Здравейте всички, отдавна не съм писала тук, защото избягвах да влизам във форума... Искаше ми се известно време да не мисля за бебета, овулации, фоликули, малко да дам почивка на мислите си, особено след като изживях още едно разочарование, за което не съм ви писала. В деня, когато Теди беше на пункция (9 ноември) аз ходих на преглед, даже с мъжа й чакахме заедно да я изведат от онази стая. После доц. Маркова ме прегледа и видя, че имам един много хубав добре узрял фоликул с размер 23 мм и се зарадва. спонтанно ми предложи да направим веднага една пункция, да оплодим яйцеклетката и да върнем ембрионче, като се надяваше, че от такъв хубав фоликул ще изкочи добър заек. Аз се съгласих, извикахме и мъжът ми да е в готовност да даде бойци и пункцията започна. Като се събудих разбрах, че за учудване на всички, че фоликулът е бил празен, без яйцеклетка, което много ме разстрои и си поплаках здраво. А същия ден показах на доц. Маркова резултатите от всичките изследвания, които си направих - имунологични, генетични, яйчников резерв, хормони, щитовидна жлеза - всичко - супер!!! Даже яйчников резерв - дал Бог!!! И изведнъж - празен фоликул - направо се сринах! Както и да е, случило се, ще чакаме другия месец и пак ще пробваме евентуално на естествен цикъл, а ако не стане - на дълъг протокол. Само че следващия месец, т.е. ноември, въобще не ми дойде МЦ, и аз направо се шокирах, започнаха да ми се въртят всякакви схеми в главата, включително и това някоя хитра яйцеклетка да е изскочила от онова "празно" фоликулче малко преди пункцията и да сме я оплодили и да съм забременяла (това щеше да е най-голямото чудо). Изчаках една седмица след закъснението и си направих уринен тест на клиър блу и се оказа отрицателен. Пак много се разстроих, защото нали знаете в нашето положение как се надяваме и на най-малката вероятност. Абе, все драми при мен, каква е тази орисия..... Обадих се веднага на доц. Маркова и тя ми изписа Дуфастон 3х1 за една седмица и каза, че после ще ми дойде до няколко дни. И ето сега си чакам тези няколко дни да ми дойде, че да почваме всичко отначало. Снощи изпих последното хапче. Още не ми е дошло, но тестове не искам да правя, защото ми се скъсват нервите до резултата. Последно ми дойде МЦ на 25 октомври и до ден днешен - чисто като бял сняг. Леко са ми напрегнати гърдите, но това е най-вероятно от Дуфастона (прогестерон). Ако не ми дойде пак до по-неделник-вторник, отивам да ме гледат какво става. Та затова не влизах да чета и да пиша, защото съм доста объркана. Някои от вас ми писаха на лични, защото са се разтревожили от дългото ми отсъствие, за което ви благодаря, че сте толкова мили. На всички забременели момичета - стискам палци за лека бременност и здрави и хубави бебчета, много голяма прегръдка от мен.... Всички , които чакаме положителни резултати, в най-скоро време да ги последваме с бебенца и ние. На всички - прегръдки и целувки.