0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #760 -: Януари 14, 2012, 10:21:25 am »
pet_nikol аз също трябваше да се ваксинирам, имахме опит ноември. Откриха на мъжа ми пол. тест за антитела хепатит Б, т.е като малък е прекарал хепатит и заради това и аз трябваше задължително да се ваксинирам (направих комб. ваксина а и б), но мисля че ако при мъжа ми теста беше отрицателен, нямаше да ми искат ваксина. Сигурно и при вас има открити антитела? Понесох серията от ваксини много добре, нищо не усетих, но това че те бави  с времето на започване на процедурата.

Теди много се радвам, че всичко при вас върви по план и мъжът расте силен и здрав в корема на мама. Аз чакам да ми дойде след седмица и започваме....
Ще се боря до край, за да те имам!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #761 -: Януари 14, 2012, 11:57:53 am »
Здравейте,относно ваксината,на моя сьпруг сьщо му откриха антитела,той още от казармата си ги има,но казаха че  не е проблем,неможело да се предадьт. Иньче още преди година и половина когато правих инвитрото и тогава искаха изследване за хепатит,но не и да се поставя ваксина.Но с положителен тест от изследването ние стартиртирахме,и после аз имах положителен тест(ама за бременност)така че не мисля че това е кой знае какьв проблем.
А относно пола на бебчетата и аз не сьм сьгласна,прави той доктора всякакви,и нашата заявка беше шаренки,и хоп ето ги на. Вьпреки че винаги сьм се дразнила от това родителите да имат предпочитания за пола на детето си,все пак всички ние тук се борим да имаме дете,какьв е пола е най-маловажния проблем.особено пьк вече да подскачаме че било мьжко,най-важно е да е здраво,аз бих била еднакво щастлива и ако бяха и две момичета или две момчета.
« Отговор #762 -: Януари 14, 2012, 13:19:58 pm »
И при нас беше така- съпругът ми като малък е прекарал хепатит и теста му беше положителен. Трябваше да се ваксинирам или да подпиша информирано съгласие, направих второто. Опитът ми беше септември. Сега стартирам пак и няма да се ваксинирам. Просто пак ще подпиша.
« Отговор #763 -: Януари 14, 2012, 13:23:15 pm »
Теди, честити сини гащи!
*
« Отговор #764 -: Януари 14, 2012, 13:27:50 pm »
pet_nikol аз правих опит ноември никой не ми е искал ваксина но нашите проби за хепатит бяха отрицателни сега се готвя за нов старт вторник сряда трябва да ми дойде и стартираме чух се с Малена но нищо не каза за нови изисквания

Теди честити сини гащички
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #765 -: Януари 14, 2012, 13:35:58 pm »
Шоко,Меги пожелавам ви успех в новите опити,този път ще стане,ще видите!
Аз цяла сутрин си разглежда снимките от прегледа вчера и не мога да повярвам,че едно човече,което е 5 см си има всички органи и системи!Пожелавам ви същата радост ,момичета и силно стискам палци.Ще ви ръсна малко сини вирусчета за късмет:) :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #766 -: Януари 14, 2012, 18:15:36 pm »
е браво, на мен не ми ли пожелаваш късмет?? osi_8
« Отговор #767 -: Януари 14, 2012, 20:44:13 pm »
Ех,Слънце как можах да те изпусна!Разбира се,че ти пожелавам успех и то от все сърце и то не само ти го пожелавам,а и вярвам,че и твоето малко чудо ще се случи този път :bighug: :bighug: :bighug:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #768 -: Януари 14, 2012, 22:48:00 pm »
Мили бременни вече момичета, имам една молба.

моля ви, емоциите от прегледите и изобщо около бременностите ви да споделяте в другите теми. Всички се радваме на всяко ново бременно момиче/жена и дай Боже повече да са но нека мислим и за все още незабременелите. Те могат да избират и да не четат бременната тема ако им е тежко, но тук влизат за да споделят емоциите си от предстоящата процедура или неуспех. Нека не бъркаме допълнително в раните им.

Благодаря ви за разбирането.

Привет и от мен !!!
Поздрави за Киара :grouphug:
Темата за ембритата :D...  и моите бяха разделени на 8 на 5 ден...
Ембрита предполагам означава ембриони?

За новите потребители ще е голямо улеснение ако изписваме правилното наименование на термините. Не забравяйте, че има хора, които не са имали възможност да четат в интернет и все още не са стъпвали при специалисти по репродуктивна медицина.
И моля не приемайте думите ми като заяждане а като съвет, защото основната задача на Зачатие е да информира и помага.

Лека и спокойна бременност на успелите и успех на всички семейства в процедура.
« Отговор #769 -: Януари 15, 2012, 15:57:55 pm »
Добре !!!
Няма да влизам в подробности ,но има хиляди други термини ,използвани във форума,които са допускани и разбирани от аудиторията....

Киара,поздрави за твоите силни,малки мъже!!!Нека те радват и  носят  много положителни емоции !!! :grouphug:

p.s.А  и  10г. младеж  :D  е късметче    на АГ Варна-д-р Александров :D
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 16:12:00 pm от ili7372 »
« Отговор #770 -: Януари 17, 2012, 15:07:53 pm »
Хейййййй, не ми казвайте, че няма мацки в процедура  :wink:

Аз си ви следя изкъсо! Пожелавам на всички да видят положителни тестчета в най-скоро време и сладки и здрави бебоци около термин!
*
« Отговор #771 -: Януари 17, 2012, 21:54:26 pm »
аз чакам да ми дойде днес-утре и започвам така че има на кого да стискате палци  :lol:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #772 -: Януари 17, 2012, 22:16:18 pm »
Януари-февруари-март са ми били винаги успешни процедурите, тъй че - дерзай!
А палците не ги пускаме  :lol:
« Отговор #773 -: Януари 18, 2012, 17:01:05 pm »
Аз ще съм март-април.
       Shoko  УСПЕХ  !!! :grouphug:
*
« Отговор #774 -: Януари 18, 2012, 18:08:22 pm »
Успех и от мен на всички стартиращи!  :goodluck:
И не забравяйте, че един от важните фактори за успеха е доверието в екипа, а не на колко са били разделени ембрионите Ви!!!

*
« Отговор #775 -: Януари 19, 2012, 12:00:33 pm »
И не забравяйте, че един от важните фактори за успеха е доверието в екипа, а не на колко са били разделени ембрионите Ви!!!

А аз предлагам да не се правят такива генерални изводи. Всеки има глава на раменете, и може да мисли с нея сам. И също така мисля, че прекалено много хора вече се опитват да манипулират чуждото мнение и начин на мислене. След всичко, което преживях до тук и след всичко, което съм чела и чета по форумите, мога да съм сигурна само в едно: Във форумите и в темите към тях, трябва да се говорят нещата такива, каквито са, а не такива, каквито ни се ще да бъдат. Истината само би помогнала на много хора да вземат правилното решение и да не губят време и средства  в търсене на точния доктор.
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #776 -: Януари 19, 2012, 14:01:50 pm »
*Надежда* разбира се, че всеки има право на мнение.  :lol: Далече съм от мисълта да налагам мнение на който и да е. За себе си съм разсъждавала така, постигнала съм резултат и не мисля, че съвета ми цели манипулация. Не мисля, че някой трябва да си прави "генерални" изводи. А това, че ти приемаш лично нещата си е изцяло твой проблем.

*
« Отговор #777 -: Януари 19, 2012, 14:34:23 pm »
Да, във форумите нещата трябва да се споделят такива, каквито са. За това си мисля, че един ембриолог с дългогодишен опит знае много по-добре от всяка една от нас какво значи "добър" или "много добър" ембрион.

« Отговор #778 -: Януари 19, 2012, 15:03:29 pm »
*Надежда*, разбрахме за мнението ти за екипа в АГ -Варна!
Но всеки има право на избор! И естествено, че трябва да имаш доверие в екипа - ДА, един от важните фактори е!

Аз лично имах 3 опита в АГ-то и трите завършиха с бременност, но никога не съм се интересувала, на колко са били разделени ембрионите ми. Имам доверие в доктора и за мен няма кой знае какво значение точно на кой ден как са били разделени - той доктора си знае! И, ако знаех -какво щеше да ми помогне това?!?!?!?! Факт - положителен тест и бременност!

Естествено, че всеки има глава на раменете си, а форумите са място за дискусия, само могат да бъдат от полза при взимането на решения! Но не забравяйте , че там пишат разни и разнообразни хора - така че, избирайте си мненията, които ви допадат  :wink:
Упех ти желая следващия път - където и да е опита ти!

А нашия Доктор си има определено чувство за хумор - на който не му е по вкуса - отива другаде!

Хайде, очаквам февруари месец дъжд от положителни тестове тук!
*
« Отговор #779 -: Януари 19, 2012, 16:03:57 pm »
Е то е разбираемо, че забременелите в АГ Варна ще реагирате така :D Имам какво да разкажа, защото това, че ембрионите са били лоши вече е потвърдено, и не само това...но реших повече да не споделям в тази тема!

Поздрави на всички и успешни процедури!
Щастлива мама на трима :)