0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #240 -: Октомври 29, 2011, 21:24:20 pm »
Или, съжалявам...

Алана, честити ти две сърчица! Миналата година на тази дата ми беше трансфера на две ембриончета, които допреди малко преспивах. От време на време гледам снимката с двете точици и толкова много емоции нахлуват...

« Отговор #241 -: Октомври 29, 2011, 23:14:30 pm »
Или..много съжалявам  :?, нашия д-р ли те прегледал? иска ми се да е някаква грешка......, пожелавам ти бързо психическо възстановяване и борбата продължава!

Алана....ти си пример за позитивно настроен човек  :D, още преди да разбереш, че бебчета са две,успя да се запишеш в близнашка тема предварително  :lol:, на това му се вика тайната на подсъзнанието  :lol:, много се радвам за теб,а ти се радвай сега на двете точици и се отдавай на прекрасния момент от бременноста, че след 7-8 месеца няма да имаш време за нищо вече  :lol:
« Отговор #242 -: Октомври 30, 2011, 09:31:32 am »
  ДА,нашия си Александров.Стана му много тъжно,2-3мин нищо не може да каже ....
  Определено му пукаше,предвид по-горе темата....
  Има ли значение колко скоро ще се направи?Някой знае ли? Мисля тия дни...
« Отговор #243 -: Октомври 30, 2011, 09:55:29 am »
Когато излезе да те прегледа, аз все още бях в кабинета, но незнаех защо е излязъл. Като се върна, беше много, много намусен, чак не му се говореше, но пак не свързах нещата :(
Той също ги изживява с нас....
Колкото до кюртажа, при моя мисед, ми каза, че ако е до 10 г.с. , не се прави кюртаж, организма сам се изчиства. Така и стана, но чак след около месец. Право на личен избор.
Оффффф, много ми е гадноооо....

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #244 -: Октомври 30, 2011, 17:59:50 pm »
Или,толкова мъчно ми стана ,като прочетох..съжалявам.
Алана ,на теб честита двойна радост,желая ти лека и спокойна бременност!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #245 -: Октомври 31, 2011, 11:41:12 am »
Или, толкова много съжалявам, страдам с теб, мила, разбирам те напълно. Пожелавам ти да се съвземеш бързо, колкото и трудно да е това и да гледаш позитивно напред. Много, много те прегръщам и съм сигурна, че следващия път всичко ще е супер!!!  :bighug: :bighug: osi_9
« Отговор #246 -: Октомври 31, 2011, 11:46:47 am »
Алана, на теб много голямо и сърдечно ЧЕСТИТО и много стиснати палци всичко да продължава без проблеми до раждането и след него!  :goodluck: :bori_016: :bori_015:
Много ми се искаше днес да се радваме и за ИЛИ, ама следващия път - със сигурност!
А очаквам и ТЕДИ да ни зарадва в края на ноември....
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #247 -: Октомври 31, 2011, 13:51:46 pm »
ili каквото и да кажем, болката и разочарованието е голямо. Трябва да намериш нови сили и да вярваш силно, че следващия път ще стане! Прегръщам те силно!
Ето че и аз днес стартирах по къс протокол - 225UI Гонал  коремно. Настроена съм много положително за сега. Отидох хварчаща от радосни емоции на седмия етаж. Стискайте палци момичета и края на тази история да е с happy end и за мен.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #248 -: Октомври 31, 2011, 16:50:20 pm »
Megi79, с теб сме, мила, много силно стискам палци :crossfingers: :crossfingers: за успешна процедура и положителен резултат preggo и хубави бебчета stork-boy  :babbycarrage:.  Хайде момичета, искам тук да завали дъжд от положителни резултати, така давате надежда на всички, които чакаме.  :goodluck: :stroller:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #249 -: Октомври 31, 2011, 18:25:23 pm »
Благодаря ти Упорита  :bighug:
Да ще УСПЕЕМ!!!
« Отговор #250 -: Ноември 01, 2011, 00:04:33 am »
Меги с теб сме почти по едно време,аз малко ще те изпреваря:)Стискам силно палци и за двете ни и се моля да имаме късмет!Аз в четвъртък пак съм на преглед,очаква се пункцията ми да е около 9-ти,дано само всичко е наред и имам яйцеклетки,най ме е страх от блокажа да стане някоя беля и да се провали всичко.Опитвам се да не мисля лоши неща ама...
Ася ,благодаря за подкрепата мила!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #251 -: Ноември 01, 2011, 07:57:31 am »
Добро утро момичета,

Или, прегръщам те :bighug:, знам че болката и разочарованието ти са огромни, но трябва да продължиш напред и да бъдеш силна, защото сбъдването на мечтата ти те очаква! Пожелавам ти много късмет и дано следващият опит е последен, дано най-сетне прегърнеш твоето бебче! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Меги, Теди, стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Щастлива мама на трима :)
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #252 -: Ноември 01, 2011, 11:16:24 am »
Теди, по моите изчисления ако всичко е на ред моята пункция ще е на 10 или 11. Аз ще ходя на преглед този петък към 14ч. и след това съм свободна. Ако искаш и си свободна да се срещнем някъде или поразходим ако е хубаво времето, ще ни се отрази добре на нервите  :D.
И не се притеснявай, ще имаш фоликули и яйцеклетки. Аз пък се притеснявам да не станат прекалено много фоликули. Дали не е много висока дозата 225UI еднократно на ден  gonal F. Днес си бих втората дозата. Усещам леко напрежение в слабините
*
« Отговор #253 -: Ноември 01, 2011, 16:09:11 pm »
Меги ,щом е написано 225,значи е толкова дозата.за това са контролните-за да се наблюдава дествието на изписаната доза и евентуулно да се корегира,за това пък е Док!!! :wink:Не му мислете много,много а главите ви трябва да са пълни с позотивизъм и приятни мисли.
Или,съжалявам момиче! Много е гадно :?! Познато ни е! Почивай,отдъхвай,поплачи си-помага.Другия път ще стане! Където е текло ,пак ще тече!!! :D
На вас двете ,както и на Теди пожелавам презултати като на Алана!
Алана поздравления за 2ката!!! :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #254 -: Ноември 01, 2011, 17:03:10 pm »
Ili  :bighug:
« Отговор #255 -: Ноември 01, 2011, 17:30:25 pm »
 Киара,мерси.Аз Ви чета всеки ден и тайничко ти стискам палци.Радвам се на емоциите,но за себе си мога да кажа ,че се приземих много ниско.Нямам грам настроение.Иначе съм душата на колектива ,но...
 Утре съм на кюретаж,малко ми е страшно ,но нямам избор. Надявам се всичко да е наред.Малко ще почина и ...не знам ...напролет май ще опитам отново.
  Дано си добре,ще Ви чета.Аз така или иначе съм в болнични до 20.11
  Айде,чао и полечка :D
« Отговор #256 -: Ноември 01, 2011, 18:23:39 pm »
Или, мила, стискам палци за утре, да мине бързо и безпроблемно. Ти само бъди спокойна и се възстановявай бързо. С теб сме утре всички заедно!!! :bighug: :grouphug2:
« Отговор #257 -: Ноември 01, 2011, 18:46:10 pm »
Меги,аз в четвъртък съм на преглед,но няма да оставам,същия ден се връщам.Обаче след 5-6 дни ще отивам,за да оставам поне седмица,тогава можем да пием кафенце,само да не е много студено:))Аз съм, на пункция на 9 или 10,док сега ще ми каже.Не се спичай за дозите ,аз първия път бях с 225 Гонал на ден и направих 11 яйцеклетки,9 от които уж бяха хубави.Много е относително при всеки е различно,ама он си знае какво ни изписва:)Яде ми се като на змей и заковах кантара на 60 кила,което е 4 плюс от началото на стимулацията :eating:
« Отговор #258 -: Ноември 01, 2011, 18:46:53 pm »
Или, много ми стана гадно като прочетох... и яд ме хвана ...
Много  :bighug: :bighug:  и дано следващия опит е последен и успешен! ДАНО!!!
На всички в процедура- успех!
Аз вече съм си тук и чакам около 10-ти някъде да минава тая лапароскопия гадна, че вече всякакви глупости ми минават през акъла :?
Ако някой има желание да вземем да спретнем някой срещичка? Искате ли?
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 18:48:39 pm от **слънце** »
« Отговор #259 -: Ноември 01, 2011, 18:50:18 pm »
Аз съм за, даже предлагам да е на Чинарите, където който хапнел там и забременявал!  :wink: Да съчетаем полезното с приятното. Даже семейно... когато сме повече сме по-силни!