0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #360 -: Ноември 11, 2011, 14:49:43 pm »
хехехе меги, честито, много се радвам за теб и стискам палци всичко да мине по мед и мсло следващата седмица. :goodluck:
« Отговор #361 -: Ноември 11, 2011, 15:04:54 pm »
Меги,браво мила това се казват хубави новини!И мен ме наболява корема и ми е доста подут,но това се е в реда на нещата.Моя трансфер може и утре да бъде,защото док каза,че вече различавал щампиона сред другите,имало един най-чист и хубав.Но утре като отида към 10.30 ще знам със сигурност.Дано всичко е наред и се делят добре,сега това е най-важното.
Другото за,което се тревожа е това,че мъжа ми настоява утре да пътуваме веднага,ако има трансфер.А мен много ме е страх от дългия път да не ми се провалят нещата.Миналия път лежах 5 дни..
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #362 -: Ноември 11, 2011, 15:25:40 pm »
Стиснете по едно палче за Марк и Август. Родиха се вчера, по 1675 и 1750, 42 см. Не дишат сами и имат инфекция.
« Отговор #363 -: Ноември 11, 2011, 15:39:23 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Киара стикам...моля се, да са добре децата!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #364 -: Ноември 11, 2011, 15:43:16 pm »
С близначета си е сложно, но лекарите си знаят, как се действа. Чакаме Марк и Август сред нас. Успех! Успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #365 -: Ноември 11, 2011, 15:46:48 pm »
киара,стиснал съм всички възможни пръсти,да знаеш! Ще се оправят юнаците!!! те са борбени като майка си!! Сигурен съм! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #366 -: Ноември 11, 2011, 15:48:13 pm »
много стиснати палци за мъниците дано всичко да е наред KiaraTiara

TEDI 81 мисля че не е добре да се пътува в деня на ЕТ на мен ми казаха да си почивам а на следващия ден можело да се върна към обичайния начин на живот ако се чувствам добре така че ако може да отложите пътуването поне с един ден
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 17:08:04 pm от shoko »
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #367 -: Ноември 11, 2011, 16:12:31 pm »
Киара,пращам ти цялата положителна енергия,която имам!Дано бебчетата започнат да дишат сами съвсем скоро и всичко,това остане само лош спомен!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #368 -: Ноември 11, 2011, 16:22:26 pm »
Теди,за къде ще пътувате?? ние винаги след трансфер си пътувахме до Бургас.Но все пак разстоянието не е голяма, а и аз вниваха как шофирам!!  :wink:
« Отговор #369 -: Ноември 11, 2011, 16:34:25 pm »
Рачо,ние сме много далеч-500км,Велинград.Не знам какво да правим,мъж ми се притеснява да не завали сняг,с летни гуми сме...Един път да минем тоя Обзорския проход,оттам е по-лесно.Не знам да тръгваме ли,да лежа ли и в неделя да пътуваме :ask:
« Отговор #370 -: Ноември 11, 2011, 16:37:24 pm »
Киара, днес е 11.11.11 и на този ден се случват чудеса. Не губи надежда, силно вярвам че всичко ще бъде наред !
*
« Отговор #371 -: Ноември 11, 2011, 16:52:01 pm »
Теди, аз съм много "страхлив" шофьор ,особено когато стане въпрос за сняг и лед. :lol:Вие щом сте от Велинград,то сте наясно със шофиране в зимни условия. Ако утре е твоят трансфер,за което стискаме палци и ние,то спокойно останете и утре вечер. :DПри нас такива снегове е рано да падат,че чак да затворят Обзорския проход. Много,много невероятно е.Имайте  предвид,че до скоро беше топло и земята все още  не е студена,чак да задържа сняг,ако въобще падне.А и моренцето ни пази нас,ни го забравяйте и него! :wink: Можеш да ми се довериш! Варна си ми е направо "махала",а също и избягвам да пътувам зимата,така че имам опит.Няма да се плашете-няма да има затрупан път и затворен проход. А мъжа ти ще почерпи,ако се окажа прав!!! :D :D
*
« Отговор #372 -: Ноември 11, 2011, 17:13:40 pm »
TEDI 81 извинявай за грешката в името сори нова съм тук
ra40 е прав пък и в прогнозата за времето не се очаква сняг така че по добре се пази и пътувай на другия ден
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #373 -: Ноември 11, 2011, 19:06:16 pm »
Рачо,благодаря ти много за съвета,най-вероятно ще те послушаме,мъжа ми каза,че ако не дай си Боже не се получи и този път цял живот ще ни се води акъла,че е заради пътуването.Така,че ще си подарим още ден два почивка,а ако ни затрупа сняг,ще чакаме ад се стопи:))
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #374 -: Ноември 11, 2011, 19:32:39 pm »
Точно така Теди и според мен изчакайте един ден. Някъде бях чела из форумите, че пациентки на доктор Стаменов, които идвали от Варна ги съветвал да пътуват същия ден на трансфера, защото още не се бил имплантирал ембриона, а на следващия ден може вече да се имплантира и да е по-опасно. Според мен питай Александров той какво мисли.
Kiara дано всичко с бебчетата да е на ред. Вярвай силно, че ще са добре и така ще бъде, предай им цялата си любов и вяра! Ние всички сме мислено с теб и стискаме палци скоро да си ги прибереш у дома и да сте едно прекрасно голямо семейство.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #375 -: Ноември 11, 2011, 19:54:49 pm »
А Меги това пък ново 20,дали пък не е прав Стаменов??!!Нашия вика ,ако искаш си тръгвай,ако искаш недей:)))))Казах му ,че страшно ме е улеснил с този отговор,утре пак ще го питам.Ти не се настройвай за трансфер на 5 ден,за да не се разочароваш като мен днес.Аз си мислех,че шансовете ми са по-големи,ама док каза ,че не било така,до 5-ти ден чакал,ако има няколко много хубави,та да избере най-добрия,а при мен отсега било ясно кой ще е.Той знае,аз ще слушам:)
« Отговор #376 -: Ноември 11, 2011, 21:16:29 pm »
TEDI 81, относно пътуването след ЕТ, аз също трябваше да се прибирам на 600 км. след ЕТ и питах док. и той каза: когато поискаш - днес утре - стига толкова туризъм, с усмивка. Ние останахме 1 нощ и на другия ден тръгнахме, едвам изкарах пътя, но пък резултата е прекрасен.
Успех.
*
« Отговор #377 -: Ноември 11, 2011, 21:25:39 pm »
Момичета следя ви,макар че  не пиша в темичката ви.Искам да пожелая успех на всички ви и  чакам от вас само хубави новини.
 Киара,силно се моля за малките юнаци!Убедена съм че всичко ще е наред!Самата аз съм родена (преди 35 години :oops:)  в 7- мия месец,точно 1700гр и са ме чакали всеки ден  дали ще оживея,е ,не стига че съм оживяла ми и такова инатесто  магаре станах :lol:Баба ми все се шегуваше милата че този ми инат ме е спасил и от малка съм се борела яко :lol:
Все пак сега технологиите са доста по напред и макар и мънички твойте мъничета съм убедена имат всички необходими грижи и скоро ще се стабилизират и започнат бързо да наддават!Вярвам че  те имат  сила и борбеност !
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
« Отговор #378 -: Ноември 11, 2011, 21:59:48 pm »
Киара силно стискаме палци на малките юнаци! Всичко ще бъде наред, ще видиш!
« Отговор #379 -: Ноември 11, 2011, 22:02:57 pm »
Киара много се радвам, че поне написа какво се случи при теб....че те загубих от полезрението и те мислих тези дни.
Мисли позитивно, всичко ще бъде наред.....в тоя форум толкова много доказателства има с родени по рано бебчета и сега са едни големи палавници вече.
има няма след месец ще сте четиримата в къщи  :wink:
стискаме палци с моите мъже и пращаме на мъниците много сила и борбеност и по скоро да се приберат у дома.
като имаш възможност пускай новини за малчовци.

Теди и Меги успех момичета! :D Знаете, че ви стискаме палци! :wink: