0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #440 -: Ноември 22, 2011, 09:53:22 am »
Утрогестана не влияе въобще на резултата.  :lol:
« Отговор #441 -: Ноември 22, 2011, 10:00:21 am »
Шуър чека си е все така с една черта:(((((
Ох,ще полудея не знам какво да си мисля,сега пък Ани каза,че за бременност се говори при резултат над 100...Значи да не се надявам..Е,поне 30 минути бях бременна:((((
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #442 -: Ноември 22, 2011, 10:07:09 am »
Теди, успокой се! Всичко ще е наред. Все пак кой е доктора?!? Мисли си за хубави неща.
« Отговор #443 -: Ноември 22, 2011, 10:12:01 am »
Доктора е Александров.И той смята,че този път сме се справили още на трансфера се шегувахме,че няма да ме приема вече,освен за установяване на сърдечен ритъм:)
Ама тоя Шуър Чек,яко ми подряза крилцата.Няма черта и това е..
Утре пак ще направя,вече с първата урина,белким там има по-висока концентрация на хормона.Пак трябва да се чака,няма как.А най сигурно ще е ,когато на 26 пак пусна кръвен тест.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #444 -: Ноември 22, 2011, 10:20:02 am »
Теди, щом кръвния ти е под 20, уринарния няма как да ти отчете. За да си спокойна, най-добре пусни утре сутрин още един кръвен, за да се види как се движи ЧХГ-то. Стискам палци!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #445 -: Ноември 22, 2011, 10:25:38 am »
Ето за това най добре да се чака дата, която е казал док да се направи теста  :D
Сега до 26 представям си какво ще преживееш, а що тестове ще препикаеш..... :D
Теди,мисли позитивно, дай сили и вътрешна енергия на това ембрионче да се бори в теб за живот, не го отписвай  :wink:
А и не забравяй за късната имплантация...така, че още много рано да губиш всякакви надежди  :wink:
всичко ще бъде наред и ни чакай с Вали на лятото с цялата банда  :lol: :lol:
« Отговор #446 -: Ноември 22, 2011, 10:37:43 am »
Ех,Мариги успя да ме накараш да се усмихна дори и през сълзите,които не мога да спра.
Толкова ме е яд,че не си дочаках датата и док ми се скара,вика за къде си се разбързала.И е прав,не знам защо избързах с цели 5 дни,единственото ,което постигнах е да си"подаря" 5 дни на тревоги,съмнения и страх.Как беше поговорката за бързата кучака,та и аз като нея :oops:Ама станалото,станало сега ще си чакам търпеливо до 26 и няма да си правя никакви тестове.Само ще се моля всичко дае наред и да расте чхг-то.
« Отговор #447 -: Ноември 22, 2011, 10:38:31 am »
Теди, стискам палци нещата да се развият по най-прекрасния начин естествено +++. По отношение на кръвните тестове никак не съм наясно със стойностите. Чувала съм за уринарните тестове, че Престо са най-чувствителни /шуър чек отчитал стойности над 50/, направи си такъв ако смяташ пак да препикаваш yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17. А пък щом Александров казна че резултата е ОК, няма какво да се притесняваш.
« Отговор #448 -: Ноември 22, 2011, 11:12:26 am »
Теди, няма начин уринарен да ти отчете такава стойност, но пък кръвния отчита имплантация ... за кураж, моя тест на 11 ден беше 20 и в момента резултата си спинка в кошарата! Дано след няколко месеца да може да кажеш същото! Е, аз си ви проверявам, момичета, как сте ... вече когато ми остане време.
« Отговор #449 -: Ноември 22, 2011, 11:25:27 am »
Ееее,Силве много ме успокои!Щом ти си била с 20,значи и аз имам шанс!Да ида ли да пусна пак кръвен,да видим дали расте?Или да чакам?
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #450 -: Ноември 22, 2011, 11:37:44 am »
Теди според мен пусни, така или иначе вече си избързала. Поне като видиш, че днес ти е пораснала ЧХГ-то вече ще си по-спокойна и това ням да се отрази зле на бебчо, а ще си по-усмихната и позитивна.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #451 -: Ноември 22, 2011, 13:55:18 pm »
   Абе ей Теди ще те напляскам. Не обърнах внимание, че е рано за тест. Щом д-р Александров ти е казал 26 ноември, трябва да го слушаш. Нали знаеш, че и психическото състояние е много важно за резултата. Ако сега си пуснеш пак тест и той не ти покаже това, което искаш да видиш какво правим??? Я си стой на дупето и си почивай :) Знам, че е трудно, но се успокой. Вече има някакви индикации на бременност, така, че запази спокойствие и изчакай още 3-4 дни :)
« Последна редакция: Ноември 22, 2011, 13:57:40 pm от sisters forever »
« Отговор #452 -: Ноември 22, 2011, 15:00:55 pm »
аз спокойствие така и не успях да запазя и ги скъсах тестовете ... сега си пазя първия положителен тест! Ако сърцето ти не трае, направи си тест, защо да се мъчиш ... още утре цифрата ще е много нагоре!
« Отговор #453 -: Ноември 22, 2011, 15:03:33 pm »
Теди, ако можеш да изчакаш до четвъртък за втори тест резултатът ще е по-показателен. Този сега е положителен, така че опитай да се успокоиш :) Най-важното, което трябва да си повтаряш е, че нещо хубаво се случва :bighug:
*
« Отговор #454 -: Ноември 22, 2011, 15:44:26 pm »
Теди,под 25 еденици,уринарен няма да ти отчете! Остави и въобще не се занимвай с него сега! :wink:Резултата ти е многообещаващ! :lol:Още повече,че си "подранила" с цели 5 дена! Но така и така вече влезе във "Филма", :lol:по добре утре пусни още един кръвен! Или най- добре на 26 ти,ама ти няма да изтраеш до тогава!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #455 -: Ноември 22, 2011, 15:57:40 pm »
TEDI 81, Не случайно и следствие на безброй причини,  нашата клиника не приема насерозно кръвните тестове, от една стана поради слабост на лабораторийте, от друга че ЧХГ се отделя през бъбреците и за уринарен тест е много индивидуално т.е. - зависи как се отделя или задържа хормона.
Горе главата имаш всички шансове.
*
« Отговор #456 -: Ноември 22, 2011, 16:00:13 pm »
Шмат,приема или не,няма по сигурен от кръвния. :wink: Просто Алекса,нещо не го "долюбва",поне за първи тест! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #457 -: Ноември 22, 2011, 16:31:17 pm »
Шмат,приема или не,няма по сигурен от кръвния. :wink: Просто Алекса,нещо не го "долюбва",поне за първи тест! :lol:
да,  ra40 как ще го :ю"люби" като няма стандарт на лаботаторийте - всеки си прави каквото си иска, без да има минимални изисквания - КАК ДА ГО ПРИЕМЕ. То за това иска уринарен ..... поне може нещо да повярва, въпреки , че моята приятелка на 14 ден отрицателен, на 15 ден положителен и момиченцето е с моето - на 3 год. Знае ли човек..... Но Александров не е от "вчера" и праекрасно разбира нещата.
ТЕДИ Успех.
« Отговор #458 -: Ноември 22, 2011, 18:38:09 pm »
Здравейте,хора днес се затрупах с работа,та да не мисля толкова за тестовете.Този път обаще мъжа ми излезе по-нетърпелив и от мен и настоя да пуснем още един кръвен,да видим дали расте.Мен не ми трябваше много кандардисване,веднага се навих:)))Резултата пак утре сутрин.Не ме питайте,каква нощ изкарах,заспах към сутринта и сънувах точно това,което се случи сутрината!Знам ,че звучи налудничаво и явно е плод на силното ми желание,но сънувах как мъжът ми влиза в стаята с теста и казава положиетелен е!Точно така и стана,е 5 мин по-късно разбрах,че резултатите не били чак толкова радващи,но не мога да ви опиша чуството,което изпитах.И двамата се разплакахме,дано всичко се развие добре и сълзите ни да са само от щастие!
Благодаря ви за подкрепата и куража!Пожелавам на всички ви от сърце да изпитате това,което аз днес и то скоро!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #459 -: Ноември 22, 2011, 19:06:01 pm »
Теди,аз май изтъпях,но не разбрах. :oops:Има ли втори тест?
Той ли е полужителен?

Д-р Стаменов,обичаме ви!