0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #420 -: Ноември 18, 2011, 20:51:56 pm »
Здравейте момичета,имам въпрос и се надявам да ми помогнете-знаете ли дали доктор Александров е в клиниката в събота?
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #421 -: Ноември 18, 2011, 21:46:41 pm »
почти винаги да,но ако искаш се обади на Ани за по сигурно,ако нямаш тел.мога да ти го дам.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #422 -: Ноември 19, 2011, 11:01:11 am »
Благодаря за топлото посрещане  :bighug: Инсеминаците ги правих в Майчин дом.Водим се с неизяснен стерилитет.Единственото,което в последствие излезе бе моята екстрмно крива шийка.Дори правих дилатация преди четвъртата инсеминация,но за жалост нищо не стана.В понеделник ще ходя да ми оправят документите по фонда,но не ми се чака просто ей така.Както казва Рачо не съм нова,но все отлагах,отлагах,и виждам много съфорумнички,с които се регистрирах навремето достигнали вече така желаната мечта.Теди,да от Варна съм.В началото бях ходила при Александров,но той ми каза ,че няма да ми прави инсе-та и по-добре да опитам в Майчин дом.Беше откровен с мен,че ако реша за ин витр при него-няма проблем,но той не работи с фонда.Не ми отказа и ми направи цветната снимка,но всичко приключи до там тогава.Мисля да си почина след инсета-та и ще се срещна с Александров.Хубав ден от мен на всички вас....
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #423 -: Ноември 20, 2011, 12:18:36 pm »
Здравейте, как сте  :D
Не заспивайте над мечтите си и вярвайте в чудесата. Е при мен няма все още чудо, но съм обедена, че и нашият ред ще дойде!
Теди, кога е време за теста? Как си, имаш ли симптоми за чудо :). Мисля за теб и стискам палчета
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #424 -: Ноември 20, 2011, 15:53:40 pm »
Меги нямам никакви симптоми,като изключим огромните ми и твърди гърди,но това е от Утрогестана.Във вторник мисля да пусна един кръвен тест-11 ден след трансфера,би трябвало да отчете.Едва издържам вече,страх ме е да се надявам.Все си викам каквото стане няма да се самонавивам,а се хващам да си правя планове къде ще раждам:)))
Дано този път стане,дано!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
АГ - Варна 9
« Отговор #425 -: Ноември 20, 2011, 16:33:48 pm »
Дано Теди, дано!!! yahoo_17 stork-girl :crossfingers:
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #426 -: Ноември 21, 2011, 13:37:20 pm »
С теб сме Теди!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #427 -: Ноември 21, 2011, 17:03:16 pm »
Теди,много правилно и разумно постъпваш като правиш планове,особено за това "къде ще раждаш"! :lol: :lol: Отговорния човек се подготвя от рано за такива "мероприятия"!! :wink: Айде,чака ме утре +++  името на клиниката където ще раждаш!!!
п.п.стискам много много слно....
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #428 -: Ноември 21, 2011, 20:59:43 pm »
Рачо,Янита днес пуснах теста утре в 9 отваря лабораторията и аз ще съм там да чакам,веднага след това ще се отчета,дай Боже с добри новини.Тая вечер няма да се спи,много се вълнувам и притеснявам.Мъжа ми отсега ме подготвя,ако нещата се провалят да не се сривам.Отдалече ме почва,и той завалията прочел нещо и вика знаеш ли колко двойки успяват от 3-я път:)Милия чуди се какво да направи и каже.Няма такива образовани и начетени по темата мъже,като Рачо нямаааа:)))Моя само глупости плещи чул ,не дочул,чел недочел:)))Айде,приятели ударете по една молитвичка за мен тази вечер:)))
*
« Отговор #429 -: Ноември 21, 2011, 21:04:40 pm »
Tedi81, стискам всичко що може!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #430 -: Ноември 21, 2011, 21:33:44 pm »
Теди,как ще изтраеш до утре ,незнам. :D
Аз си спомням за последния тест как звънях на всеки 4ас  по телефона на лабораторията.Към 15 4аса ми обявиха за десети ден 104.7.
Пожелавам ти ей този резултат :wink: :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #431 -: Ноември 21, 2011, 21:46:42 pm »
Теди утре с нетърпение ще чакам новини от теб  :D
А те ще бъдат много положителни, убедена съм  :wink:
стискаме ти силно палци  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #432 -: Ноември 21, 2011, 21:51:20 pm »
Ех,Вали няма да има по-щастлива от мен,ако утре видя такъв резултат!Дано си добър пророк,ще чепрпя да знеш,все  някога ще дойдеш във Велинград,все пак Спа столицата на България:)))))Така,че почерпката ще те чака:)Някаква еуфория ме тресе,не мога да опиша странно чуство страх,надежда всичко на едно,не ме свърта.Как ще се осъмва?!Днес беше 11 ден след трансфер на 3-ти ден,няма как да не покаже нали?
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #433 -: Ноември 21, 2011, 22:05:27 pm »
С marigri ще дойда и децата,4е втори път да не смееш да каниш никой. :D

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #434 -: Ноември 21, 2011, 22:57:51 pm »
Еее,не се плаша така лесно,то само да стане работата,аз с удоволствие ще черпя.майките уискита,а децата тортички,аз няма да пия ,нали ще съм бременна;)))
« Отговор #435 -: Ноември 21, 2011, 23:57:45 pm »
TEDI 81 между другото имам много добро усещане за теб :) Ще видищ утре  :wink:
Пуууууууу тия резултати що не могат да станат веднага  osi_7
*
« Отговор #436 -: Ноември 22, 2011, 08:02:07 am »
Теди стискам палци и чакам хубави новини :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #437 -: Ноември 22, 2011, 09:16:26 am »
Момичета цялата третеря не мога да пиша,тъй като не съм виждала доседа такъв тест пиша дословно резултатта,за да ми го разчетат по-запознатите
Total b -HCG High 18.92 mIU/ml Референтната стойност е 5.0 mIU/ml
В лабораторията казаха,че може би?! има бременност,но е много нисък резултата и да съм си питала лекаря дали има нещо.
Датата за теста според бележката от Ани ,е 26,11,а аз го пуснах вчера на 21,11,т.е. 5 дни по-рано.
Не знам какво става,дали е възможно да е отражение от лекарствата,които взимам и затова да са завишени стойностите?Колко би трябвало да е резултата на 11 ден след трансфера?
Моля ви пишете ми бързо,защото си изгризах всички възможни нокти точно за 15 минути.
Дали да се обадя на док?
*
« Отговор #438 -: Ноември 22, 2011, 09:35:52 am »
Теди, мисля, че за 10 ден е добър резултата. От мен тихичко честито! Обади се на Александров, той ще ти каже със сигурност
« Отговор #439 -: Ноември 22, 2011, 09:45:41 am »
S.Wasi,току що говорих с док и той мисли,че за този ден си ок резултата,каза пусна и уринарен,ама аз вече съм сложила утрогестана,дали ще даде отражение?
Не мога да се зарадвам още.Отивам да препикая теста и пак ще пиша.