Ех че хубаво когато има +++ във форума... Много искрено се радвам в такива моменти, а и след такива новини със сигурност всяка една от нас получава заряд да продължава смело напред. Радвам се за теб, Или! А относно изследванията за щитовидна жлеза и на мен не ми ги правиха, но пък днес като ходих при доц. Маркова си поговорихме относно имунологичните изследвания. Тя е на мнение, че при забременявали нормално жени и раждали особено като мен 3 пъти не се предполагат имунологични проблеми. Все пак решихме да пуснем едни пълни имунологични и генетични изследвания, за да сме 100% наясно в каква посока да вървим. Освен това се оказва, че при силен стрес, шок за организма, имунната система реагира като бодигард, създава по лигавиците клетки като защитна преграда, за да пази всичките ни органи, и много често имунната система не може да разпознае собствените клетки и в случая приема ембриончето като неприятел и го унищожава. Това е простичкото обяснение, което мога да дам като непрофесионалист. Затова отидох в лаборатория Надежда, там си имат талон за тези изследвания и лаборантката отбелязва какво точно да се изследва относно имунология и генетика. Ще ги пратят в Плевен и ще чакам резултати от там. Писах имейл до шефа на плевенската клиника доц. Конова с молба за мнение. Когато имам нещо конкретно, ще пиша!
Стискам палци за успех на всички!