0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #900 -: Февруари 07, 2012, 18:46:49 pm »
а същото е не се притеснявай
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #901 -: Февруари 08, 2012, 09:18:32 am »
Драгони, Абсолютно същото е! Пристигнаха ли? Кога започваш?
*
« Отговор #902 -: Февруари 08, 2012, 10:37:17 am »
Добър ден ,момичета!! Тука вече е настанала "работна обстановка"!! :lol: :lol:Нека е успешна и наистина да е резултатна!! :D
Драконче,даже може и да си "на далавера" :lol: :lol: Обикновено в една писалка остават по 50 мл повече,така че при 4 такива може да имаш 4 х 50 подарък. В случай ,че ще ти трябват, де!!Е, трябва да се отчете и цената,нали!? :wink: Вие от къде си ги доставихте?? Успех!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #903 -: Февруари 08, 2012, 10:47:58 am »
Рачо, свързах се с момиче, което беше в Истанбул и тя ми ги донесе от там...имаше само по 300 и 450...е не е писалка, но като се има в предвид колко спестяваме...ще изтърпя боцкането...  :D
Слънце, пристигнаха...много съм благодарна на момичето...не ме познава, а ми направи огромна услуга...май, май 800 лв. почти спестихме. Ако всичко върви по план към 21, 22 февруари трябва да започнем...вече нямам търпение :)

Успех на всички  :crossfingers:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #904 -: Февруари 08, 2012, 11:03:12 am »
Видя ли, само дето се тревожеше излишно :wink:
Аз попитах за боцкането (и мен ме притесняваше това, че са отделно разтвора и прахчето), но Ани ме успокои, че така са даже по-лесни за съхранение, а боцкането каза, че няма да е проблем никакъв така, че се успокоих. Е, ще отида за първата инжекция със сигурност в клиниката де.
Стискам ти палци за успешен старт!
И аз вече нямам търпение- вдругиден трябва да отида за Е2 и преглед и да почваме същинската стимулация (надявам се)
Шоко, много силно ти стискам палци и съм сигурна, че този път всичко ще е наред и скоро ще ни зарадваш с  :bfp1:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #905 -: Февруари 08, 2012, 11:35:24 am »
Няма нищо страшно в боцкането, макар че на мен първия път ми трепериха ръчичките. Тъкмо се научих да се бода дет се вика и то инжекциите взеха, че свършиха :D.
Късмет момичета!
От румънския гонал се родиха много деца, дано от турския - два пъти повече :D :D :D :D.

« Отговор #906 -: Февруари 08, 2012, 11:54:36 am »
Здравейте момичета и Ра40, наминавам да пожелая успешни процедури на стартиращите. Връщам се година назад, когато аз бях на старта през Февруари и докато се запиша в темата процедурата взе, че приключи и сега си имам вече едно гукащо момиче в кошарката. Пожелавам на себе си поне още веднъж да ми се случи да търкам диванчето на 7ия. Там се сбъдват мечтите. Вярвайте и вие!
*
« Отговор #907 -: Февруари 10, 2012, 09:17:41 am »
Аз съм малко обезпокоена от два дни не ме болят гърдите и почти нямам придърпвания сигурно ми е много тъп въпроса :oops: но се чувствам много добре физически и се притеснявам много имали успели които са се чувствали така
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #908 -: Февруари 10, 2012, 10:26:25 am »
има,спокойно  :wink:
не си вкарвай излишни филми в главата.
спомням си как полудявах по същия начин...ама ето, че било напразно.
гледай някакви разпускащи комедии,разглеждай бебешки снимки и мисли за твоето бебе или бебета  :wink:
сега се сетих за Киара...как непрекъснато мислеше за гътването на нейните ембриони,а сега да я питате как е с двама борбени мъжкара  :D :D

*
« Отговор #909 -: Февруари 10, 2012, 10:35:47 am »
ох дано че все се опипвам да видя дали ме болят гърдите незнам защо съм си внушила че трябва да ме болят :oops:
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #910 -: Февруари 10, 2012, 10:53:12 am »
shoko не се притеснявай за тези неща изобщо не е задължително да те боли каквото и да е :). Много момичета са споделяли същите страхове, аз също се притеснявах, че не чувствам нищо по-различно нито с гърдите, нито с корема,но... това не е критерий. Дори след като видях двете чертички поне 3 седмици се чувствах нормално, е след това вече се появиха всички възможни екстри -гърдите порастнаха, болки в корема безспирно повръщане... Така че не бързай, а бъди спокойна и си мисли за бебчетата в теб и се усмихвай:)).
« Отговор #911 -: Февруари 10, 2012, 12:13:17 pm »
ох дано че все се опипвам да видя дали ме болят гърдите незнам защо съм си внушила че трябва да ме болят :oops:

моите така по едно време се отпуснаха и така до края нито пораснаха, нито набъбнаха и т.п. :lol: :lol:
така, че при всеки различно  :wink:

съвет от мен, недей много да се ровиш из нета и да търсиш симптоми на тоз и ония,в един момент психясваш, почивай си и мисли само за хубави неща  preggo stork-girl stork-boy yahoo_17 osi_9
*
« Отговор #912 -: Февруари 10, 2012, 13:22:52 pm »
Блафодаря ви много за окуражителните думи :bighug:
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #913 -: Февруари 10, 2012, 15:08:48 pm »
Shoko искам да те попитам правят ли се някакви хормонални изследвания по време на процедурата, в кои дни, и отделно ли се заплащат, ако има такива?
А иначе...и аз си мисля, какво по-хубаво от това да се чувстваш добре...нали бремеността не е болест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #914 -: Февруари 10, 2012, 15:18:53 pm »
Shoko искам да те попитам правят ли се някакви хормонални изследвания по време на процедурата, в кои дни, и отделно ли се заплащат, ако има такива?
А иначе...и аз си мисля, какво по-хубаво от това да се чувстваш добре...нали бремеността не е болест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

И аз да не остана по-назад,че и мен ме интересуват тези въпросчета Шоко.И Драгонче,ако бременността бе болест,то със сигурност искам да съм болна  :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #915 -: Февруари 10, 2012, 15:49:43 pm »
Не нямаше други изследвания само в началото и микробиологиите успех момичета и пухкав финал
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*
« Отговор #916 -: Февруари 13, 2012, 09:35:12 am »
Хей много ни е тиха темичката как сте всички  :hello:
Dragony, sugari75 как сте
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #917 -: Февруари 13, 2012, 09:59:20 am »
Нищо ново при мен, Шоко...утре ще правим изследванията - Хив, мив и т.н. забравих вече какво беше и чакам цикъла другата седмица...и се матяме в джаза...ааа...забравих да кажа, че продължаваме със стиснатите палци за теб  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :) ... вече посиняват, но каузата си заслужава :)

« Отговор #918 -: Февруари 13, 2012, 10:01:05 am »
Ми,аз започнах с Декапептила от събота,а днес и с Гонала х 225 сутрин и вечер.Не знам как ще се престраша да си го поставям сама довечера.По принцип като ми бият инжекции или ми вземат кръв ..никога не гледам ,а сега трябваше.Мъжо много се смя как съм изглеждала  :lol: На преглед в петък или събота.Дано всичко да върви добре и да продължа.За сега ще купя още един Гонал 900,за да имам до събота,но аз изчислявам вече продължението  :lol: :lol: :lol:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #919 -: Февруари 13, 2012, 15:25:20 pm »
Имам въпрос...ако някой знае...да помага  :wink:...относно изследванията (първоначалните) - за колко време са готови и дали лаболаторията на АГ-то работи сутрин към 7:30 ч.? :)

Sugari...успешен старт и още по-успешен финал ти желая...за инджекциите - стискаш очите и боцкаш...мечка страх, тебе не ;)