0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #280 -: Ноември 02, 2011, 16:47:05 pm »
Или, почивай си повече и се възстановявай се бързо. Нека мислите ти са само в положителна посока. Ако се чувстваш добре за 12-ти ще се радвам да се видим! Ще чакам потвърждение за бройката (ти и мъжа ти) за резервация!
« Отговор #281 -: Ноември 02, 2011, 17:23:08 pm »
Слънчо,
ако лапарото е на 10-ти, в петък ще те пуснат да си ходиш. Ако остане диагностично със сигурност ще си 6 в събота :bighug:
Или,
радвам се, че всичко е минало нормално, бързо се възстановявай и само напред.
Аз съм ок за 12-ти, ще се допитам до половинката и ще потвърдя.
« Отговор #282 -: Ноември 02, 2011, 17:23:29 pm »
Ами не знам. Колко се стои след лапаро?
Ако е на 11 или 12 (по всяка вероятност ще е точно тогава) няма как да стане.
Жалко :(
П.П. оперативно ще е.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 17:28:12 pm от **слънце** »
« Отговор #283 -: Ноември 02, 2011, 18:25:34 pm »
Ами не знам. Колко се стои след лапаро?
Ако е на 11 или 12 (по всяка вероятност ще е точно тогава) няма как да стане.
Жалко :(
П.П. оперативно ще е.
Слънчице, стискам палци до 12-ти вечерта да си ОК и да дойдеш! Ще те чакаме, дръж ни в течение!
« Отговор #284 -: Ноември 03, 2011, 11:30:57 am »
Слънчо,
аз мислех, че плановите операции ги правят през делничните дни, затова ми се видя по-логично до петък да те изпишат. Но може и да греша. А иначе престоят обикновено е 2 дни - мен ме приеха в понеделник сутринта, след обяд беше лапарото и във вторник ме пуснаха да си ходя.
« Отговор #285 -: Ноември 03, 2011, 12:12:03 pm »
Как искам и аз да дойда да ви видя  :(

За съжаление сме на стенд бай, теста за преждевременно раждане беше положителен и никой не знае колко ни остава.

А и с нашите 86 кг. ще ни поискат такса за свръх багаж в самолета, даже може и да не ни качат  :lol:

Приятно изкарване и задължително да се върнете със снимков материал!
« Отговор #286 -: Ноември 03, 2011, 13:03:46 pm »
Здравейте мили момичета и момчета  :D, от известно време ви чета активно и най - накрая и аз се престраших да пиша. Както е ясно и аз съм една от вас, предстои ми стартиране на процедурата може би към края на този месец. Това инвитро ми е първо, а и искрено вярвам и последно. Няма смисъл да обяснявам колко съм изнервена и притеснена, то е ясно, знаете го най - добре  :oops:. Също така знаете, че в главите ни нахлуват хиляди въпроси на които искаме да получим отговор и може би това е най - удобното място. Между другото аз съм пациента на д-р Ковачев, зная че в тази клиника всички работят в екип, но все пак има ли и друга негова пациентка тук?
« Отговор #287 -: Ноември 03, 2011, 14:07:34 pm »
Добре дошла ххх323, успех ти желая и дано с първи опит да се получи при теб, за да си спестиш нерви, тревоги, а и пари. И не се притеснявай за нищо, в тази клиника всички лекари са перфектни специалисти!
« Отговор #288 -: Ноември 03, 2011, 18:20:25 pm »
ххх.добре дошла при нас!Дано не се задържаш дълго и още този път да стане чудото!Питай и споделяй,затова сме тук!
Аз току що се прибирам от Варна и не нося много добри новини.Яйчниците ми не отговарят според очакваното.Аз имах усещане,че нещо не е както трябва,защото нямам никаква симптоматика,гърдите ми не са напрегнати,корема ми не е подут,абе нищо общо с първия път..за съжаление най-големите ми страхове се сбъдват.Общо 6 фоликула видя Док,но много малки.Днес ми е 8-ми ден от стимулацията ,а най -големия е 13мм.Много се сдухах през целия път плаках,мисля че всичко ще се провали.Увеличиха ми дозта на Гонала на 300,за следващите 3 дни,на 7 пак отивам и ще видим дали има промяна и дали има поне някоя читава.А друг въпрос е,колко ще извадят ,колко ще се опладят,колко ще се делят и т.н.
Защо така се получи,така се надявах да бъде всичко наред този път...Само като му видях физиономията на Док,разбрах че не вижда това ,което иска.
Някоя от вас,която е била по дълъг протокол спомня ли си колко са и били фоликулите на 8-ми ден,като размер и брой?
Многооо ми е гадно,направо ще се пръсна!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #289 -: Ноември 03, 2011, 18:46:17 pm »
Теди, не плачи, мила, аз имах само 3 фоликула, верно, че бяха големи, ама само 3! Извадиха две яйцеклетки, защото нямам никакви сраствания на яйчниците и се движели нормално по време на пункцията и извадиха само 2 яйцеклетки. Ама и двете се оплодиха и се превърнаха в перфектни ембриончета. Друг е въпросът, че не се имплантираха.... Така, че качеството е по-важно от бройката. Не страдай, моля те! Всичко ще е наред!
« Отговор #290 -: Ноември 03, 2011, 20:51:31 pm »
Теди,
горе главата :bighug: Рано е още да се обезкуражаваш, всичко ще си дойде на мястото.
*
« Отговор #291 -: Ноември 03, 2011, 21:34:34 pm »
Здравейте и от мен. Надявам се и аз да мога да се присъединя.  8O

Днес бях при д-ра и започвам с процедурата. Радвам се че намерих темичката. Ще се радвам да мога да споделям и чета постовете тъй като ми е за първи път и не знам много много от къде да започна.  :?
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #292 -: Ноември 04, 2011, 08:54:50 am »
Киара, аз тест за преждевременно раждане не сьм правила,но месец и половина преди да родя си ходех вече с разкритие,а да не ти разправям че за това време не сьм се спряла един ден в кьщи,нали бяхме в Софето и докато не обиколихме всички всевьзможни места там не се спрях,или по точно докато не ми изтекоха накрая водите. Хем ми тежеше корема,хем и не се спирах,може би и затова качих само 10 кг. А и ти вече в тези седмици каквото и да се случи рисковия период си го минала,стискам палци да износиш поне още месец и за нова година да се радваш на момчетата:)))
 На всички нови попьлнения ,успех,аз продьлжавам да ви наблюдавам вьпреки че от моето време когато бях в процедура почти никой не е останал,но какво по хубаво от това,пожелавам на всички по бьрзо да се махат от тази тема,аз преди една година по това време бях в процедура,а сега единия ми е в рьцете,другия люлям леглото да заспива,абе няма лесно нито преди процедурата,нито след това:)))
*
« Отговор #293 -: Ноември 04, 2011, 09:04:03 am »
Здравейте борещи се момичета :D

Теди, мила, това което ти се случва не е толкова трагично, колкото си го представяш. При моята процедура на 6-ти ден от стимулацията док ми каза, че яйчниците ми не отговарят добре на стимулацията и фоликулите не нарастваха достатъчно. Увеличи ми дозата гонал от 225 на 300 на ден и при следващия преглед вече нещата се бяха нормализирали. Относно бройкта ти знаеш - извадиха ми само 6 яйцеклетки, но затова пък 4 от тях се оплодиха и дори 3 ми върнаха. Спомни си и от твоя първи опит, че бройката извадени яйцеклетки не е от първостепенно значение.

Много силно ти стискам палци този път да успеете :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

И моля те стига си плакала и стига си се травмирала, сега трябва да си спокойна и да имаш само положителни емоции и мисли! Ще успееш момиче! :goodluck:

Гем, ххх323, добре дошли момичета и дано още от първи опит успеете!
« Последна редакция: Ноември 04, 2011, 09:06:43 am от *Надежда* »
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #294 -: Ноември 04, 2011, 09:08:48 am »
Tedi, миличка, няма да плачеш! Щом продължавате с процедурата и изменяте план - графикът, значи надежда има!

gem, недобре си дошла :) В тази тема не ми се иска да приветствам никой. Пожелавам ти след 30 дена да се изнасяш щастлива от тука.

Много се моля за вас, момичета. Но това е от егоизъм  :lol: Искам да видите какво ми е на мен и колко по - силни страхове и притеснения следват след заветните  :bfp:

фифоняк, за съжаление тестът за преждевременно раждане посочва именно възпаление на околоплодния мехур, т.е. отлепянето му от страните на матката. Не иде реч да си ходя с разкритие.. И кортикостероидите не ми понасят добре, първият път сложих само 3, сега стигнах до 2 апликации. Аз лежа де, по 24 часа това правя, и се моля  :|
« Отговор #295 -: Ноември 04, 2011, 09:28:21 am »
Киара,стискай ги още малко бебоците,да пораснат!И сега си лежи и мързелувай,че ако знаеш после какво те чака,безсънни нощи,колики и много други радости:)
Гем,добре дошла при нас,както казва Киара ,не ти пожелавам дълго гостуване в тази тема,има други по-приятни,за тях сме се запътили всички.Кои по-бързо,кои по-бавно важното е,че ще стигнем:)))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #296 -: Ноември 04, 2011, 10:04:52 am »
Здравейте,
реших и аз да пиша.
Да кажа,че сме едва в началото на 8-ми съм при Док.При нас проблема е че съм с намален яйчников резерв, един месец бях на противозачатъчни.
*
« Отговор #297 -: Ноември 04, 2011, 11:05:02 am »
манеееее,тя темата се напълнила с нови имена?? дето се вика-ново зареждане !! :lol: :lol Успех на всички пожелавам! При това ,в най-кратки срокове.
Тед,абе сега като ти вдигнат дозата,ще видиш ,че фоликулите ще настигнат нормалния размер за дните си! нали за това се правят контролни по време на стимулацията.няма да се притесняваш,той Док си знае работата. А и бройката си е добра! Просто Алекса винаги иска всичко да е перфекттно и когато не е съвсем,много го преживява и му личи.А,то,никога не е перфектно! :lol: :lol:Нали за това се събираме тук!! :wink:
Киара,нама се даваш,ей!!! точно пък ти да се предадеш-хич не ми се вярва!! :wink: каквато си опасна.... :lol: :lol:Ще си натискаш леглото щом трябва и след месец да се отчиташ!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #298 -: Ноември 04, 2011, 11:21:08 am »
Теди, спокойно, при последния ми опит на първия преглед по 225 ед.гонал на ден, доктора видя три фоликула, и няколко малки, които каза - не ми се вярва да пораснат 8O И аз като теб се бях ошашкала, пък ми беше и трети опит :(
При втория преглед обаче имаше по 4-5 и в двата яйчника, накрая извадиха 11 яйцеклетки, най-много от трите ми опита.
До пети ден останаха две ембриончета, сега едното ми ритка в корема :wink:
Всичко ще е наред!

Колкото до срещата, много ми се иска да дойда, но засега ще пазя къщата, и това е.
Другия път :)

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #299 -: Ноември 04, 2011, 12:23:58 pm »
Киара, ще чакаме да пратиш снимки на бебоците и да заразиш форума с бебета. Стискам палци да си ги доизносиш и всичко да мине по възможно най-добрия начин!