0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #520 -: Ноември 29, 2011, 09:47:33 am »
Ееее ,Пухче вече си си видяла бебчето,честито мила!Ти в коя седмица беше?
Това с настинката е много неприятно,можеш да взимаш лекарства,които стават за бебета.Пий чай с мед и лимон,но не всякакъв!Лайка и смрадлика водят до контракции.Ако имаш шипка най добре,защото съдържа витамин Ц.Направи си силен пилешки бульон и хапвай от него колкото можеш.При мен помогна,дано бързо се оправиш!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #521 -: Ноември 29, 2011, 10:29:53 am »
Аааа шипки, как бе?
После на "изхода" как ще е?
Нямате ли проблем с това  и от Утрогестана?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #522 -: Ноември 29, 2011, 10:56:22 am »
Теди, Пухче ЧЕСТИТО  :bighug:!!!
Искрено се радвам за вас и вярвам, че всичко ще е наред! Почивайте си повечко и мислете позитивно, май това е решението  :D.
Пухче, Теди е права за пилешкия бульон, бях чела че е страхотен елексир за лекуване на настинки  :)
« Отговор #523 -: Ноември 29, 2011, 11:05:47 am »
Вали,аз пия пробиотици и нямам такива грижи:)А и е сезона на тиквите,така че хапвайте си печена тиквичка,хем вкусна,хем решава проблемите с излишните напъни:))
XXX,благодаря,мила!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #524 -: Ноември 29, 2011, 12:17:25 pm »
Пухче честито ти бебче , аз също бях болна по време на бременността си дори около три пъти , но все се оправях с много чай и много мед , пиех парацетамол по 1 на ден и си слагах детски капки за нос - с океанска вода!!!пази се все пак да не стане по-сериозно , не се събирай с хора , които могат да те заразят и най-вече си почивай!!!Аз между другото за първи път видях моето бебче на видеозон в 6 г.с., до тогава щях да лудна , хем си правих и уринен тест и кръвен, но все се тревожих и то напразно ,по-малко трябва да се притеснява човек , но пусто сме жени препатили :wink:В 13 г.с.видях пола на бебето , а в 17 г. с. за първи път усетих движението на малкия "бандит".Леле какви емоции , но всеки ги преживява , а за болки да не говорим колко ношпа съм изпила , а като не ме болеше се лудвах как е възможно да не ме боли ?!- а пък то е нямало нужда, но пусти страх!!!Теди аз също мисля , че кръвния ти е много добър , продължавай все така!!!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #525 -: Ноември 29, 2011, 12:34:17 pm »
Теди, според мен кръвният тест ти е супер! Аз съм от тези, които хич не могат да чакат - теста за бременност си го направих една седмица по-рано, на първи преглед също отидох с една седмица по-рано. Д-р Александров ме предупреди, че може да не видим пулс, но за щастие в края на 6та седмица тупкаха вече 2 сърчица. Ти обаче си много далеч, така че по-добре дерзай до датата, на която док. ти е казал да идеш.

« Отговор #526 -: Ноември 29, 2011, 12:59:37 pm »
Благодаря момичета за съветите, дано скоро се оправя за съжаление съм на работа и в офиса сме доста хора.. Теди на снимчицата вчера от прегледа пишеше 6-7 г.седмица, доколкото разбирам по същото време както и при speranza :).Скоро и ти ще видиш най-прекрасната снимка, а също го пожелавам и на всички в тази трудна борба! След това всичко става някак много по-хубаво...
« Отговор #527 -: Ноември 29, 2011, 13:13:37 pm »
Да,Ели ,затова док ме вика по късно,да е сигурно че ще видим всичко с едно ходене.Аз мислех преди това да ида до Пловдив,да видим плодно сакче,ама той не дава,искал той да си види пръв,какво да правя ред му е и му се пада,нали благодарение на него съм така развълнувана и щастлива:)
Днес като си говорихме му казах,че вече ще му викам майсторе и ще го възхвалявам и препоръчвам на всички хора,които имат проблеми!Доста се посмяхме,ако знаете зад сухата външност какъв весел човек се крие!Да ни е жив и здрав доктора и още много бебета да"прави":))))
А аз трябва да чакам,търпението ми е най-слабата страна в характера,ама няма как:))
« Отговор #528 -: Ноември 29, 2011, 13:57:01 pm »
Настина е невероятен този доктор тъй като не съм негов пациент но се наложи той да ми прави снимка за проходимост лятото и вчера тъй като бях луднала от болки и от страх му звъннах човека толкова внимателно ме изслуша и ме успокой и най вече ми отговори на въпросите че съм толкова очарована и възхитена
Красиfile:///
*
« Отговор #529 -: Ноември 29, 2011, 15:52:21 pm »
Аааааа,може и да съм мъж ,ама взех да ревнувам!!!! :x :x Е,дееееееее..... :wink: Няма да остане за нас от Док,ей!!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #530 -: Ноември 29, 2011, 18:44:05 pm »
Ааааа,Рачо има,има и за вас той е голям Човек.Онзи ден ,го питах за едно момиче с,което бяхме на трансфер,за съжаление при нея не се е получило и той вика-ех,Теди ако знаеш как искам всички да ви забременя,ама не винаги ми се получава...Хем ми прозвуча смешно,заради израза и се посмяхме,хем усетих тъга в гласа му.За разлика от другите клиники,тук усещам човешкото отношение,ние не сме папки с номера,а сме Теди,Меги,Рачо и на него определено му пука за нас!
« Отговор #531 -: Ноември 29, 2011, 19:48:54 pm »
много си права, Теди. Моите впечатления са същите - прекрасни лекари и хора, и д-р Александров, и д-р Ковачев. Да са живи и здрави, да помогнат на още много двойки да си имат бебета.
« Отговор #532 -: Ноември 29, 2011, 22:36:55 pm »
Ааааа,Рачо има,има и за вас той е голям Човек.Онзи ден ,го питах за едно момиче с,което бяхме на трансфер,за съжаление при нея не се е получило и той вика-ех,Теди ако знаеш как искам всички да ви забременя,ама не винаги ми се получава...Хем ми прозвуча смешно,заради израза и се посмяхме,хем усетих тъга в гласа му.За разлика от другите клиники,тук усещам човешкото отношение,ние не сме папки с номера,а сме Теди,Меги,Рачо и на него определено му пука за нас!

Страхотен е доктора и освен, че за него не сме папки с номера, както Теди се е изказала, съм сигурна, че ако отида сега при него при положение, че не съм стъпвала там от 2 години, ще се сети коя съм и с какви проблеми съм била при него :)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #533 -: Ноември 30, 2011, 07:32:07 am »
Точно така. И аз не бях ходила цяла година и половина след първият и единствен път и се сети за всичко което му бях разказвала и дори за стойностите на спектрограмата на мъжа ми  8O. Наистина не очаквах, беше ни казал да си изчакаме и може да стане по естествен начин, но уви, но се изненадах, че освен името му всичко останало се сещаше с подробности. Доктор Александров е най-добрия, не по-малки похвали за Ани, Малена, за всички то Аг на 7 етаж yahoo_33 :bighug: :cool:
Е малко като рекламка стана, но ние сме си тук наши момичета и момчета и без това си го знаем  :D
Ще се боря до край, за да те имам!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #534 -: Ноември 30, 2011, 07:51:05 am »
Желая приятен ден и много добро настроение. Нека мислим позитивно за да ни се случват само хубави неща!!!
« Отговор #535 -: Ноември 30, 2011, 14:10:26 pm »
Здравейте и от мен. Днес бях на преглед и при нас нещата се развиват по план  :D. В петък ми е пункцията и нещо взех да се шашкам и направо не ме свърта на едно място  :oops:.
Хубаво, че поне мъжа ми има чувство за хумор. Днес ми заяви, че детето ни щяло да има трима бащи:
1. съпруга ми- тъй като той щял да даде частица от себе си;
2. д-р Александров- понеже той щял да го избере;
и 3. д-р Ковачев- понеже той го е насочил към живота.
 osi_5
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #536 -: Ноември 30, 2011, 14:52:34 pm »
xxx323, не се притеснявай, всичко ще мине по мед и масло, защото си в сигурните ръце на другите двама бащи :lol:. Колко фоликула имаш? Кофтито е малко след пункцията, ще се чувстваш подута като балон, но гледай да пиеш повече течности за да не събираш вода. Аз имах седмица след това проблеми с пишкането и голямата нужда, но май-всичко е индивидуално. Ти ще си в такива емоции за това колко са се оплодили, колко се разделили, колко ще ти върнат, че изобщо няма да ти пука за дребните неразположения. Късмет от мен и да ни зарадваш с добри новини! :D
« Отговор #537 -: Ноември 30, 2011, 15:11:41 pm »
xxx323, моята пункция я направи д-р Ковачев. Мен ме понаболяваше доста след това, но бях с едно момиче, което нищо не усети даже се смееше и вика на Малена: вие изобщо правихте ли ми нещо... така че ти пожелавам да си като нея:)) и много  оплодени яйцеклетки и хубави ембриончета.Стискам палци!
« Отговор #538 -: Ноември 30, 2011, 15:25:38 pm »
След пункцията ми беше най кофти периода - корема ми беше страшно надут, имах болки, едва се движих, но спазих рецептата на доктора (не д-р Александров) да пия по 2 л. айрян на ден + колкото мога вода + 2 пъти на ден суроватъчен белтък. До деня на трансфера всичко беше отшумяло, но мисля, че бях на крачка от хиперстимулация. Пусках изследвания за фибриноген и общ белтък, защото и трудно дишах. Те не бяха в норма, но се справих и се оттървах :) И сега още си пия суроватъчния белтък, въпреки, че пункцията ми беше на 21 ноември.
ххх323 не се притеснявай за пункцията. Самия факт, че си се доверила на този екип трябва да те прави спокойна. Успех :)
« Отговор #539 -: Ноември 30, 2011, 16:31:37 pm »
Megi, Puhche, Sisters Forever благодаряви за подкрепата!
А колкото до броя на фолекулите,ами аз толкова се шашнах че не можах да разбера  с точност :D. На 8-мия ден от стимулацията общата бройка на фолекулите беше 12, а днес - 10-ти ден от стимулацията, Ани ми каза  че яйцеклетките ми били 10   :ask:. Явно аз не съм разбрала нещо, защото ако не се лъжа няма как сега да знаят колко яйцеклетки ще имам, по-скоро са били броя фолекулите. Пропуснала съм нещо   :oops:.  То аз като изпадна в паника просто нямам равна на себе си.  Няма значение определено не съм разбрала нещо, но д-р Ковачев каза че всичко върви по план и няма място за притеснение и това е най - важното  :D. Гледам си филмчета и чакам да дойде петък  :wink:.