вярвах много......
според мен може да има и късна имплантация, всичко може да има.....няма смисъл да се психясваш с уринарни тестове, най добре изчакай за кръвния  тест....
стискаме ти палци  :crossfingers:
« Отговор #118 -: Октомври 13, 2011, 15:02:14 pm »
Алана, мила, не се предавай, няма да се отчайваш, това прокървяване е напълно възможно и при имплантация на ембриончето, така че нищо не е изгубено.Горе главата! Имплантацията е около 7-я ден след трансфера, така че това може даже да е добър знак. Като мине 14-ти ден след трансфер си направи уринен и кръвен тест за по-сигурно. Няма да униваш, сигурна съм, че след няколко дни ще ни зарадваш с добри новини. 
« Отговор #119 -: Октомври 13, 2011, 15:20:20 pm »
Алана, и според мен е твърде рано, стискам ти палци. Днес ми върнаха три ембриона и аз съм вече съм в изчакващ период. :)