0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #340 -: Ноември 09, 2011, 15:22:49 pm »
Теди, браво за резултата, дано всичките 6 яйчица да се оплодят и да ти върнат 2-3 броя :wink: Стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

xxx323, като ти мине УЗИто, ще ти определят протокола, ще отидеш да си купиш лекарствата и още същия ден може да започнеш да си ги биеш, или пък от следващия, док.ще реши. Първия път инджекцията ти я бие Ани или Малена, да ти покажат как става, и после ще си ги биеш ти. Успех ти желая, дано да ти върви по вода! :D

Меги, слънце :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Щастлива мама на трима :)
« Отговор #341 -: Ноември 09, 2011, 15:35:49 pm »
Момичета,ето ме  с новини- 10 извадени,  6 зрели,3 горе долу и 1 негодна.Док каза,че резултата е по добър от очаквания.Сега остава да се оплодят.Материала на мъжа ми има голямо подобрение от миналия път,явно витамините и пчелното млечице да дали резултат.
Меги утре си ти мила,чакаме само добри вести и стискаме палци вече за теб!
Слънце,оздравявай че да минава вече лапарото,та да не го мислиш.
Браво, така трябва, само дето се притесняваше, тази вечер отиваш да хапваш в "Чинарите" - занеш за тях...., а и събота пак можеш да отидеш, но днес - утре просто задължително  :D. Аз не съм суеверна, но " практиката" така показва.
Успех.

xxx323, няма страшно, правилно си разбрала, първо УЗД и после лекарства , освен ако не са ти изписани предварително, както на мен, но това, защото аз имам стимулации преди това другаде,  знаех какво се прави по принцип и исках да съм готова с лекарствата. Анито или Малена ще ти покажат как се бият инжекцииките и в началото, докато свикнеш може и при тях да ходиш, стига да ти е удобно и да не те притеснява чакането.
И ти ще трябва да хапваш в "Чинарите", и по 1/2 бира не ден е много благотворно и за теб и за Я  :D.
Късмет и Успех.
« Отговор #342 -: Ноември 09, 2011, 15:45:14 pm »
Минавам да пожелая много късмет на всички момичета :bighug:
Постоянно ви проверявам, и не очаквам нищо различно от хубави новини  :crossfingers:
За действието на биричката, и аз подкрепям Шматка :D.
При мен и двата пъти,когато имах положителен тест, по време на стимулацията си пийвах вечер по чашка бира :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #343 -: Ноември 09, 2011, 16:26:16 pm »
А на нас ни казвахте ,че е твърдо противопоказно за материала!!! :x :xАма и хитруши сте всичкиииии! :wink:
Успех и от мен на всички в и преди процедура,а на болните -бързо изправяне на крака и веднага включване в групата!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #344 -: Ноември 09, 2011, 16:56:02 pm »
Благодаря ви момичета  :wink:, вече съм по - спокойна  !!!
« Отговор #345 -: Ноември 09, 2011, 19:41:33 pm »
Момичета, моля ви обяснете ми защо се прави този преглед на видеозон, когато цикъла започне? При мен нямаше такъв и директно започнахме със стимулацията :)
« Отговор #346 -: Ноември 10, 2011, 13:19:15 pm »
Момичетааааа 6 от 6 оплодени!Според док са с добро качество и ще можем да ги отгледаме до 5 ден,тъй като ще връщаме едно,ще може да се избере най-добре деляюото се.Дано всичко е наред и няма промяна.Оказа се,че дългия протокол,колкото и да бе неприятен за мен,даде много по-добри резултати от късия.Също така хранителните добавки,които пи мъжът ми са му подобрили рязко спермограмата,а не на последно място и пълния отказ от цигарите също си оказва влияние.Хем съм обнадеждена ,хем ме е страх да се зарадвам.Дано"бебчетата" се делят добре и устискат до 5 ден,тогава шансовете ни нарастват.Меги,чакам новини от теб.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #347 -: Ноември 10, 2011, 13:28:09 pm »
Момичетааааа 6 от 6 оплодени!Според док са с добро качество и ще можем да ги отгледаме до 5 ден,тъй като ще връщаме едно,ще може да се избере най-добре деляюото се.Дано всичко е наред и няма промяна.Оказа се,че дългия протокол,колкото и да бе неприятен за мен,даде много по-добри резултати от късия.Също така хранителните добавки,които пи мъжът ми са му подобрили рязко спермограмата,а не на последно място и пълния отказ от цигарите също си оказва влияние.Хем съм обнадеждена ,хем ме е страх да се зарадвам.Дано"бебчетата" се делят добре и устискат до 5 ден,тогава шансовете ни нарастват.Меги,чакам новини от теб.

чудесни новини Теди, стискам палци и зная че този път всичко ще е наред при теб   :)!
« Отговор #348 -: Ноември 10, 2011, 14:09:49 pm »
Браво, Теди! Много се радвам!Стискам силно палци! Всичко този път ще е наред, ще видиш!
Меги, дано и ти имаш добри новини!!!

« Отговор #349 -: Ноември 10, 2011, 14:24:30 pm »
Теди можеш ли да ми кажеш какви хранителни добавки е вземал мъжа ти?
« Отговор #350 -: Ноември 10, 2011, 14:44:28 pm »
- FertilAid caps. 3 пъти по 1 капсула дневно.
- Coenzyme Q-10 , caps.10 mg по 1капсула сутрин след хранене.
- Permen tabs. 2 пъти по1 таблетка.
-Пчелно млечице и двамата(10 мг млечице се разбърква в един буркан пчелен мед)сутрин и вечер по една супена лъжица.
-Омега 3-сутрин и вечер по 1 капсула.Пи ги 2 месеца,спря да пуши и резултата е налице:)
Аз също пих FertilAid за жени,омега 3,Q10,сприрулина.
Просто няма от какво да друго да настъпи такава положителна промяна при него.
Миналия път от 11 яйца,2 оплодени и то некачествени,а сега 6 от 6.
Бая скъпички са хаповете да знаеш,ако не се лъжа към 150 лв само неговите.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #351 -: Ноември 10, 2011, 14:47:06 pm »
Ууууу,каква е "благина" за очите ми,това което чета- 6 от 6,много добри!! :D :D Теди,ти си нашия отличник,да знаеш!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #352 -: Ноември 10, 2011, 14:49:40 pm »
Браво Теди!Страхотен резултат  :balk_47:Очаквам още добри новини от теб близките 2 седмици!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #353 -: Ноември 10, 2011, 14:51:18 pm »
Здравейте, върнах се. Ами 7 яйчица си имам, според доки добри са. Утре ще знаем повече!. Браво Теди радвам се много, че всичко върви по план. Нямам търпение да дойде утре да разбера при нас колко са се оплодили.  :00001754:
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #354 -: Ноември 10, 2011, 15:08:31 pm »
Момичета и Рачо,благодаря за положителните сигнали ,които ми пращате!
Меги,браво мила-7 ми е щастливото число,дано и на теб донесе късмет и утре ни зарадваш с 7 от 7,та да ме удариш в земята с моита 6-чка:))))
Как се чувстваш сега?Почивай и гледай да не настинеш.
Аз си седя самичка и ми е мъчно,мъжа ми го оперират в момента в клиника Темелков.Уж ще е лека интервенция,но аз съм много притеснена..Няма да ме пуснат да го видя днес,а и не може и да ми се обади(операциите са на носа,гърлото и небцето)
Даже не мога качествено да се порадвам за яйчицата :(
Място не си намирам...
*
« Отговор #355 -: Ноември 10, 2011, 15:38:28 pm »
Браво Теди, много хубави новини :D Дано да се развиват всички до 5-ти ден, та да въре док. най-хубавото ембрионче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #356 -: Ноември 10, 2011, 16:15:49 pm »
Все хубави новини, със сигурност Надежда док. ще върне най- хубавото. Меги и на теб стискаме палци да са 7 от 7  и тази темичка да се напълни само с хубави новини. Ние сме едва в началото на стимулацията, но като чета и надеждата сякаш е по- голяма.
« Отговор #357 -: Ноември 11, 2011, 12:20:49 pm »
Ох, аз съм леко притеснена  :(. Днес ми е 16-ти ден от както вземам противозачатъчни "Логест". Проблема е, че от вчера имам едва забележимо бледо розово зацапване и слаби болки в корема като пред цикъл. Аз си мисля, че е от противозачатъчните, но все пак ? Някоя от вас имала ли е такива оплаквания? Не ми се ще да звъня на доктора за такива неща, но съм и притеснена. На какво се дължи това според вас :ask:  ?
*
« Отговор #358 -: Ноември 11, 2011, 12:29:48 pm »
xxx,и аз имах зацапване докато пиех Логест,за болки нямам спомен.От хапчетата е,мисля че няма защо да се притесняваш.На втората опаковка вече се нормализираха нещата.Дано всичко да е ок и при теб.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #359 -: Ноември 11, 2011, 12:39:49 pm »
Здравейте момичета, добри новини и от мен, от 7 броя, 6 оплодени, едната полу, чакат я всеки момент да се рздели. Толкова съм щастлива :D. Дано 11.11.2011 е моята щастлива дата и моята щастлива година. Нека донесе късмет на всички ни!
Иначе вчера много ме болеше след пункцията и ми беше много подут корема. Днес съм по-добре, но корема не е спаднал. Задържам май течности, но нямам кръв по превръзките.
Във вторник ме викат за трансфер. Ах дано дано дано
Ще се боря до край, за да те имам!