0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #560 -: Декември 05, 2011, 17:59:09 pm »
xxx323 аз както писах малко по нагоре,моите болки отшумяха още като излязох от упойката и повече нищо не ме е боляло,дори и слеед трансфера,но всеки организцм различно го приема,това че ти отшумяват болките не е проблем,не си мисли че нищо не се е получило като не те боли,напротив,според мен може да те боли,може и да не те боли,поне така ми беше казала Ани,че не е задьлжително,просто ако те боли пий но-шпа,мен така и не ми се наложи,за цялата бременност нищо не ме боля,едно хапче не сьм изпила,но за сметка на това от втория месец като ме почна това поврьщане,мислех си че няма никога да спре,беше кошмар направо:))) Така че едни ги боли,други поврьщат,абе всеки с номера си:)))
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #561 -: Декември 06, 2011, 07:58:08 am »
xxx323 при мен имаше болки и неразположение до към седмица след пункцията. не бяха разбира се болки за умиране, но все чувствах придърпване тук и там. Най-интензивно бяха първите 3 дни. Всичко се възстанови като ми дойде, но силно ти пожелавам на теб да ти дойде  догодина по това време  :D :bighug: Сега ще чакаме с теб до сряда и после ще стискаме палците след 14 дни тестчето да е :bfp:
Между другото защо сряда тогава е 4-ти ден. Нали по принцип се трансферират на 3-ти или 5-ти. От друга страна защо пък да не е на 4-ти ден, предполагам това няма значение ако ембриончето е добро и си има потенциал да се развива добре.
Ти пий много течности и това ще ти облекчи болките и подуването. Това подуване се дължи от това че се събират течности и като се пие повече организма успява по-добре да елиминира останалите.
Хайде мила успех и искам много да ни зарадваш за коледа!
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #562 -: Декември 06, 2011, 09:45:03 am »
хехехе Меги, мерси за пожеланието- да ми дойде след една година и аз за това си мечтая от доста време  :thankyousign:. А колкото до трансфера, ами според мойте изчисления сряда е точно 5-ти ден, тъй като пункцията ми беше в петък. Колкото до болките те вече отшумяха и днес за първи път от доста време се чувствам чудесно.
Между другото Честит Имен Ден на всички именници, много здраве,късмет, положителни емоции и само положителни тестове  :balk_5:!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #563 -: Декември 08, 2011, 08:41:06 am »
Хей момичета и момчета какво става с нашата темичка много запустя. Ако ви е писнало да говорим все за фоликули, пункции и тестове време е пред коледно да излезем от този омагьосан кръг. Зная че не е тук мястото, но това си е нашата темичка и аз свикнах с вас и ще потърся съвет а може и предложение. Тъй като двамата с мъжът ми не сме от Варна и работата ни не свързана със запознанства с други хора се чувстваме страшно сами тук и се чудим какво ще правим само двамата на празника. За коледа ще си ходим по родните места, ама за нова година сме си тук. Приемаме всякакви предложения и покани с шумни и весели компании. Ако има други като нас може да се съберем и заедно да празнуваме дали на заведение или по домовете.  :party:
« Отговор #564 -: Декември 08, 2011, 11:08:46 am »
Ето ме и мен с последни новини  :D!
Вчера ми беше трансфера. Върнаха ми три ембриончета. В първия момент новината за три ми подейства страшно шокиращо и притеснително. Колкото и да се подготвяхме предварително, не  бяхме готови за 3, все си мислех че ще ми върнат 2 ембриона. Но в последствие си казахме, че доктора си знае работата и ще му се доверим изцяло. Днес, след като  осъзнах вероятността за три бебока се  чувствам подготвена психически и  съм много добре. С нетърпение чакам датата за теста!  Ако е рекъл Господ, нека са три  :balk_127:, определено никои от нас няма да скучае  :wink:.
С удоволствие бих приела вашите положителни сигнали и стиснати палчета  :lol:!
Честит празник на всички настоящи, бъдещи и бивши студенти  osi_5!
*
« Отговор #565 -: Декември 08, 2011, 11:52:16 am »
Честит празник на всички студенти - бивши и настоящи и от мен! :party:

xxx323, силно стиснати палчета и имаш цялата ми положителна мисъл и енергия за успешен финал!
Аз също няма да откажа магията на общата положителна мисъл - днес ми е 5 ден след трансфер на 2 ден, а станах със сълзи на очи, че отново не се е получило. Знам, че е много рано за такива генерални изводи, но не усетих досегашното напрежение в гърдите си, корема ми вече не е подут и това ме сдуха за секунди...Затова мили, изстрадали момичета и момче, ще съм много благодарна на вашите молитви за нашия успех!
 :thankyousign:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
« Отговор #566 -: Декември 08, 2011, 12:21:34 pm »
Честит празник на всички студенти - бивши и настоящи и от мен! :party:

xxx323, силно стиснати палчета и имаш цялата ми положителна мисъл и енергия за успешен финал!
Аз също няма да откажа магията на общата положителна мисъл - днес ми е 5 ден след трансфер на 2 ден, а станах със сълзи на очи, че отново не се е получило. Знам, че е много рано за такива генерални изводи, но не усетих досегашното напрежение в гърдите си, корема ми вече не е подут и това ме сдуха за секунди...Затова мили, изстрадали момичета и момче, ще съм много благодарна на вашите молитви за нашия успех!
 :thankyousign:

Мерси за палчетата Гери!
Незная дали съм най  - подходящия човек за съвет, тъй като това ми е първи /а и много ми се ще - последен опит/ но все пак ще се включа: Както ти сама казваш- наистина е прекалено рано за каквито и да е предположения най-малко и изводи. Колкото до симптомите- много момичета пишат, че не са имали каквито и да е симптоми, а са били бременни. Гърди, корем, гадене и т.н. си мисля, че е строго индивидуално за всеки, така че не се поддавай на тези лоши бръмбърчета, които бушуват в главата ти и ти изпращат отрицателна енергия.
Приеми го, че вече всичко е Божа работа и от теб се иска само положителна нагласа и почивка   :balk_177:. Дай шанс на ембриончетата ти да повярват, че са желани. Леле май много се отплеснах  :oops:.
 Мисли за хубави неща и си пускай забавни филмчета. Аз лично, като се паникьосам смятам да си пусна филмчето "The secret"- психологически, изцяло насочен към ползата от положителното мислене. Горещо ти го препоръчвам- аз го ползвам като терапия срещу негативизъм, при мен определно действа !
Това  чакане наистина е побъркващо , остана ни само вярата, така че никакво предаване и отчаяние  :bighug:.
 Вярвам, че всичко е наред при теб и скоро ще ни зарадваш с чудесни новини  :P!
*
« Отговор #567 -: Декември 08, 2011, 12:25:48 pm »
Хе хе,здравейте!! Живна темата ,бе,бях се притеснил вече!! :D
Гери, мисля,че темата с "главна роля във филм" сме я "дъвкали" много,много  :lol: :lol:!! Въобще не търси ,не рови за... или не си измисляй симптоми.До като не се тестваш,ти си едно бременно момиче и всеки ,който ти каже нещо на обратно,заслужава да го набиеш! :wink:Ако ти не можеш,подай го на мен,аз нямам скрупули за такива!! :lol:
ХХХ323 / това нещо като агент 007 ли е ? :wink:/ ти що се притесняваш ,че ще си имаш три бебета,бе?? :? Я,да не чета такива мисли! Колкото-толкова! Където е едно,там са и две,а там са и три!! :D :Пълна къща с дечурлига,ами какво по-хубаво от това!! ?? :oНали всички чакаме да ги напълним и нашите домове,бе!  :D
Меги,абсолютно убеден съм,че ще намерите весела компания за празнуванеНаближаващите празници са най-красивите и тогава всички сме в едно такова настроение,обзема ни едно леко чувствo и всички  се събираме около трапезата/ е повечето мислено/ ама ако ти почука някой , няма да го върнеш я?! :lol:Ще се съберете хубава компания,убеден съм! Твоят пост много ми напомня и на мен самия! Аз дълго време покорявах върховете на науката във Варна и се наложи да поживея,а после и да поработя в този хубав град/макар ,че Бургас е най-добрият град за живеене  :wink:/,но ми епознато това с прибирането и празнуването. Толкова съм свикнал с града,че утре по една традиция/ за съжаление-вече доста стара група от "вечни "студенти се събират да отбележат този светъл празник на Св.Св.Константин и Елена .Голяма веселба ще падне,от сега предчуствам! :lol:
Честито на всички,абсолютно на всички студенти! Дори и на тези,които само се чувстват такива! Весел празник!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #568 -: Декември 08, 2011, 12:40:47 pm »
Хе-хе-хе Рачо, нямах точно това в предвид  :oops:.  Това бяха само първоначалните ми страхове. Все притеснения, които предполагам всички са изпитали. Първо се притесних, ако са три-как ще ги износя, след това се шашнах дали ще се справим с гледането им. Но после много бързо всичко си дойде на мястото- и аз като теб си казах- където са две, там са и три, нали целта на нашето занятие е да имаме дечица, а колкото до бройката - колкото толкова, добре са ни дошли  :cheerleader: чакаме ги с отворени обятия!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #569 -: Декември 08, 2011, 13:33:43 pm »
xxx323 с теб сме, ако са три ще помагаме, толкова момичета във форума все свободни ( е да се надяваме не за дълго) ще ударим по едно рано
 :sucky: :sucky: :sucky: Те да дойдат само. Мисли позитивно, храни се здравословно, не се преуморявай, а всичко останало зависи само от този, който е над нас. Прегръдки и чакам добри вести за коледа!
Gery мила, какви са тия сълзи и мрачни мисли, сигурна съм че всичко е на ред. Колко момичета пишат, че до последно абслолютно нищо не са изпитвали, а сега вече гушкат бебета си. Една от тях точно това ми сподели на скоро. Няма да споменавам името,че може да не иска. Тя роди, а ми разказа, че след трансфера ей така като теб към 5-6 ден съвсем нищо не изпитвала и дори спяла естрофема и всякакви други лекарства, защото била убедена че и този 5 опит ще е провал, но.....направила си кръвен тест защото доки иска и изненада 1025, а тя абсолютно нищо не е усетила. Така че мила спри да ,мислиш негативно, а мисли че идва коледа и това ще е най-хубава ти коледа, защото няма да сте сами!
Благодаря и На Рачо, че намери някоя дома думичка и по моя пост. той май винаги намира добра дума за всеки го
« Отговор #570 -: Декември 08, 2011, 14:25:06 pm »
Искам да споделя  нещо много забавно с вас :D.
Когато го видях за първи път се смях от сърце. Искрено вярвам, че ще успея да развеселя поне един от вас!

http://www.youtube.com/watch?v=tv4qng7FPkY

osi_5

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #571 -: Декември 08, 2011, 15:10:09 pm »
 :lol: супер е.
В същия ред на мисли и аз да ви изумя

http://vbox7.com/play:e8889ad3

Така, че ххх323 както виждаш няма повод за страх при 3 само  :D
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #572 -: Декември 08, 2011, 15:29:59 pm »
Още малко повод за смях  :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:b0396d0f04
 :lol: :lol: :lol:
« Отговор #573 -: Декември 08, 2011, 15:39:32 pm »
Megi,  ти успя да ме изумиш  osi_12.
Това просто е невероятно, освен че останах без думи, друго няма какво да добавя- 10, средно от по около 2 кг всяко, по естествен път родени, това направо си е за Рекордите на Гинес!!!
*
« Отговор #574 -: Декември 08, 2011, 15:40:26 pm »
Благодаря на всички ви за окуражителните думи! Разведрихте ме и ми вдъхнахте отново надежда  :bighug: Обещавам да се стегна и никакво отпускане повече!
megi79, наистина успя да ни изумиш!!! Все още не мога да си обясня видяното  osi_15 Тази жена е носела около 35 кг бебета osi_12
xxx323, плана на Док беше да ми върнат 3 ембриончета от общо 4 останали и в първите секунди и аз реагирах като теб. Но после така ми стана мило за 4-то и реших, че може пък точно то да ни е на късмет и така си ги прибрах всичките 4 на своя глава. Така че с твойте и мойте спокойно можем да заформим задружен отбор палавници и да бъдем малка атракция :wink: 
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #575 -: Декември 08, 2011, 15:58:47 pm »
Момичета ако се вслушате добре, пък  има и субититри, най-малкото бебе било 2.500кг,  а другите по около 3 кг, до края износени. Тя никога не е ходила на преглед и не знае колко са, а таткото само венъж я........(боцнал :wink:) и плода му са 10 бебета  :D
*
« Отговор #576 -: Декември 08, 2011, 16:15:21 pm »
megi79, именно за това писах, че само в бебета е носела около 35 кг!!!Шокираща история! А таткото изчезнал  :lol:
*
« Отговор #577 -: Декември 08, 2011, 17:04:48 pm »
Хе хе момичета, ама наистина ли повярвахте на това клипче с 10-те бебета по 3кг, което всъщност е било пуснато като първоаприлска шега? :D :D :D
Физически не е възможно, само си представете...аз поне не мога да си го представя, а се имам за човек с богато въображение по принцип :wink:

И за да не е съвсем само спам - искам от сърце да ви пожелая успешни процедури и весели празници! :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #578 -: Декември 08, 2011, 20:33:29 pm »
Megi79 заповядайте вкъщи няма да има шумен купон само един двегодишен дивак и една   девойка бебе .  :lol:
Гери споко много е рано за каквито и симптоми  аз особенно втория път изобщо не разбрах че съм бременна  :oops:
Стиснати палчета за всички!

« Отговор #579 -: Декември 08, 2011, 20:47:46 pm »
Гери,xxx изпращам ви цялата си положителна енергия всеки ден си мился,колко хубаво ще е да ни зарадвате с  :bfp:.Коя с три,коя с четри-половин футболен отбор:)
Гери хубаво ти е казал Рачо ,това с филмирането всички сме го правили:)
Сега ви поръсвам с вирусчета,дано са  ви на късмет! :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:Има за момичета и за момченца,кой какво му душа сака:)
Меги много си ни далече иначе щчхме да спретнем едно парти :party:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.