Ама аз не се нахвърлям срещу Александров, нито коментирам характера му, няма да се женя за него я, просто споделих, че след преглед той излиза и въобще не го виждам, за да задам въпросите си, даже не казва какво е видял на ултразвука, след което сестрата Ани започва да ми анализира положението с провокиращи въпроси. Никой не ми е казал: "Имаш 3 фоликула и те са с еди-какви си размери и за този ден от стимулацията е нормално или не". Просто прегледа приключва и аз се оказвам сама със сестрата Ани, която гледа снимките от ултразвука, мълчи и клати важно глава и ме пита "защо миличка гледаш тъжно, защото имаш 3 фоликула и не са ти големи шансовете?" Е аз откъде да знам до този момент, че имам 3 фоликула ида гледам тъжно, а пък и тя като не ме гледа, как точно разбра, че гледам тъжно или просто това и е подхода.... А и това ли е начина да се казват резултатите от прегледа. Това ме възмути тогава. Освен това Александров никога не е видял нито една сълза в очите ми, нито съм му се оплаквала, нито съм се правела на знаеща, единствено при първа среща му казах, че ще направя всичко необходимо, за да имам отново дете и не съм очаквала да дойде и да ме успокоява, даже не съм говорила с него какво с е случило, а очаквах просто като лекар, който току що ме е прегледал да каже-да имаш толкова фоликула, правим това и това и толкова. Аз разбирам от две думи, не ми е нужно по половин час да си говоря с него. Явно не се е разбрало какво исках да кажа в предните постове. Никога не съм чакала който и да е да ме милва по главата и да ме успокоява или да ми обещава чудеса. Аз не съм глупав човек и знам, че Александров е изключително зает и точно затова не съм го преследвала по коридорите да ме успокоява или да ми вдъхва някакви надежди. Защото през това време може да прегледа и помогне на още една жена. Така или иначе разбрах колко са ми били фоликулите, макар и не по най-подходящия начин. Това исках да споделя, а не да коментирам какъв е Док. Аз също работя с много хора и правя прегледи всеки ден, макар и на очи, но винаги лично казвам на хората какво им има и какво може да се направи и винаги всички си тръгват спокойни.
Относно изследванията - не съм се впуснала сляпо да си правя ненужни изследвания, които не е и необходимо
Speranza да разбира... имунологичните и генетични изследвания ми бяха назначени от доц. Маркова, тя искаше по-скоро да отхвърлим имунологичен проблем, за да се знае конкретно в каква посока да вървим, защото тя самата не намира обяснение за незабременяването ми.
И не съм искала да повдигам дискусия за Александров, защото аз съм убедена в неговите професионални качества, затова ходя при него. Просто исках да споделя, колко объркващо ми подейства начина по който сестра Ани се изказва. А че Александров е най-добрият - това е ясно!
Съжалявам въобще, че споменах, не съм искала да обиждам никого, а просто да споделя кое ме обърка при първите прегледи при нов лекар! Както и да е голям човек съм, ще се оправя!
Вчера /3-ти ден от МЦ/ ми взеха кръв за яйчников резерв /през февруари бяха супер резултатите, но да са актуални сега/, и като излязат другата седмица, взимам резултатите от всички изследвания, които правих, и ще отида да ги обсъдим и да планираме по-нататък нещата.
Роска, и аз се радвам за теб и стискам палци за безпроблемна бременност и прекрасни бебчета!
Теди, стискам палци тази процедура да завърши с успех и бебенца след 9 месеца! Като дойдеш във Варна можеш да разчиташ да ти помогна за нещо ако имате нужда с мъжа ти. Една протегната ръка в друг град никога не е излишна. Дала съм ти номера ми на GSM на лични, можеш да ми звъниш за всичко. Ще се радвам ако мога да помогна! Дори само за дъра-бъра и кафе!
Дълго стана пак...Извинете!
И благодаря за съветите!