0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #680 -: Декември 24, 2011, 12:34:43 pm »
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #681 -: Декември 24, 2011, 17:05:27 pm »
xxx323 много съжалявам бях сигурна че при теб сее получило

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ДАНО ДА ПОЛУЧИМ СКОРО ТАКА МЕЧТАНИТЕ ПОДАРЪЦИ :bfp1: preggo :sbabygirl: :babyboy:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #682 -: Декември 24, 2011, 19:29:23 pm »
Shoko, благодаря ти мила, но не съжалявай, защото аз зная, че при мен, теб и всички които го искат истински ще се получи  :balk_602:!
Весела Коледа на всички и не забравяйте да си пожелаете малки, сладки, пухкави бебоци, че да се увеличи числеността в тази страна :balk_81:  :lol:  :lol:  :lol: !

mc101  :bori_002: tree2a :bori_016:

:bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #683 -: Декември 25, 2011, 09:38:05 am »
Честита Коледа,момичета!! Много здраве в семействата ви и да нарастнат през тази година.Всички да получат ,това което са си пожелали!! Да няма никой без сбъднато желание през 2012г!! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #684 -: Декември 25, 2011, 10:31:11 am »
Честита Коледа,момичета и Рачо!Бъдете здрави и дано най-съкровените ви желания бъдат чути в този свят ден!Нека бъдат пълни трапезите и сърцата ви,нека любовта на човека до вас,бъде най-безценното ви украшение,нека тази е последната Коледа,в която няма за кого да оставите играчки под елхата!Не губете вярата и надеждата си,след най-тъмните нощи идва най-светлия ден!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #685 -: Декември 25, 2011, 16:05:48 pm »
клипчето е страхотно, наистина ме развесели много,имах нужда от това.благодаря
« Отговор #686 -: Декември 25, 2011, 16:32:19 pm »
здравейте и от мен.И аз да се запиша. Честита Коледа!Пожелавам на всички 4удото да  се случ`и в най-скоро време.
« Отговор #687 -: Декември 25, 2011, 17:52:40 pm »
В секундите надбягани от пулса на сърцето,
пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
среднощната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срешнем нови истини и хора по-човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
В ноща прииждат дните ни, като снежинки бели! Честита Коледа!
« Последна редакция: Декември 25, 2011, 17:58:52 pm от sugari75 »
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #688 -: Декември 25, 2011, 18:59:24 pm »
sugari75, ех, че хубави стихове. :balk_24: Талантът си личи.
Дано да станат повече талантливите хора.
Поздрави и успехи на всички по общия път към щастието! tree2a
« Последна редакция: Декември 25, 2011, 19:02:27 pm от doci »
*
« Отговор #689 -: Декември 26, 2011, 14:58:11 pm »
Весела Коледа на всички много сбъднати мечти и щастливи мигове.

На мен днес ми дойде започвам с противозачатъчните и средата на януари съм отново на старта.
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #690 -: Декември 26, 2011, 16:21:47 pm »
    Честита Коледа на всички фенове на тази тема!
    Не забравихте да си пожелаете поне по едно бебе в Коледната нощ, нали!
    Желая на всички силна вяра и надежда и сбъдване на най-съкровените мечти!

И в потвърждение на това, че по Коледа се случват чудеса : http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1797.msg894333#msg894333
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #691 -: Декември 27, 2011, 08:05:11 am »
almal, това наистина е невероятно и е коледно чудо. Благодаря за надеждата, която ни вдъхна. Знаеш ли и аз постоянно имам чувството, че и при нас ще стане по естествен начин. Дано да не се наложи да чакам толкова дълго като теб и бог ми изпрати по-бързо това чудо. Желая весели празници и щастлива Нова 2012г. на всички!
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #692 -: Декември 27, 2011, 12:45:08 pm »
Весели празници момичета и момчета, желая ви скоро да изпълните домовете си с детски смях , от тук наистина никой не си тръгва без рожба рано или късно, вярвайте в това ,а най-вече ще се уверите сами като прегледате по-старите темички как безнадежно чакащите своя коледен подарък се сдобиват и с по 2 и с по 3 дори, а някои го получават направо от Баба Марта!!! :lol:
« Отговор #693 -: Декември 28, 2011, 22:27:15 pm »
 Весели празници и успех през 2012 с бебеправенето :D
« Отговор #694 -: Декември 29, 2011, 16:51:06 pm »
Здравейте и от мен.В  навечерието на нова година да си пожелаем ,на първо място много здраве ,защото то е нужно за да сбъднем нй-съкровените си желания,и не на последно да си пожелаем много сладки,пухкави бебенца ,които да озаряват домовете ни!Нека разкажа и аз моята история.през месец май тази година направихме първи опит инвитро-трансфер на 2 ембриончета-според др-те хубави...,но резултат неуспешен.През ноември започнахме втори опит-трансферираха ми 3 ембриончета,според др-а,в началото се развивали добре ,но после забавили своето развитие.когато ми го каза бях съкрушена.но въпреки това направихме трансфера на 3-те бебока.Силно се надявах и вярвах че поне едничко ще се захване,но уви и трите теста които направих бяха отрицателни.днес вече 8 ден след теста вече прокървих,и най малката ни надежа отшумя.така завърши и вторият ни опит-с неуспех.стана мн. дълго ,но исках да споделя с вас моята история.Силно се надявам ,че всички рано или късно ще гушнем нашите рожбички!     
« Отговор #695 -: Декември 29, 2011, 18:26:47 pm »
Здравейте и от мен.В  навечерието на нова година да си пожелаем ,на първо място много здраве ,защото то е нужно за да сбъднем нй-съкровените си желания,и не на последно да си пожелаем много сладки,пухкави бебенца ,които да озаряват домовете ни!Нека разкажа и аз моята история.през месец май тази година направихме първи опит инвитро-трансфер на 2 ембриончета-според др-те хубави...,но резултат неуспешен.През ноември започнахме втори опит-трансферираха ми 3 ембриончета,според др-а,в началото се развивали добре ,но после забавили своето развитие.когато ми го каза бях съкрушена.но въпреки това направихме трансфера на 3-те бебока.Силно се надявах и вярвах че поне едничко ще се захване,но уви и трите теста които направих бяха отрицателни.днес вече 8 ден след теста вече прокървих,и най малката ни надежа отшумя.така завърши и вторият ни опит-с неуспех.стана мн. дълго ,но исках да споделя с вас моята история.Силно се надявам ,че всички рано или късно ще гушнем нашите рожбички!     

Pile_65, искрено съжалявам за теб  :(. Моля те недей да губиш надежда, колкото и трудно и безсмислено да ти се струва всичко сега. Зная, през какво преминаваш и как се чувстваш, също така зная и колко силно го желаеше. Но аз вярвам, че ти ще имаш едно малко, сладко и пухкаво бебенце. Просто трябва още малко време. И повярвай ми, третият ти опит ще бъде успешен. Не се отказвай да вярваш в чудеса, те са постоянно около нас, просто ние не винаги ги виждаме. Това може да не е нашата Коледа, но аз вярвам че другата Коледа ние с теб ще гушкаме по едно сладко бебенце.  :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #696 -: Декември 29, 2011, 18:41:29 pm »
Пиле,съжалявам за неуспеха ти,но следващия път ще успееш,ще видиш!Само не спирай да се надяваш и да вярваш!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #697 -: Декември 29, 2011, 19:40:31 pm »
Момичета весели празници, Щастие и Успех на всички.
Мъчно ми е за неуспелите......, но борбата трябва да продължи. Личният ми опит дова доказва / борба 9 год. раждане на 38 год., след 2 неуспешни опита в софийски клиники, нашия док. ни СПАСИ - ние не бяхме от леките случаи/.
ЗА успелите много здарве и прекрасни бебета. Очакваме "посрещането".
Целувки и прегръдки.
*
« Отговор #698 -: Декември 30, 2011, 12:29:27 pm »
pile_65  :bighug: няма думи, които да ти успокоят болката в душата, но след отчаянието в първите няколко дни след неуспеха, винаги се завръща надеждата. И добре, че я има!!!Не си позволявай да влизаш в дупка, защото това само ще те забави и отклони за известно време от пътя, който за съжаление доста от нас трябва да извървим. Но знаеш, че ние сме силни, много силни, а тази борба ще ни направи най-добрите родители  :D
Пожелавам на всички весело посрещане на 2012-та година! Нека поне за няколко часа  оставим на заден план и дори да забравим за мъката, сковаваща душите и сърцата ни и да се усмихнем, да посрещнем годината с надежда за ново начало и очаквано щастие! Прегръщам ви всички! :grouphug2: 
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
« Отговор #699 -: Декември 30, 2011, 15:04:53 pm »
Напълно съм съгласен с Гери!! никой не ни е обещавал лесна победа! Пиле,все пак не забравяй,че три е на късмет! Следващия опит ,ще е щастливия опит! :DВярвай ми! :wink: сега събирайте положителни емоции,празнувайте с усмивка и сред приятни хора.Весело посрещане на всички! :D
/www.mamaibebe.com][/url]