0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #480 -: Ноември 23, 2011, 11:14:48 am »
Теди, моя тест беше на 27.10. Обадих се на Ани и тя каза да отидем на преглед след десет дни. Като отидохме Александров каза че много рано са ме извикали, но така и така съм отишла ме прегледа бях в средата на петата седмица и ми каза да дойда пак след две седмици, т.е. миналия четвъртък беше това и бях в края на седмата седмица. Така че е нормално да те вика след три семици, за да установи пулс на плода. Успех мила. :D
« Отговор #481 -: Ноември 23, 2011, 11:48:58 am »
Оф Роска хич ме няма с изчисленията моят трансфер беше на 12.11,оттогава ли се броят седмиците?Аз ще поизчакам с прегеледа,че ако ме върнат и пак трябва ад ходя ще е кофти и то декември.Викам по Коледа да ида,какъв по хубав подарък от това:))
Sisters forever за док чух от моя близка,която след 9 опита в различни клиники,забременя от първия опит във Варна.Аз бях абсолютно сигурна,че това е моя човек.Въпреки,че в началото не ми говореше:))Сега пък не мога да го накарам да млъкне:)Всички,които са му се доверили ще имат моя резултат,ще видите:))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #482 -: Ноември 23, 2011, 12:09:26 pm »
Теди,браво момиче!! :DМного се радвам ичакам ,следващия кръвен,след два дена да е поне утроен!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #483 -: Ноември 23, 2011, 12:10:52 pm »
И аз искам на Велинград, спа, басейнче, три двойки близнаци, хотелите сигурно ще не върнат :D

Теди, тихичко честито и дано чхг-то продължава да расте, а чертите на пикливите да потъмняват! А трансфера на кой ден ти беше?

Роска, честито сърчице!

*
« Отговор #484 -: Ноември 23, 2011, 12:55:30 pm »
TEDI 81 честито и лека бременност
roska01 и на теб лека бременност

аз само да споделя че моят тест е отрицателен надявам се следващия път и аз да се похваля
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #485 -: Ноември 23, 2011, 13:09:51 pm »
Ох Теди мила, толкова се развълнувах, направо и аз се разплаках от радост. Прегръщам те много силно и желая до края всичко да мине по мед и масло
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #486 -: Ноември 23, 2011, 14:45:20 pm »
Теди и аз те следя...стисках палци...ама тихичко...! Честито, мила! Много се радвам...пожелавам леки и сладки 9 месеца :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #487 -: Ноември 23, 2011, 15:19:49 pm »
Намерих време да ви прочета и какво да видя едни прекрасна новинаааааааа :lol:.
 Тедиии миличка,тихичко честито,пожелавам ти всички резултати от тук нататък да по хубави и по хубави.Сега ще чакам да се похвалиш с едно тупкащо сърчице :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #488 -: Ноември 23, 2011, 16:34:53 pm »
Здравейте, за първи път реших да пиша, въпреки че редовно ви чета :).Моята процедура беше октомври и на 11.11.2011г. за първи път видях положителен тест.Теди, честито знам точно как се чувстваш  :D.Александров ме вика на 28.11.Много ме притеснява това, че върнахме 3 ембриончета, а той като видя теста и предположи, че повече от едничко са се хванали.Не можах да открия много информация, ще се радвам ако някой е наясно какъв е шанса да са станали трички  8O.
« Отговор #489 -: Ноември 23, 2011, 17:53:59 pm »
Здравейте, за първи път реших да пиша, въпреки че редовно ви чета :).Моята процедура беше октомври и на 11.11.2011г. за първи път видях положителен тест.Теди, честито знам точно как се чувстваш  :D.Александров ме вика на 28.11.Много ме притеснява това, че върнахме 3 ембриончета, а той като видя теста и предположи, че повече от едничко са се хванали.Не можах да открия много информация, ще се радвам ако някой е наясно какъв е шанса да са станали трички  8O.
Пухче, честито!
Пускала ли си кръвен тест за бременност и ако да какъв е резултата?
*
« Отговор #490 -: Ноември 23, 2011, 18:04:10 pm »
може ли да задам едно тъпо въпросче, колко време след инвитро продседура може да се започне нов опит
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #491 -: Ноември 23, 2011, 18:57:08 pm »
Кръвена  не съм пускала, подраних с шуър чек с 3 дена и имаше бледа втора черта, която потъмняваше следващите дни.На ЕТ Александров каза, че едното ембрионче е перфектно а другите две бли хубави.... Аз съм с ендометриоза открита чрез лапаро може би това е причината да върнем повече,но когато ми каза в деня на трансфера се изплаших, че щом иска толкова да върнем значи не е много добре положението и се съгласих.Ами сега си чакам и пожелавам на всички в процедури или предстоящи такива да видят двете чертички.Аз чаках 2 години и половина и още май не съм го осъзнала.
« Отговор #492 -: Ноември 23, 2011, 19:37:49 pm »
Рачо,Dragony,Monkey.Megi ,благодаря ви мили мои за хубавите пожелания!Дано не избързах с хвалбата,но не можах да се сдържа и да не ви споделя.Док ми вика ,че съм полубременна,ама аз си знам ,че бебчо е добре,нищо че малко бавничко расте ЧХГ-то,то на баща си се е метнало мързеливо:))
Eille,хотела е голям има място за много близнаци:)Добре сте дошли:))
Puhche,честито мила,дано всичко е наред и август да отиваме Док да си изражда произведенията:))
Меги,ще стане другия път,ще видиш,никакво отчайване,твоето чудо те чака!
Shoko,зависи по какъв протокол си била.Аз август бях по къс,а сега 2 месеца по-късно,по дълъг.Нямах търпение и давах зор,исках си бебето:)Ама най-хубаво е ад си питаш доктора.
Прегръщам ви силно всички,откакто съм бременна съм много добра(тоест от вчера:))))))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #493 -: Ноември 23, 2011, 20:47:52 pm »
ами бях по къс протокол заради ПКЯ в петък имам уговорка с доктора но нямам търпение бих започнала дори веднага
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #494 -: Ноември 23, 2011, 21:09:39 pm »
Shoko,няма да стане веднага мила,Док няма да разреши,ще иска поне два чисти цикъла,даже и тогава е рано.Аз исках да опитаме веднага след късия протокол на ЕЦ бях чела,че имало остатъчен ефект от хормоните,обаче той не се нави и така трябваше да си изчакам двата месеца.Всеки случай е индивидуален,затова когато отидеш при него ще начертаете план за действие,каквото и да ти казва довери му се,казва нещатата точно каквито са,дори понякога да не ни харесва:)))

Момичета,някой знае ли какво става с Киара и с Марк и Август,днес мисля за нея.
Няма я ,не пише,дано всичко е наред с бебетата!
« Отговор #495 -: Ноември 23, 2011, 22:58:31 pm »
Теди, с Киара си писах преди няколко дена, децата вече са по добре, лекарите казват, че има голям напредък  :wink:, така че мама Киара явно няма много време и се приготвя да посрещне момчета в къщи  :D
аз даже видях и снимчици на малките мъжаги  :D, красавци.....пуууу..пууу :D

« Отговор #496 -: Ноември 24, 2011, 11:33:37 am »
Ееее,Мариги това се казва хубава новина,много се радвам за бебоците,дано скоро си отидат в къщи при мама и тати.
Днес не ми е много добре,събудих се в 5 сутринта и оттогава доседа ми се гади не повръщам,но стомаха ми се свива постоянно.То бива от рано да почвам,ама чак пък толкоз.Тъй като съм била бременна преди 11 години,нямам спомени,кога са започнали"екстрите"
Чертичките на теста вече са си съвсем хубави.Как ще трае сърце юнашко 3 седмици до прегледааааа?!!!
*
« Отговор #497 -: Ноември 24, 2011, 11:53:01 am »
Tedi81, много се радвам за теб и за потъмняващите две чертички - честито и от мен! :D
Да ти кажа дните до първия преглед и на мен ми се струваха най-дълги, после като дойде първия преглед, се чудех пък как ще изчакам до следващия, после да минат първите 12-13 седмици,(та да се успокоя малко), после като минаха, се чудех как ще издържа да чакам цяла бременност... :D Обаче времето лети, колкото и да ни се струва, че не е така понякога :D Докато се усетиш, ще минат, споко :wink:

Понеже някъде по-нагоре май беше питала как се изчисляват седмиците - при нормално забременяване се броят от 1 ден на МЦ, както знаеш, но при ин витро/ИКСИ се взема датата на пункцията (което е и момента на оплождането) и от нея връщаш 2 седмици назад - така получаваш 1 ден от МЦ. От така получената дата почваш да броиш гестационните седмици.
Лека бременност ти желая от сърце! :)

Късмет и на всички останали момичета в процедурите - нали знаете, че сте в най-добрите ръце, и рано или късно нещата се получават - пожелавам го на всички! :D
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 11:56:34 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #498 -: Ноември 26, 2011, 16:24:27 pm »
Ох,да ви  се пожаля.Видях се с док,но не ми дава големи надежди.Излезе,че имам намален яйчников резерв  :balk_145: За сега по наше настояване за поне един опит ще пия от следващия цикъл(два поредни цикъла )противозачатъчни и януари след прегледа ще реши как да продължим.Ще следим ФСХ,а аз си мисля да пусна и АМХ.Направо не знам от къде ми дойде всичко това на главата  :BangHead: ,а толкова много вярвах,че ще потръгнат нещата след тези неуспешни инсеминации,но........съдба,какво да се прави....
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #499 -: Ноември 26, 2011, 21:29:45 pm »
Counterfeit,благодаря ти за пожеланията мила!Аз вече из4ислих точно по този метод,оказа се че съм в 4-та седмица,а термина ми е на 1 август,лъвче ще си имам:))))
Само,че доста ме боли корема днес и се разтревожих,всъщност днес трябваше да ми дойде.Нямам зацапване само подуване,болка и главоболие,дали е наред всичко?!
Аз по принцип съм с тежка мигрена и вземам много силни лекарства,които обаче са строго забранени за бременни,сега не знам какво ще правя с пристъпите.Някой имал ли е подобен проблем да даде съвет!
Sugari,много съжалявам за лошите новини,но не се отчайвай,накрая всичко ще се подреди!