ххх.добре дошла при нас!Дано не се задържаш дълго и още този път да стане чудото!Питай и споделяй,затова сме тук!
Аз току що се прибирам от Варна и не нося много добри новини.Яйчниците ми не отговарят според очакваното.Аз имах усещане,че нещо не е както трябва,защото нямам никаква симптоматика,гърдите ми не са напрегнати,корема ми не е подут,абе нищо общо с първия път..за съжаление най-големите ми страхове се сбъдват.Общо 6 фоликула видя Док,но много малки.Днес ми е 8-ми ден от стимулацията ,а най -големия е 13мм.Много се сдухах през целия път плаках,мисля че всичко ще се провали.Увеличиха ми дозта на Гонала на 300,за следващите 3 дни,на 7 пак отивам и ще видим дали има промяна и дали има поне някоя читава.А друг въпрос е,колко ще извадят ,колко ще се опладят,колко ще се делят и т.н.
Защо така се получи,така се надявах да бъде всичко наред този път...Само като му видях физиономията на Док,разбрах че не вижда това ,което иска.
Някоя от вас,която е била по дълъг протокол спомня ли си колко са и били фоликулите на 8-ми ден,като размер и брой?
Многооо ми е гадно,направо ще се пръсна!