Слънчо,съжалявам за резултата ти момиче!!!
Но такъв е нашия път,не сами ,че е трънлив,но и много неравен!Спъваме се,падаме,влачим се и после пак се изправяме! Избърсваме сълзите си и потните чела и отново вперваме поглед напред, в бъдещето! Там където се надяваме да получим така желания красив дар!
И все пак не разбрах,колко е резултата от кръвния ти тест? Просто информативно питам? Никакво отчаяние не трябва да позволяваш!!
Нищо не е свършило още! Просто малко се отлага бебето!
Ако се огледаш,то тук ще видиш много примери за това! Но никой не се е отказал да извърви пътя си ,след поредния неуспех. Горе главата!
Темата с изследванията ми е позната също! След неуспех,чуството за вина много се изостря! Съмненията ,че не сме "нормали" наистина ни заливат и тогава влизаме във "филма" наречен изследвания,консултации,опити в чужбина и там подобни!
Щом не са назначени от Док,няма нужда да ги правите. Както той много пъти е казвал-ако толкова настояваш,направи ги,но на мене нищо няма да ми помогнат ,за да се получи + резултата. така че,спестете си нерви и средства. С малки изключения в изследванията,както е писала сиска,но при наличие на медицинско обосновани съмнения. Другото са "бабени деветини"!!!
Наде,не съм убеден ,че "повечето " софийски клиники ги препоръчват,тези изследвания!! не е така,наистина! Просто резултатите от тях не е доказано,че имат пряка връзка с нашите проблеми. Като ,естествено има изключения,при специфични случаи.