Хе хе,здравейте!! Живна темата ,бе,бях се притеснил вече!!
Гери, мисля,че темата с "главна роля във филм" сме я "дъвкали" много,много
!! Въобще не търси ,не рови за... или не си измисляй симптоми.До като не се тестваш,ти си едно бременно момиче и всеки ,който ти каже нещо на обратно,заслужава да го набиеш! :wink:Ако ти не можеш,подай го на мен,аз нямам скрупули за такива!!
ХХХ323 / това нещо като агент 007 ли е ?
/ ти що се притесняваш ,че ще си имаш три бебета,бе??
Я,да не чета такива мисли! Колкото-толкова! Където е едно,там са и две,а там са и три!!
:Пълна къща с дечурлига,ами какво по-хубаво от това!! ?? :oНали всички чакаме да ги напълним и нашите домове,бе!
Меги,абсолютно убеден съм,че ще намерите весела компания за празнуванеНаближаващите празници са най-красивите и тогава всички сме в едно такова настроение,обзема ни едно леко чувствo и всички се събираме около трапезата/ е повечето мислено/ ама ако ти почука някой , няма да го върнеш я?! :lol:Ще се съберете хубава компания,убеден съм! Твоят пост много ми напомня и на мен самия! Аз дълго време покорявах върховете на науката във Варна и се наложи да поживея,а после и да поработя в този хубав град/макар ,че Бургас е най-добрият град за живеене
/,но ми епознато това с прибирането и празнуването. Толкова съм свикнал с града,че утре по една традиция/ за съжаление-вече доста стара група от "вечни "студенти се събират да отбележат този светъл празник на Св.Св.Константин и Елена .Голяма веселба ще падне,от сега предчуствам!
Честито на всички,абсолютно на всички студенти! Дори и на тези,които само се чувстват такива! Весел празник!