Ето ме отново на линия. Благодаря на всички за милите думи, с ваша помощ се справям по - добре. За да вдъхна малко оптимизъм на тези, които са в процедура ще кажа следното: по време на моята стимулация, вървеше и стимулацията на още едно момиче. Така се получаваше, че бяхме винаги заедно. Нейният тест е положителен, така че на Коледа стават чудеса
. И нашето чудо ще дойде, просто не трябва да се предаваме и да имаме нужното търпение, колкото и философски да звучи. За жалост, не винаги става както на нас ни се иска-от първия път.
Сега искам да ви попитам нещо, малко странично от темата, но зная че ще можете да ми помогнете. Обмисляме вариант да кандидатстваме по Фонда, т.к. сме "леко притеснени финансово". Същевременно ако ще ми се финансира опита искам да стане в клиниката на д-р Стаменов, но както знаете там чакането е убийствено
. Разбрах, че в момента са в отпуска и започват работа чак след 10.01, а ние след тази датата за жалост ще бъдем в чужбина за неопределено време.
Запознати ли сте дали ако си подам документите по Фонда чрез едно медицинско заведение - примерно Майчин дом, в последствие след като съм одобрена дали мога да си сменя клиниката- с тази на д-р Стаменов.
Малко дълъг и объркан ми стана поста, за което моля да бъда извинена, но съм объркана и ужасно притисната от времето
.