0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #400 -: Ноември 13, 2011, 20:19:55 pm »
Споко Теди!!1 Може да е от пункцията още! :? Няма причина на втория ден от ЕТ,да има някакви съществени болки!? :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #401 -: Ноември 13, 2011, 21:09:19 pm »
Ох,Рачо не знам каква е тая работа много ме боли вече 4 часа откак се прибрахме,а не спира пих още 2 но шпа,но не минава корема ми е твърд и подут.Сега ми е неудобно да притеснявам Ани,ще стискам до сутрината и ,ако не мине ще звъня.Аз още от пункцията си имах болки,ама нещо усилват.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #402 -: Ноември 14, 2011, 08:17:30 am »
Добро утро на всички. Теди мила как си? Надявам се болките да са минали или да са свързани с имплантация :D. Ти не се притеснявай много, опитвай се да мислиш позитивно, колкото и да е трудно като например:
предния път е нямало болки= няма и бебе, а сега има болки= има бебе  :D
Прегръщам те силно и ще мисля за теб следващите 10 дни, как ще ни зарадваш.
Ако не ми се обадят днес по спешност, утре съм на трансфер
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #403 -: Ноември 14, 2011, 09:56:56 am »
Добро утро!Изкарах кошмарна нощ с болки,пишкане през час,а сега рано сутринта и гадене..Или съм пипнала нялой вирус или ще счупя всички рекорди по ранни признаци за имплантация:))))))Все се надявам да е второто:)Сега не ме боли толкова,по-скоро чуствам една тежсест и дърпане ниско долу.
Меги никой няма да те виак днес,направо утре на 5-ти ден ще си го прибереш или ги прибереш,реши ли колко ще връщаш?Сега само се пази и никъде не излизай,избягвай контакти,че времето е грипаво.Днес си изкарай последната нощ сама,че от утре си бременна:) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #404 -: Ноември 14, 2011, 11:22:18 am »
 :bighug: :bighug:
Теди считай, че сте вече двама, имам вътрешно предчувствие, а то не ме лъже.
И аз така казах на моя мъж да ме гушка до утре сама на спокойствие, че после ще ни гушка двама или трима :D.
Мисля за две ембриончета да ми върнат и бих искала две бебчета по възможност смесени, за очите не съм мислила :lol:, може да вземат и нещо от другият си баща :D
Иначе съм по-добре, корема вече не ме боли и не е подут, нямам темп. За съжаление работата ми е свързана със общуване с много хора и е неизбежно да се изолирам. Но каквото господ е казал!!!
« Отговор #405 -: Ноември 15, 2011, 18:27:48 pm »
Меги какво стана днес ли беше трансфера?Пиши,че те мисля!
И защо е така пуста нашата тема,когато ходих в болиницата винаги имахе поне по 7-8 момичета,значи има много хора в процедура,а никой не споделя :(
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #406 -: Ноември 15, 2011, 18:58:37 pm »
Момичета, успешни процедури ви пожелавам.
Теди, намаляха ли ти болките?
Не се притеснявайте да притеснявате Ани или д-р Александров когато имате силни болки. Понякога може да са безобидни и нормални, но може да става въпрос за хиперстимулация или друг проблем, който да не търпи отлагане. Те няма да се разсърдят, че сте им звъннали:) Нали знаете:)?

Пазете се и дано има много успели семейства:)
« Отговор #407 -: Ноември 15, 2011, 19:51:17 pm »
Лиско,благодаря ти за пожеланията и куража!
Аз болките си ги имам,но по тъпи и слаби.Говорихме с док днес и ме успоки,както той си знае:)))Обясни ми,че болките са нормални,перинеума на матката бил много чуствителен при някои жени и реагирал бурно на трансфера,защото приема ембриона като чуждо тяло,вика моли се да те понаболява още няколко дни ,защото това е симптом за имплантация:)Иначе другите ми"бебета"не са оцеляли за замразяване,док каза"И сам война е войн,не ти трябват замразени,защото този път ще успеем"
Дето се вика от неговата уста в Божиите уши:))))
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #408 -: Ноември 15, 2011, 19:57:44 pm »
Поплаках си, предполагам ще ми мине скоро :(. Днес точно преди финала Анито ми се обади, че моите ембриончета са спрели да се развиват. Изведнъж небето рухна над мен и всичките ми надежди и мечти потънаха, оставаха ми точно 2 часа до трансфера и наистина не го очаквах. Ох момичета толкова ми е кофти. Дори точно преди Анито да ми се обади скришом от колежката гледах бебешки стаи :( Толкова силно вярвах, че ще се получи и че дори ще си имаме двечки. Днес през 5 мин плача и не зная как ще намеря сили да продължа. Утре ще ходя да говоря с Александров да разберем защо се получи така??? И пак питам " Господи защо ме измъчваш така, господи смили се над нас, дай ни тази радост на земята да станем родители!!!!"
« Отговор #409 -: Ноември 15, 2011, 20:21:41 pm »
Меги,толкова съжелявам изобщо не очаквах такова нещо...Не знам какво да кажа..
Помня как се чуствах след първия неуспешен опит и разбирам болката ти...
 :bighug: :bighug:
*
« Отговор #410 -: Ноември 15, 2011, 21:38:47 pm »
Ооооох Меги,явно Господ е предвидил още едно изпитание преди успешния край.Никой не може да отговори на въпросите ни,но това не пречи ние да си ги задаваме.Той,може и да ни отговори,като ни изпрати положителни резултати  в следващия ни опит.Кой знае!? Поплачи,потъжи и от утре,на ново.Тука сме с обелени колена, но винаги изправени и устреми!!  :oops:
« Отговор #411 -: Ноември 15, 2011, 22:14:22 pm »
Мегиии миличка,много ама много съжалявам,едва ли с думи ще помогна.......събери сили и вяра за следващия опит.
  :bighug: :bighug: :bighug:

Успех на всички в процедури,дано има от тук нататък само хубави новини в тази така обичана от мен тема.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #412 -: Ноември 16, 2011, 08:18:54 am »
Меги, миличка, едно силно гуш имаш от мен
« Отговор #413 -: Ноември 16, 2011, 12:30:27 pm »
Меги , поплачи си миличка , но не се отчайвай, не се предавай и не си мисли , че Господ ви е забравил, Той никого не забравя , особено тези , които му се молят и се надяват на неговата помощ, вярвам, че ще успееш да станеш майка и ще усетиш и ти какво е да си родител!!!Винаги когато ми е било мъчно и съм си поплаквала съм се успокоявала с това , че Бог е милостив и когато силно вярвам в Него и в Неговата помощ знам , че Той няма да ни остави и ще ни направи и нас родители с мъжа ми , и ето Той не ни забрави , вярно че си почакахме 6 години докато това стане , но тези години само ни помогнаха да затвърдим все повече вярата си и да не обръщаме внимание на дребните неща в ежедневието .Ще успеете да се справите и с това изпитание, Меги , сигурна съм в това , така ще станете по-силни !!!
*
« Отговор #414 -: Ноември 16, 2011, 17:02:40 pm »
Меги, много съжалявам за случилото се :bighug: Познавам болката ти и разочарованието и знам че няма думи, с които да те успокоим. Важното е да намериш сили да излезеш от дупката и да продължиш борбата - до успех. А успехът е сигурен!
Щастлива мама на трима :)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #415 -: Ноември 16, 2011, 18:00:04 pm »
Благодаря на всички ви. Не зная ако ви нямаше, ако не бяха тия форуми, колко самотна и нещастна щях да бъда. Хубаво е да знаеш, че има много хора, които познават болката ти и разочарованието, които те подкрепят и те карат да се чувстваш пълноценен човек. Зная че не съм сама и че проблема е глобален. Всички ние, които минаваме през това изпитание да дадем мило и драго за да станем родители, сме страхотни хора. Такива като нас не са способни да нараняват, а само да помагат. Благодаря ви момичета, благодаря ти Рачо. Няма по - силна болка от тая, да нямаш или да изгубиш дете!
Аз вярвам в Господ и че той държи живота ни в ръцете си. Нека бъдем добри християни, наближава Коледа!!! Призовавам всички да направим по едно добро дело, да нахраним беден, да помогнем на нуждаещ се, да дарим ( и да не се сещаме за това само по празниците)нека да бъдем добри християни винаги и вярвам, че бог ще сбъдне мечтите ти!
« Отговор #416 -: Ноември 18, 2011, 11:17:18 am »
Здравейте мили момичета!След четири неуспешни инсеминации пред мен се очертава следващия лъч светлина и надежда-ин витро.Посъветвайте ме как да постъпя.Иска ми се докато чакаме одобрение от фонда да самофинансираме поне един опит при д-р Александров.Какво трябва да направя...Да се обадя на док като ми дойде или няма значение и кога най-рано ще може да започнем.След сутрешния ми отрицателен тест ми е доста объркано,пък и тази тема е нова за мен-разчитам да помогнете със съвети как да постъпя и от къде да започна.Благодаря ви !
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #417 -: Ноември 18, 2011, 13:30:25 pm »
Здравейте мили момичета!След четири неуспешни инсеминации пред мен се очертава следващия лъч светлина и надежда-ин витро.Посъветвайте ме как да постъпя.Иска ми се докато чакаме одобрение от фонда да самофинансираме поне един опит при д-р Александров.Какво трябва да направя...Да се обадя на док като ми дойде или няма значение и кога най-рано ще може да започнем.След сутрешния ми отрицателен тест ми е доста объркано,пък и тази тема е нова за мен-разчитам да помогнете със съвети как да постъпя и от къде да започна.Благодаря ви !

Здравей  и добре дошла! Според мен по - добре е първо да говориш с доктора, като той ако е зает, можеш да разговарях с Ани или Малена. Обясни им какви изследвания си правила и виж дали трябва нещо друго да правиш. Хормоналните изследвания се правят в определени дни от цикъла ти и ако трябва нещо на ново да правиш така няма да губиш излишно време  :). Успех!
*
« Отговор #418 -: Ноември 18, 2011, 17:10:16 pm »
Добре дошла Sugari,щомвм имаш вече четири инсеминации зад гърба си,значи имаш достатъчно опит.А и виждам,че не си нова за форума,като цяло!! :wink:/То това не е за радване,мамка му!/. Къде си правила инсиминациите?Ако  е в АГ Варна,то трябва вече да сте обсъдили въпроса със следващата стъпка.Ако ли не,то е добре да поговорите с Док предварително!
« Отговор #419 -: Ноември 18, 2011, 19:19:32 pm »
Sugari,добре дошла при нас и да не се задържаш много:)
Ако си от Варна най-добре е да си насрочиш една среща с док,да се консултирате.Зависи каква е причината за неуспеха при вас,ако е женски фактор той може да препоръча лапаро или друг вид по-задълбочено изследване,с цел по-добра успеваемост на ин витрото.
Знай само,че си на правилното място при точния човек.Желя ти успех!
Ако имаш конкретни въпроси относно самата процедура,питай без да се притесняваш.