0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #880 -: Февруари 04, 2012, 15:38:55 pm »
Камелия,и аз съм си задавала същия въпрос докато съм чакала в различни клиники,но явно няма как да стане..Навсякъде се случва,не само пред репродуктивните кабинети..Последния път чаках 1h30min за гастроентрополог при положение,че имах час и правеха само консултации ,а не разни проби и т.н.
« Отговор #881 -: Февруари 04, 2012, 19:35:11 pm »
ами аз чакането за трансфер съм си го описала подробно във подфорума емоционални проблеми - до какво доведе и как все още се чувствам.
Трансфера е планирана процедура. Освен това от личен опит знам че голяма част от чакането е поради липса на организация.
Със сигурност знам че нямаше никакъв спешен прием или секцио...Правиха се рутинни прегледи и цветни снимки докато чаках ...
И не става въпрос за чакане пред репродуктивен кабинет за преглед или консултация, а за чакане на уговорена процедура като трансфер.
Винаги съм проявявал разбиране към лекарите,но в крайна сметка не само те , но и аз съм човек[/b
*
« Отговор #882 -: Февруари 04, 2012, 20:05:31 pm »
Напълно подкрепям Камелия!
Екипът на АГ е страхотен, но има какво да се желае по отношение на организацията.........Много даже!
За трансферите не си спомням по колко време чаках, но за секциото помня и още как. Александров ме извика в 8.00 ч., а секциото ми го направи в 13.00 ч.
Инъче какво да кажа - страхотен доктор! Нямам думи за отношението му към пациентите, професионализма му и т.н.
Спор обаче няма - организацията им куца.
*
« Отговор #883 -: Февруари 05, 2012, 13:36:38 pm »
Да се отчета трансфер днес на 5ти ден на две бластоцистчета едното четири пъти А а другото три пъти А доктора каза че от това по добре нямало как да протекът нещата сега ще чакаме теста много се надявам да е положителен
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #884 -: Февруари 05, 2012, 13:40:44 pm »
Шоко, това са супер ембриончета :D Браво, стискаме палци. Аз и двата пъти като забременях, имах трансфер на 3 пъти А, така че, давайййй....
За чакането, мен никога не ме е изнервяло. Мисля, че е въпрос на нагласа.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #885 -: Февруари 05, 2012, 13:52:17 pm »
Шоко,радвам се за добрите резултати,няма как всичко да не е ок:)))
  Аз за моя трансфер сьщо чаках много,извикаха ме в 8,а започнахме кьм 11-11,30,обаче нито за секунда не сьм се изнервяла,само дето много ми се пишкаше,а неможеше. Стоях си с нощничката и чаках да ме извикат,беше ми едно спокойно,тоест,на мен винаги ми е било много спокойно когато сьм била там.В крайна сметка,какво са някакви си часове,в сравнение с цял живот щастие,с което ни дарява екипа.
 Хайде време е само за положителни новини момичета,успех,и само да вмькна че 2012 била годината на женските бебета,така,че да видим дали ще продьлжи синята вьлна при нашия доктор.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #886 -: Февруари 05, 2012, 17:17:07 pm »
Шоко, и моите сладури бяха "4АА", стискаме палци и чакаме хубавата новина!
На мен чакането също не ме е притеснявало, аз все виждах някой познат или разхождах Сиска81 да ми прави компания :D.
Аз преди трансфер пих половин литър вода и нямах проблеми със стискането, ама предполагам това си е до организъм.

*
« Отговор #887 -: Февруари 05, 2012, 18:27:58 pm »
Благодаря ви много за окуражителните думи
аз този път се чувствам спокойна през цялата процедура и мисля да се наслаждавам на бременните дни няма изобщо да прибързвам с тестове
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #888 -: Февруари 05, 2012, 21:40:32 pm »
Шоко успех мила, с тези перфектни ембриончета трябва да си спокойна  :wink:
Д-ра си свършил работа, сега твоя ред на положителна нагласа и  вяра, че всичко ще бъде наред  :wink:

Аз пак си мисля, че синята вълна ще продължи.... :lol: :lol:,ама синя....розова, все тая, само вълни да има  :D :D

За организация на 7 етаж, наистина е пълна лудница....първи ден от стимулация чаках 4 часа за преглед, септември месец...жега и пен гонал в чантата без никакви охлаждащи му работи, все за него мислих....да не се развали  :lol:, ама си свършил работа перфектно  :wink:
иначе още като отивах там, предварително се нагласях, че ще се чака и не се ядосвах  :D
колко пъти наблюдавах как има ред и си върви опашка и в един момент се  изтърсват лели, баби....да си вредят булката директно при д-ра, ама грам не се сеобразяват, че коридора е пълен и всеки чака, толкова нагли има значе.... 8)веднъж имаше и някакъв мутряга с охрана си и някакъв разводач, който все го успокояваше да не гледа мизерията, а че тук бил най добрия доктор........и разбира се човека няма да ти седи на диванчето, а директно се вмъкна.
Не се ядосвайте, мислете позитивно.......защото ядове само ще ви навредят допълнително  :wink:
« Отговор #889 -: Февруари 06, 2012, 02:47:32 am »
Шоко,на това му се вика отличен резултат,силно стискам палците и вярвам,че ще ни зарадваш с хубава новина!
Аз
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #890 -: Февруари 06, 2012, 07:45:17 am »
Мила Шоко, също вярвам, че този път сте успели. Мисли само хубави неща, грижи се добре за бебчовците в теб. :D
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #891 -: Февруари 06, 2012, 08:33:45 am »
Страхотна новина, Шоко! Както са ти казали момичетата...сега само спокойствие...и си бременей ... :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #892 -: Февруари 06, 2012, 11:49:46 am »
Минавам да пожелая и аз успех на Шоко:) и на всички момичета и Рачо:).Късмет и спокойствие ви пожелавам :P :crossfingers: yahoo_17
Бъдете здрави  :bighug:
*
« Отговор #893 -: Февруари 06, 2012, 15:15:21 pm »
Охооо,виждам,че и тук седмицата стартира с добри новини. :lol: Шоко,това направо си е "шампионски " резултата. С такива ембриони ++ ти е в "кърпа вързано" :wink:
чакането на диванчето/любимото то :lol: :lol:/ не е приятно,но е въпрос на нивк. Нервирахме се само в началото,после даже се скътавахме в чакалнята и четяхме нещо.Или си лафахме с Нели! Пункциите винаги са били с предимство сутринта и ако са повечко,те също бавят момичетата за трансфери.И в други клиники се чака,ако това ви успокоява. Знам го от личен опит! :wink:Еми  в нашата"работа" чакане му е майката,да му се невиди. :x Някои по-малко,други повече,ама всички си чакаме.Важното е накрая да "дочакаме" това ,за което сме се наредили на диванчето. :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #894 -: Февруари 06, 2012, 16:40:42 pm »
Много благодаря на всички  :bighug:
миналия път бях една изнервена и само чаках деня на теста, а сега ми е едно спокойно дори поспивам слетобяд :oops:
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #895 -: Февруари 06, 2012, 16:44:40 pm »
Shoko...поспивай си...сега ти се е паднало...че после бебетата няма да те оставят намира  :D

Между другото...ти болнични ли взе...аз се чудя, защото Малена ми обясни че можело... Ха, ха, ха...аз още не съм започнала...а вече се чудя  :lol: как да си почивам  :wink:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #896 -: Февруари 06, 2012, 19:10:24 pm »
Не съм в болничен но понеже работя за себе си сутрин ходя в офиса посвършвам това онова и към обяд се прибирам за утрогестана и полягвам зависи каква ти е работата ако си много натоварена по добре си вземи болничен
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #897 -: Февруари 07, 2012, 17:30:11 pm »
Здравейте, искам да попитам дали 2xGonal f 450 ui = 1xGonal f 900 ui?

*
« Отговор #898 -: Февруари 07, 2012, 17:44:18 pm »
Здравейте, искам да попитам дали 2xGonal f 450 ui = 1xGonal f 900 ui?
доста по изгодно излиза гонал от 900 мисля че разликата беше към 100лв
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #899 -: Февруари 07, 2012, 17:49:25 pm »
Аз вече го купих, по-изгодно ми беше 450, но сега се чудя...дали е същото, защото ми изписаха 2х900, а аз купих 4х450?