0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #140 -: Октомври 15, 2011, 22:51:46 pm »
Браво Алана! Тихичко честито и от нас! Лека и безпроблемна бременност до термин!
На момичетата в процедура - успех, а на неуспелите - да не се отчайват и да продължат да се борят!
Упорита, чудеса наистина се случват вярвай в това. Аз забременях по естествен начин веднага след втория ни неуспешен ин витро опит. Така, че не изключвайте приятния начин за правене на бебета!
« Отговор #141 -: Октомври 16, 2011, 19:11:06 pm »
Ехоооо, здравейтее!!!
Алана, честито, миличка!!!! Много се радвам!!!!!!! Не че съм голяма разбирачка, ама с това  ЧХГ май може и да сте 3-ма!!!! :cheerleader: :cheerleader: Пази се много и дано всичко е наред!!! :crossfingers: :crossfingers:
Роска, мноого силно стиснати палци да има добри новини и при теб!!!! :crossfingers:
Тедии на теб мила ти пожелавам успешно да мине всичко!
И дано вече имаме само хубави новини в темата ни!!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #142 -: Октомври 16, 2011, 19:13:19 pm »
Алана, честито :)
« Отговор #143 -: Октомври 16, 2011, 19:58:27 pm »
Айде отново сме на линия,от утре стимулация по дълъг протокол започвам 10 дни с Декапетил 0.1мг.Дано първия снег ми донесе късмет и този опит да е моя,онзи който ще ми донесе така мечтаното бебче!Има ли други на старта да си даваме кураж:))))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #144 -: Октомври 16, 2011, 21:39:19 pm »
Здравейте мили момичета, аз съм пациент на клиника Селена - Пловдив, но ако може да Ви задам един въпрос, който ме тревожи. След 1-2 седмици ще стартирам инвитро процедура с наличие на ентерококи във влагалището. Може би 2-3 месеца лекувахме последователно коки и е.коли. Когато се справим с едната след 2-3 дена от антибиотика идва другата. Според доктора ми това е от слаба имунна система. Успоредно с това правих и промивки и слагах ваг. глобули. Пак според моя доктор това не е проблем за процедурата, а били само административна бариера.Т.е. за документацията до колкото разбрах. Молбата ми към вас е, ако някой е попадал в подобна ситуация няка да споели неговия доктор какво мисли за бактерии преди инвитро. При вагиналните прегледи няма ли да се избутат към матката тия бактерии и да направят беля при трансфера ? Ох...дълго стана, извинете..Благодаря ви много !
« Последна редакция: Октомври 16, 2011, 21:41:17 pm от monikamm »
*
« Отговор #145 -: Октомври 17, 2011, 08:09:39 am »
Алана, каква хубава новина :D Честита ти бременност, да е лека и безпроблемна и само хубави емоции от тук нататък ти желая! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #146 -: Октомври 17, 2011, 09:27:38 am »
Страхотна новина Алана, лека и безпроблемна бременност! :D
« Отговор #147 -: Октомври 17, 2011, 18:02:47 pm »
Ето ме и мен!Имам наистина добри новини!!!ЧХГ 235,20  :dance2:Толкова  много се зарадвах!Ани малко ме скастри,че толкова рано и сега пак чакане до четвъртък,когато ми е датата..Абе ще чакам,но вече по спокойна  :lol:
Megi ,Uporita дано този месец ви донесе най-мечтания подарък!Късмет и на всички чакащи!  :grouphug2:

Алана, не можеш да си представиш колко много се радвам за теб!!!  :cheerleader: Това си е чхг за близнаци!  :dance2: Желая ти най-сърдечно лека бременност, безпроблемно раждане и най-сладките бебчета!  newsm04 И много щастие! :bighug:
« Отговор #148 -: Октомври 17, 2011, 18:17:50 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата! Много се надявам при нас да стане този или другия месец по нормалния приятен начин  :balk_21: :balk_56:  То и без това всички доктори казват, че няма причина да не стане по естествения път и се чудят защо не се е получило досега, при положение, че съм забременявала и раждала нормално и то не веднъж, а и няма никаква причина за неуспеха, освен може би стреса и емоционалния шок, но ще видим! А сега чакам да видим какъв ще е резултатът от атаката този месец :pleasantry:
*
« Отговор #149 -: Октомври 17, 2011, 20:10:30 pm »
Ей,Упорита, резултата е ясен!!! osi_10място за съмнения да няма,нали??? :ask: Младеж ад тренира ,за бутане на количка!! :balk_186: :babbycarrage: :babbycarrage: Това е от мен! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #150 -: Октомври 18, 2011, 12:46:01 pm »
Е, благодаря ти Ra4o, дано да се стигне до бутане на количка. Много ми е гадно да не мога да забременея от една година насам, при положение, че и двамата с мъжа ми сме абсолютно здрави, всички изследвания са като по учебник. Имаме 3 раждания и забременявания още от първи опит и ти по естествения (приятен) начин. Забременявала съм и случайно, докато сме се пазели, и сега след тази трагедия, която ни сполетя миналата година, не става  и не става. Никой няма обяснение защо. Ще изчакам и имунологичните изследвания да излязат, да не би имунната система нещо да е реагирала след огромния шок, който изживяхме, макар че доц. Маркова смята, че е много малко вероятно да е това. Тя е убедена, че ще стане, защото имам яйчников резерв и съм здрава, просто смята, че трябва още да се успокоя.... ама на никого не пожелавам да изживее и една хилядна от това, което изживявам, та да се успокоя ей така по желание. Опитвам се да живея нормално, по нищо да не ми личи какво ми е, опитвам се пак да съм усмихнатия човек, който бях,  дори спрях да се обличам в черно, но повярвай не става по поръчка. Убедена съм, че ще успея да си преродя момиченцето, но не може да се изтрие 5 годишния най-щастлив период в живота ми, защото след раждането на двамата ми сина най-голямата ми мечта беше да си имам и момиченце. И за 5 години го имах! И все по-често се питам кое е по-добре - да си имал голямото щастие и да си го изгубил и да живееш до края на дните си с голямата болка, или никога да не си го имал и да не изживяваш тази болка, която не може да се сравни с нищо друго. Защото прекрасните ни спомени с нея са адски болезнени!!! Благодаря на всички още веднъж, че ме подкрепяте, не можете да си представите колко много означава това за мен, особено, когато нямаш сили да  споделяш с близките си това, за което се бориш - за новото начало. Благодаря ви, страхотни сте! Всички вие ми станахте по-близки, макар и непознати приятели, отколкото тези, които имам от години и са всеки ден край мен. Те дори не подозират за какво се боря сега!   :bighug:  
« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 12:49:34 pm от Uporita »
*
« Отговор #151 -: Октомври 18, 2011, 12:53:13 pm »
Uporita,дано времето ти помогне да превъзмогнеш болката и да запазиш най-скъпите спомени в сърцето си! :bighug:
« Отговор #152 -: Октомври 18, 2011, 13:19:32 pm »
Ася,сигурна съм ,че не би заменила за нищо тези 5г изживяно щастие и усмивката на малкото ти момиченце!Утеха за такава нечовешка болка,като загубата на дете,няма .Нито времето,нито думите помагат.Само надеждата,че ще имаш пак бебче,с което душата на детето ти ще се върне при теб,може да те накара пак да се усмихваш и да живееш.А спомените от щастливите дни,кътай като скъпоценни камъни и не тъжи много,защото от някъде те гледа твоята душичка и страда заедно с теб.Аз вярвам,че има живот след смъртта,вярвам и в прераждането.Само тялото е тленно,душата не умира.Желая ти от все сърце успех!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #153 -: Октомври 18, 2011, 13:39:30 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Благодаря на всички вас, че сме заедно  :grouphug2:
« Отговор #154 -: Октомври 19, 2011, 16:30:46 pm »
Tedi, как върви процедурата?
Къде е това момиче ИЛИ? Има ли вече сърдечна дейност?
Упорита, ти си герой :)
Алана, честито мила! Чакаме следващата порция хубави новини от теб.
« Отговор #155 -: Октомври 19, 2011, 16:49:42 pm »
Tedi, как върви процедурата?

Киара,трети ден си бия инджекциите Декапетил,ама за лош късмет ме тръшна грип и съм много зле-хрема,кашлица,гърло пълна програма.Гледам да се лекувам с чай ,мед и витамини.Дано болестта не даде отражение на стимулацията.Ама това дългия протокол си е гадна работа,снощи цяла нощ не спах,но не знам дали е от Декапетила.Моля някой,който е бил по дълъг протолкол да ми сподели какви са били "екстрите"от блокиращите инджекции.
« Отговор #156 -: Октомври 21, 2011, 23:10:04 pm »
Ехоооо,къде сте всички?!Много е пуста темата ни.Не е възможно  само аз да съм в процедура в момента,по-трудно е,когато няма с кой да си споделяш,не вървят дните.Чуствам се подута,никакви дрехи не ми стават,настоението ми е по нулата,а е едва 5 ден от Декапетила.Плюс 2 кила съм,не ми се мисли какво ще стане след още 15 дни!
« Отговор #157 -: Октомври 21, 2011, 23:51:15 pm »
А, аз съм тук, ама само ви чета, защото няма какво да пиша. Сигурно и други четат така че Теди, пиши, споделяй- аз се вълнувам за всяка в процедура :bighug: Това с килцата не е много приятно, ама после покрай  :babyflips: ще ги смъкнеш  :wink:
 А за настроението- аз докат се боцках бях чудо на чудесата- настроенията ми бяха "олеле майко"... така че - нормално било, казват. Мисли за хубави работи сега. Нали позитивното мислене е важно?! И пиши- сигурна съм, че не само аз се вълнувам :)
*
« Отговор #158 -: Октомври 22, 2011, 00:59:06 am »
.Плюс 2 кила съм,не ми се мисли какво ще стане след още 15 дни!
Tedi81,пожелавам ти да си плюс много повече килца занапред  и да започнеш да ги смъкваш чак след 9 месеца :lol:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
« Отговор #159 -: Октомври 22, 2011, 11:36:56 am »
Явно,малко хора имат опит с "Декаптила" и за това не пишат!!! :o по-скоро те наблюдаваме с интерес,като "опитно зайче"!!! :lol: :lol: :lol:Това е шега естествено! Ама това с килцата,май малко малко преувеличено!!! 8O Ай ся,"цели 2"!!! Освен ако не са от големия брой яйцеклетки?? :D Хи хи ,ама за настроенията си наистина много права! Ако имаше едно лесно да се изнеса на хотел за две седмици,вярвайте ми,щях да го направя!! :lol: :lol: Ама,за къде без нас.... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]