0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #600 -: Декември 11, 2011, 20:55:17 pm »
xxx323, да ти е жив и много здрав мъжа и от цялото си сърце ти пожелавам да му направиш най-хубавия подарък, макар и позакъснял с няколко дена! :)
И аз съм добре - почти нищо не усещам, а това което усещам от време на време незнам дали е от хапчетата, от нещо друго или повод за надежди, за това гледам да не го мисля много. Гледам снимки на пухкави, сладки бебоци, зареждам се с позитивни мисли и се улавям как мечтая... :wink:
TEDI 81, пази се много и ти, особено щом у вас има болни.
Хубава вечер момичета и момче-талисман ;)
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
« Отговор #601 -: Декември 12, 2011, 09:33:30 am »
Благодаря Гери за пожеланието- вярваме че заявката е изпълнена, дори и мъничко позакъсняла, но както се знае хубавите работи стават бавно  :wink:.
А колкото до тези лекички болки и странни симптоми, то и аз си ги имам, но те са едва забележими и аз си мисля, че се дължат на това че прекалено много се вглеждам в себе си  :D.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #602 -: Декември 13, 2011, 08:06:46 am »
Здравейте момичета
Приятен и ухилен ден на всички чакащи заветната втора черта, и на всички планиращи такава  :D :lol: :D
http://vbox7.com/play:643f7f4d93
Ще се боря до край, за да те имам!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #603 -: Декември 14, 2011, 08:38:25 am »
Остават само 10 дни до Рождество Христово!
Да не забравяме да бъдем по-добри, по-състрадателни и по-човечни!
Нека бъдем истински Християни!
На Коледа стават чудеса!
http://wallpapers-free.co.uk/backgrounds/christmas/nativity/Nativity-Celebration.jpg
Една хубава песен за добро настроение

Gery, xxx323 мисля за вас и стискам палчета  :crossfingers: :bighug:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #604 -: Декември 14, 2011, 08:40:03 am »
Опс ето я и песента за добро настроение
« Отговор #605 -: Декември 14, 2011, 09:03:11 am »
Да, така е Маги! Наистина на Коледа се случват чудеса, чудеса точно от които се нуждаем. И може би ако наистина повярваме в тази магия, то нашето чудо ще се получи  :crossfingers:. Пожелавам на всеки от нас да усети в най -скоро време своето чудо  :bighug:.
Гери как си? Как се справяш с това чакане?
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 09:05:38 am от xxx323 »
*
« Отговор #606 -: Декември 14, 2011, 12:11:15 pm »
Привет момичета  :)
megi79 - от твоите уста право в Божиите уши!!! Откога го чакаме това коледно чудо - дано тази Коледа е наистина нашата!Много, много, ама мнооого ти благодаря, че ни мислиш с добро и ни стискаш палчета!  :balk_21:
xxx323, добре съм, миличка. Снощи, докато спях имах прилични болки в гърдите, а днес са толкова спокойни, все едно не е било - странна работа. От време на време усещам по някое бодежче /но не редовно и не всеки ден/, но нищо друго по-особено. Та в този ред на мисли с чакането се справям ту с много позитивно настроение, ту с много питанки в главата. Толкова много ми се иска този път да успеем, че съм си забранила всякакви лоши мисли. Гледам снимки на бебоци и се опитвам да си представя моите и да мисля за срещата с тях ( много ми се ще да са двечки) :D
Прегръщам ви силно момичета!    
 :bighug: :bighug: :bighug:         
« Отговор #607 -: Декември 14, 2011, 13:13:16 pm »
хехехе Гери, ами то с четири ембриончета имаш огромната възможност за две дечица,  всичко е божа работа и искрено ти пожелавам, толкова дечица, колкото си пожелаеш  :balk_21:. То нали имаше една приказка от рода на "... внимавай какво си пожелаваш, защото то винаги се сбъдва", така че смело напред в мечтите.
И  аз си имам болки в гърдите, направо имам чувството, че растат с часове  :balk_71:, но си мисля че това се дължи на приема на Утрогестана.
Толкова съм нетърпелива, че не зная как ще устискам до 21.12-може би точно тази  комбинация от цифри, ще ми донесе късмет  :balk_81:.
« Отговор #608 -: Декември 14, 2011, 14:47:51 pm »
Здравейте момичета! :D Очакващите да правят тестове, да ни затрупат предпразнично с хубави новини, пожелавам ви го от все сърце  :balk_602:
Днес бях на преглед при д-р Александров и засега бременността ми протича нормално вече съм в 11 седмица и си говорихме дали да ходим на видеозон при д-р Балев. Ако знаете колко лошо се изказа за прехваления доктор. Той деже не бил акушер-гинеколог, а ренгенолог и колко грешни диагнози е поставял и е карал пациентки даправят аборти. Сигурно цели десет минути ни говори за него и аз се ошашках. Аз още в началото не ми се щеше да ходя при него, но за да има мир в къщи се съгласих. Не след тази беседа просто незнам. Ако някой е имал вземане-даване с този доктор ще съм ви благодарна да споделите мнение и отзвуци. Благодаря ви предварително.
П.П. доки не е на 100% още сигурен, но му се видя че ще е момче! :D
« Отговор #609 -: Декември 14, 2011, 15:21:55 pm »
Roska01 и при мен беше по същия начин, като питах за Балев  :lol:
Нашия док всичко хубаво преглежда, а ако се съмнява за нещо то тогава сам ще те прати при специалист  :wink:
Чуспито от нашия форум, която вече има 6 месечен Борис в началото беше пратена за софия при една доцентка, а после я пращаше при д-р Яков от Майчин Дом, но в крайна сметка всичко си било наред с бебето и сега расте един голям палавник на мама  :D

така че, няма смисъл никъде да ходиш щом док ти казва, че всичко е ок  :wink:

ххх323 и Гери стискам ви палци момичета  :wink:
а до година да имате най щаслива коледа  :wink:,с много детски смях във вашите домове  :wink:
« Отговор #610 -: Декември 14, 2011, 15:36:24 pm »
Много ти благодаря marigri за бързия отговор! Аз също съм на мнение, че няма да ходя при този "прехвален" д-р и вярвам на 100% на нашия си доки. Само незнам как ще убедя мъжлето, че няма смисъл от Балев, макар че и той чу какво каза Александров за него.
« Отговор #611 -: Декември 14, 2011, 15:57:29 pm »
е сега вече определено се паникьосах. Туко що ми се появи едно леко розово зацапване, отделно настроението ми е точно като пред цикъл, променливо и заядливо и имам точно усещането както преди да ми дойде. Не ме боли корема, просто имам чувството че е свит на топка. Не зная просто как да го опиша с думи.
Много се притесних за това зацапване, трансфера ми беше на 7.12, а пункцията на 02.12. Това дали е началото на цикъла ми?
« Отговор #612 -: Декември 14, 2011, 16:11:57 pm »
е сега вече определено се паникьосах. Туко що ми се появи едно леко розово зацапване, отделно настроението ми е точно като пред цикъл, променливо и заядливо и имам точно усещането както преди да ми дойде. Не ме боли корема, просто имам чувството че е свит на топка. Не зная просто как да го опиша с думи.
Много се притесних за това зацапване, трансфера ми беше на 7.12, а пункцията на 02.12. Това дали е началото на цикъла ми?
за цикъл е рано, това е имплантация на твоето ембрионче или ембриончета:D
и аз бях на 5 ден ден трансфер....мисля, че на 8-9 ден получих зацапване, но тук всички ме успокояваха да не паникьосвам и да си чакам дата за теста, Малена и тя ме успокояваше че няма страшно и ето че нямало страшно наистина :lol:
така че мисли положително и само с положителни мисли ще му помогнеш да се закрепи хубаво при теб за следващи 9 месеца  :D

Роска 01.....нали знаеш, че за този Балев се чака за час от 5-6 сутринта заставаш на опашката, толкова е малоумна организация няма никъде......щом цивилизовано не можеш да си запишеш час по телефона  :?

*
« Отговор #613 -: Декември 14, 2011, 16:13:57 pm »
xxx323 не се шашкай най вероятно е инплантацията май точно по това време тябжа да е аз вече съм убедена че опита ти е успешен
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #614 -: Декември 14, 2011, 16:37:45 pm »
ох чул ви господ, но определено съм много притеснена. ще звънна на доктора по - къснo
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 17:05:58 pm от xxx323 »
*
« Отговор #615 -: Декември 14, 2011, 16:55:07 pm »
XXx323 това най-вероятно е имплантация!И при мен беше на седмия ден ,а като звъннах на Ани ми каза ,че е много рано за цикъл и зацапването е добра новина в случая!Стискам палци и направи кръвен тест ако решиш след 2-3 дни,на мен ми показа на 9 ден.
*
« Отговор #616 -: Декември 14, 2011, 21:56:07 pm »
Здравейте,извинявайте ,че се намесвам в темата ,но не мога да не изкажа мнение за доц.Балев.Изключителен професионалист по образна диагностика.Един от малкото във Варна ,които си разбират от работата.
*
« Отговор #617 -: Декември 14, 2011, 22:15:02 pm »
roska01, благодаря ти за пожеланията и успешна бременност до края!
marigri, благодаря и на теб - дано, дано, дано пожеланието ти стане реалност!  :D
xxx323, радвай се миличка, щом е само бледо зацапване. Доста голяма част от успелите момичета споделят за същото зацапване около тези дни от трансфера. Едно от момичетата, с които бяхме заедно на пункция и трансфер също сподели за такова преди няколко дни и Ани й отговори същото. Препоръча приема на утрогестана да продължи през устата, да се пази повечко и това е. Затова изхвърли настрана притесненията и си мечтай за чувството, което ще те завладее, когато видиш така жадуваните две чертички на теста.  :bighug:                     
« Отговор #618 -: Декември 14, 2011, 22:54:59 pm »
Здравейте,извинявайте ,че се намесвам в темата ,но не мога да не изкажа мнение за доц.Балев.Изключителен професионалист по образна диагностика.Един от малкото във Варна ,които си разбират от работата.

до скоро нямах мнение за този д-р, в нета има колко положителни, толкова и отрицателни коментарии за него,но останах без думи когато не видя на ФМ,че бебето е със спина бифида  :?........става въпрос за близка на една наша съфорумка.
така, че АГ може би не му е най силната част......... :?
« Отговор #619 -: Декември 15, 2011, 14:05:55 pm »
Здравейте момичета.Относно прегледа при доц.Балев,според мен е много добре да се направи,аз ходих при него 13 седмица,без да коментирам с док.Просто получавате много точна диагностика на всички органи на бебчо,определено с по-добра апаратура.А иначе док си разбира чудесно от работата,когато го попитах дали да си правя скрининг,ми каза да не се занимавам с глупости,той виждал всичко и ако има нещо ще ми обърне внимание.Аз му се доверих напълно и освен при Балев,никакви допълнителни изследвания не направих.И сега си гледам едно здраво и сладко бебче.Пожелавам го на всички вас.Късмет момичета.