0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #660 -: Декември 20, 2011, 21:11:14 pm »
Такааа, отупах се от праха и продължавам напред!  :D
sugari75, защо не обсъдиш с Док резултатите от изследванията. Вместо да се тормозиш и да се самоизмъчваш, ще направите план за действие, а и ще получиш отговор дали това би попречило на процедурата. Не се бави и обсъди с него всичко час по-скоро. Успех, миличка и никога не се отказвай! Поне докато е разумно  :wink:
xxx323, тази не беше моята, но съм убедена на 100%, че е твоята Коледа! Стискам здраво палчета и те чакам да ни зарадваш утре с новината за бъдещата поява на още едно или две така жадувани сладки бебчета! С нетърпение чакам хубавата вест от теб, за да ни даде сили и на нас да продължим по този нелек път. :balk_21:   
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #661 -: Декември 20, 2011, 21:46:46 pm »
Искам само да кажа на всички борещи се да сбьднат мечтата си,че единствената причина да се врьщам в любимата си тема,макар че аз излязох бьрзо от нея,е че искам да вдьхна надежда на всички вас,че чудото става,колкото и да не ви се вярва след неуспешен опит. И когато пиша нетолкова хубави неща в отговор на ваши вьпроси е защото е по добре човек да приема реалноста колкото се може по рано,радвам се когато мога да помогна сьс сьвет и винаги сьм насреща. Аз сьм една от малкото родили в тази тема,но винаги с умиление ви чета когато имам време,и искренно се радвам и страдам с вас. Дано Коледа сбьдне мечтите ви. Написах всичко това за да не бьда погрешно разбрана в предния си пост.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #662 -: Декември 20, 2011, 23:59:09 pm »
.... Аз сьм една от малкото родили в тази тема,но винаги с умиление ви чета когато имам време,и искренно се радвам и страдам с вас. Дано Коледа сбьдне мечтите ви.

:):):) Само за ей това ще ми позволиш да те "поправя":)
Едни от многото родили сме и още много ще ни последват убедена съм:)

В която и клиника да сте, при който и лекар да сте, не се предавайте докато има шанс да имате дечица:)

Пожелавам ви го от все сърце.
« Отговор #663 -: Декември 21, 2011, 09:03:55 am »
.... Аз сьм една от малкото родили в тази тема,но винаги с умиление ви чета когато имам време,и искренно се радвам и страдам с вас. Дано Коледа сбьдне мечтите ви.

:):):) Само за ей това ще ми позволиш да те "поправя":)
Едни от многото родили сме и още много ще ни последват убедена съм:)

В която и клиника да сте, при който и лекар да сте, не се предавайте докато има шанс да имате дечица:)

Пожелавам ви го от все сърце.

А някои дори по два пъти сме родили :)
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #664 -: Декември 21, 2011, 09:51:36 am »
Имах сьвсем друго в предвид,че когато повечето в тази тема забременеят,и излизат от нея,спират да пишат,не казвам че сьм единствената,а една от малкото която продьлжават да пишат тук, вече родили,а не че сьм една от малкото родили,има разлика. Темата винаги ми е харесвала,обичам да помагам сьс сьвет когато мога,и ще продьлжавам да я следя:)))
*
« Отговор #665 -: Декември 21, 2011, 11:16:19 am »
Eййй,Мариет,ти пък си много нахална,да знайш!!!! :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #666 -: Декември 21, 2011, 11:23:25 am »
Eййй,Мариет,ти пък си много нахална,да знайш!!!! :lol: :lol:

хааааа...хааааа,че и втори път двойно даже  :lol: :lol:
« Отговор #667 -: Декември 21, 2011, 16:34:39 pm »
За съжаление и уринарния и кръвния тест при мен са отрицателни. Колкото и да не ми се вярва, явно това не е била моята Коледа.
*
« Отговор #668 -: Декември 21, 2011, 16:58:00 pm »
 osi_12 osi_12 xxx323, толкова се надявах ти да повлечеш крачета... :cuddle:
:balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
« Отговор #669 -: Декември 21, 2011, 19:10:45 pm »
xxx,съжалявам,мила  :(Мислех си,че ти ще си доказателството,че в това свято време стават чудеса.Пожелавам ти бързо да се съвземеш и да тръгнеш пак по пътя,който ще те доведе до твоето бебе!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #670 -: Декември 22, 2011, 08:11:19 am »
xxx323, знам че болката ти е голяма, поплачи си, потъгувай и с пълни сили напред в борбата до сбъдване на мечтата ви. Дано следващият ви опит е успешен! Пожелавам ти го от сърце :bighug:
Щастлива мама на трима :)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #671 -: Декември 22, 2011, 14:05:28 pm »
xxx323  :balk_144: :balk_145:  :bighug:
Думите не помагат в такива моменти, но човек трябва да ги приеме, да мине през тях,да бъде силен и борбен, защото след всяко лошо, идва и хубавато и тогава то е още по-хубаво, защото е много изстрадано!!!
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 14:09:23 pm от megi79 »
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #672 -: Декември 22, 2011, 16:11:19 pm »
Хче ,идват празници! Мисли за тях и за близките хора с които ще празнуваш!! Няма какво да добавя друго! Явно,не е било писано да е тази коледа,но пък може да е на Великден! :wink:Пак е светъл празник,а и не е далече!!! :D
« Отговор #673 -: Декември 23, 2011, 15:21:01 pm »
Ето ме отново на линия. Благодаря на всички за милите думи, с ваша помощ се справям по - добре. За да вдъхна малко оптимизъм на тези, които са в процедура ще кажа следното: по време на моята стимулация, вървеше и стимулацията на още едно момиче. Така се получаваше, че бяхме винаги заедно. Нейният тест е положителен, така че на Коледа стават чудеса  :D. И нашето чудо ще дойде, просто не трябва да се предаваме и да имаме нужното търпение, колкото и философски да звучи. За жалост, не винаги става както  на нас ни се иска-от първия път.
Сега искам да ви попитам нещо, малко странично от темата, но зная че ще можете да ми помогнете. Обмисляме вариант да кандидатстваме по Фонда, т.к. сме "леко притеснени финансово". Същевременно ако ще ми се финансира опита искам да стане в клиниката на д-р Стаменов, но както знаете там чакането е убийствено  :(. Разбрах, че в момента са в отпуска и започват работа чак след 10.01, а ние след тази датата за жалост ще бъдем в чужбина за неопределено време.
Запознати ли сте дали ако си подам документите по Фонда чрез едно медицинско заведение - примерно Майчин дом, в последствие след като съм одобрена дали мога да си сменя клиниката- с тази на д-р Стаменов.
Малко дълъг и объркан ми стана поста, за което моля да бъда извинена, но съм объркана и ужасно притисната от времето    :?.
« Отговор #674 -: Декември 23, 2011, 15:28:01 pm »
Да можеш. Аз подадох документи чрез клиниката на Стаменов, а сега като си взех документите смених клиниката. При взимането на заповедта трябва да носиш съгласие от новата клиника, че ще те поемат и ти сменят заповедта на момента. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
*
« Отговор #675 -: Декември 23, 2011, 16:40:39 pm »
Сега на ясно ли си Х-че!!???? :lol: :lol: Весели празници на всички! Вие си поискайте от дядо Коледа желаното,а той ,сигурен съм, няма да излезе в отпуска след 25ти декември....!!! :wink: :wink: Той си знае работата! Щом сме били послушни,може и на пролет да е,но подръци ще има....! :D :D Ще прати щъркелите,знам аз!!! :lol:
« Отговор #676 -: Декември 23, 2011, 17:37:55 pm »
Благодаря ви за експедитивните отговори  :P! Звучи ми доста оптимистично, тия дни отивам в Майчин дом да си подам д-тите, че нямам никакво време, а после ще се моля-като ми е готова заповедта- д-р Стаменов да ме поеме. То май голямааа борба и молби ще има , т.к. е доста трудно да се вземе час при него. Но пък ако стане достааааааааа ще се успокоят нещата.
Живот и здраве ще пробваме по естествен път до около септември, док. каза че  имаме големи шансове от самосебе си да стане. А след този период, ако нищо не се получи, пак сме на старта  :wink:.
Весели празници на всички и ... да не забравите да си пожелаете нещо  osi_9.
« Отговор #677 -: Декември 23, 2011, 18:06:59 pm »
ХХХ,дано да се получат нещата и по естествен начин.Иначе един съвет от мен..на всичко,което ще пращаш до фонда и е копие,задължително пиши вярно с оригинала и подпис. Мен така ме накараха втори път да изпратя документите.Е,не всички,но можеше да ми се падне по-предно номерче  :wink:.Но каквото и да решиш....КЪСМЕТ
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #678 -: Декември 23, 2011, 22:44:45 pm »
xxx323, задължително си запиши час за Стаменов още от сега, че и за него и за заповед от Фонда се чака по година. Дори и да ти запишат час преди да е излязла заповедта, тъкмо ще се запознаят със случая ви и ще имате време за необходими изследвания и т.н. А иначе няма никакъв проблем да смениш клиниката. Необходимо е само да имаш документ от новата клиника, че са съгласни да те поемат, който да представиш когато си вземаш заповедта. Аз лично минах по този път и нямах никакви проблеми. Изчакваш на място 15-20 мин. да ти напишат нова запошед с името на новата клиника и това е.
От цялото си сърце ти пожелавам да се сдобиеш с бебче по най-приятния и естествен път, а щом Док е казал, че имате шансове, значи наистина е така.
Мили момичета и Рачо, желая на всички ви и на вашите семейства весели празници, топлина, уют и много любов! Не спирайте да мечтаете, не забравяйте да прошепнете в коледната нощ вашата мечта и дано всички бъдем чути и другата Коледа да гушкаме дечицата си!
 tree2a mc101 tree2a
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #679 -: Декември 24, 2011, 12:29:09 pm »
Весела Коледа !!!
« Последна редакция: Декември 24, 2011, 12:34:19 pm от megi79 »
Ще се боря до край, за да те имам!