0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #700 -: Декември 30, 2011, 16:13:09 pm »
Pile_65 прегръдка и от мен. Новата година ще бъде по-добра за всички ни. Да не забравим да сложим  в баницата с новогодишните късмети:
 "Таз година.........догодина люлка"!!!
Момичета и момчета пожелавам от сърце да бъдем здрави и много щастливи през 2012г.
Да се обичаме и да ни обичат, да се радваме на добър късмет и най-вече на кой колкото си пожелае бебета  :D :D :D
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #701 -: Декември 30, 2011, 17:02:34 pm »
Pile_65  :bighug: третия опит ще ти е на късмет
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*
« Отговор #702 -: Декември 30, 2011, 22:05:59 pm »
Искам да пожелая на всички в тази тема новата година да е по-добра ,по-благосклона и по-късметлийска !Пожелавам ви от все сърце мечтите ви да се сбъднат-даже и по две,а вярвайте ми-те се сбъдват!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #703 -: Декември 30, 2011, 22:56:07 pm »
От цялото си сърце и от три малки спящи дявола ви пожелаваме неуспехите да останат в тази отиваща си година. Бъдете здрави и дано членовете в семействата ви се увеличават през следващата.

Ако имате сили продължавайте да вярвате.
Ако сте изгубили надежда - борете се за нея и за мечтата си. Има ги и са ваши-някъде.
Ако сега ви боли, стиснете зъби и се усмихнете, защото тази болка е част от пътя по който вървите. Идва нов.

Бъдете здрави и весло посрещане на Нова година.

Петина
« Отговор #704 -: Декември 30, 2011, 23:15:41 pm »
Хейййййй, сега като се напочивате по празниците, след Нова година, на поправките очаквам от всички ви положителни тестове и другата Нова година - с един, двама, трима повече членове в семействата ви!

Мечтайте, вярвайте и ще видите, че мечтите се сбъдват - по един или друг начин  :wink: Е, при нас е нужна и малко помощ, но нашия ДОКТОР  е насреща, тъй че..... Напред и само напред гледайте!

Весело посрещане Новата година!
« Отговор #705 -: Декември 31, 2011, 14:15:58 pm »
Благодаря ви приятели за милите думи и за подкрепата.Нека всички ние, който очакваме най-хубавото събитие в нашия живот,през новата 2012 г.да стане реалност и всички да сме много,много щастливи.целувки и весело посрещане на новата 2012г :bighug:
*
« Отговор #706 -: Декември 31, 2011, 17:09:33 pm »
Мили борбени момичета,

В навечерието на новата 2012 година, пожелавам за моето и вашите семейства тя да бъде по-добра, по-успешна и да бъде годината, в която ще сбъднем мечтите си. Знам, че на всички нас, които преминахме през неуспешни процедури ни е много тежко. Знам как боли - като прясна кървава рана...Но момичета, много искам да ви вдъхна кураж и вяра, и надежда, смело и със сетни сили да вървим напред, само напред - към успеха. Защото всички ще успеем!!! Аз вярвам! Вярвайте и вие :bighug: :bighug: :bighug:
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #707 -: Декември 31, 2011, 19:06:12 pm »
Мили момичета и момчета, вярвайте и гледайте само напред. Нека всички неуспехи и лоши мисли останат в старата година. Посрещнете новата с надежда и нека тя бъде годината, в която домовете ви ще се изпълнят с дългоочакваното щастие.
Бъдете здрави и весело посрещане.

« Отговор #708 -: Декември 31, 2011, 20:35:49 pm »
  Щастлива и успешна 2012г,мили момичета и момчета !
   Нека бъде плодородна ...
« Отговор #709 -: Декември 31, 2011, 22:45:04 pm »
Мили момичета и Рачо, през 2012 пожелавам ви, да се сбъднат всичките ви мечти....а ви ги знаете кои са  :wink:, вярвайте, че годината ще бъде много плодородна с много ревящи бебоци  :D :D :D, кой по едно...кой по 2, а защо и не 3   :wink:
Само продължавайте да се борите и да вярвате в успеха си!!!! :wink:
Наглеждам ви и силно ви стискам палци!!! :wink:

*
« Отговор #710 -: Януари 01, 2012, 12:35:20 pm »
ЧЕСТИТА 2012 МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ УСПЕХИ И ЧИСЛЕНО УДВОЯВАНЕ НА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА  :bori_002: :bori_015: 
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*
« Отговор #711 -: Януари 01, 2012, 13:33:12 pm »
Честита Нова Година!Нека да бъде по-добра и по-успешна за всички!
« Отговор #712 -: Януари 01, 2012, 15:16:15 pm »
Нека да живеем, не да оцеляваме,
нека да се борим, не да се надяваме!
И дните ни сега, а и за напред,
да са изпълнени с вяра и късмет,
с дъх на бор и топъл дим в комина,
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!   :bighug: :bighug: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #713 -: Януари 01, 2012, 18:44:01 pm »
Мили момичета и Рачо,
Бъдете здрави
оглеждайте се около себе си
бъдете благодарни
прекарвайте всяка свободна минута с любимите същества
имайте любими същества
бъдете обичани
усмихвайте се
"назад" не е дестинация"
"би могло" не е вариант
късметът идва с малко помощ отвътре
безусловната любов не е винаги отвън
някой, който бди, винаги е наоколо
никога не се отчайвайте!!!!

Вярвайте, че ни предстои изпълнена със сбъднати мечти година!

прегръщам ви
Честита Нова Година
« Отговор #714 -: Януари 01, 2012, 22:37:48 pm »
Честита Нова година ,момичета и Рачо!Да е мирна ,здрава,сговорна и плодородна,в най-буквалния смисъл!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #715 -: Януари 02, 2012, 01:51:46 am »
ЧНГ, момичета, от целите си си душа и сърце пожелаваме Успех на всички.
Нашите палци / на трима ни/ са постоянно стиснати за всички вас.
Бъдете здарави, щтастливи, много силни и борбени.
Успех на всички.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #716 -: Януари 03, 2012, 17:14:15 pm »
Да ние Честита, щастлива и здрава новата 2012г.
 Дано се родят повече бебчета и повече да бъдат заченати!

Аз искам да ви споделя за моето безпокойство и евентуално да помоля за вашето мнение  :oops:.
След неуспешният ми опит имах нормален цикъл. Дойде ми точно на деня. Следващия също беше нормален. Ходих на контролен преглед имах около очакваната дата прекрасен фоликул, но доки каза, че няма лигавица и не отговаряла на размера на фоликула. Въпреки всичко ми дойде на деня и имах нормално течение.
Обаче този месец е много странно.  Овулацията ми по принцип между 11 и 12 ден, като след опита се измести 13-14 ден. Този месец на 9 ден тест за ОВУ положителен. Тъй като използвам и темп метод, темп. ми беше доста ниска, както по принцип когато на следващия ден ми е ову - 36.35. И тъй като на следващия ден се вдигна и стана 36.60 помислих, че наистина се е пукнал или ще се пукне всеки момент фоликула. Обаче темп. след това пак започна да пада и днес и вчера е 36.35, правих пак тестове и те отново са положителни а вече ми е 16 ден и не зная какво става. И тъй като всичко това е свързано с правене на секс по часовник да не изтървем момента ни дойде малко в повечко този месец, защото трябва, а точно сега примерно не сме на кеф. Не зная как да сервирам на мъжо, че и днес трябва, защото темп е все още ниска. Дали да се мъчим още или този месец нещо куца и просто няма ову??? Моля някой запознат да си даде мнението, дали е минала тази овулация или просто е нямало яйцеклетка и затова не се повишава темп. Но защо тогава теста е положителен???  На лекар няма как да ходя в момента!
Моля дайте съвет дали има смисъл да опитваме още този месец! Някой след ин витро имал ли е такива наблюдения за цикъла си?

« Отговор #717 -: Януари 03, 2012, 18:29:20 pm »
Меги,след първия ми опит,който беше по къс протокол нямах никакви промени,нито в цикъла,нито в овулацията,но аз не съм мерила температура,само с тестове.Овуто ми беше 3 дни.Чела съм ,че при момичета по дълъг протокол има доста аномалии в цикъла,първия идва нормално,но следващия може и след 6о дни да е.Ти по какъв протокол беше?
Според мен щом и теста и темературата показват,че си в подходящ период напъни се и тази вечер:)Не му казвай,че е заради това гледай да го приласкаеш ей така уж много ти се иска,въпреки че знам колко трудно става,когато е по задължение.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #718 -: Януари 03, 2012, 19:46:34 pm »
Megi79 и аз не съм много напреднала в темата с температурния метод, но виж тази тема...http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46558.0 . Тук момичетата си коментират графиките и със сигурност ще ти помогнат  :crossfingers:.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #719 -: Януари 04, 2012, 11:04:04 am »
Благодаря ви Теди и Драгони. Ще изчакам пък каквото стане. Бях по къс протокол. Според мен все още не съм имала овулация този месец, а вече ми е 17 ден, това от както я следя не ми се е случвало. Сигурно е от лекарствата и с времето ще се оправи. Най-странното е че теста за ОВУ показва вече 9 дни ясна втора черта, а преди стимулацията маскимално 2/3 дни.
 Теди мила ти как си? Как върви бременността, надявам се чувстващ добре и изживяваш щастливо всеки един миг? Аз чакам да ми дойде този месец и да ходя при доки за естествен цикъл.  :bighug: