0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #120 -: Октомври 13, 2011, 15:23:37 pm »
Аз също до колкото знам това изобщо не трябва да го мислиш за лош знак! Има много момичета със зацапване и положителен тест. За твое успокоение звънни в клиниката, но в никакъв случай не спирай лекарствата на своя глава!!! И недей така веднага "...моят опит завършва с неуспех..", чее osi_6
Аз да ви кажа, че другият месец съм на лапароскопия- едно ново приключение, което ме кара да се чувствам "леко" osi_12, ама се надявам да е за добро. А декември сме отново на стартовата линия. Аз довечера тръгвам на път и няколко дена няма да мога да влизам, но ще стискам силно палци да има добри новини тук! :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
« Отговор #121 -: Октомври 13, 2011, 15:42:50 pm »
alana, ама това, което пишеш си е чиста импантация, разбирам страховете ти, всички сме нинали по този път, но в тия дни след ЕТ е мнооого показателно, за твое успокоение утре сурпинта препишкай един тест и ще се усмихнеш. Кръвен не ти трябва, само притеснения, а и док. не го изисква. Горе главата, ОК си.
Успех.
marigri, аз също напарвих първия тест на 8 ден поради същите симптоми, особено през нощта, но баз зацапване, и отчете +, а как не вярвах след 9 години, че даже и на тел. на теста се обаждах за възможни грешки, кръвен така и не можах да направя, не че не исках, направо сърчицето видях.....
**слънце** много стиснати палци от всички нас.
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 15:52:12 pm от шматка »
*
« Отговор #122 -: Октомври 13, 2011, 16:40:14 pm »
Ееее,Алана,ами рано е още да се каже каквото и да било!!!Споко! 8) Нищо не е сигурно-може да има ПМс,може и да няма,тежест,болки ниско ит.н.,а може и да няма нищо такова.не бързай с окончателна диагноза!Взимай си редовно утрогестана и там каквото се полага и изчакай поне още 3-4 дена,според мен. Най-точен е кръвния тест,но по-бърз е уринарния,само че често не отчита винаги! въпрос на избор! :lol: :lol: Хайде сега-спокойствие и здрава храна и Хфактор или Гласът на БГ,по избор! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #123 -: Октомври 13, 2011, 17:12:25 pm »
Ох,вече съм по спокойна.И с Ани говорих,и тя ми каза да не го мисля и да си продължавам лекарствата,само докато спре утрогестана да е през устата и да си чакам датата.Благодаря на всички  :flower:
« Отговор #124 -: Октомври 13, 2011, 22:13:44 pm »
Здравейте, една хубава статия с положителна енергия :)
http://www.moreto.net/novini.php?n=149497

Наистина, нека са им живи и здрави дечицата!
Ала каква е тази драма? Чак статия написали. На мен никой не посмя да ми каже, че не мога да имам деца, аз сама си го знаех и се усмихвах на това. Ако се бях оставила на факта, че нямам фалопиеви тръби и да се самосъжалявам и да ходя по църкви, не знам къде шях да съм сега. Със сигурност нямаше да съм в 28 г.с. с първата кортикостероидна терапия преполвена  :drunk: Аман от предизборни агитации.

Алана, пожелавам ти късмет. Стискам силно палци !!!

Слънце, лапарото ще мине добре, не се притеснявай. Бързо минава всичко и бързо се забравя.

Роска, на теб пращам цялата си положителна енергия. Дай Боже вече ++ в тази тема!
« Отговор #125 -: Октомври 14, 2011, 10:12:55 am »
Слънце,вече две мои приятелки забременяха непосредствено след лапароскопия,така че гледай на нея не само като на процедура с цел изследване,а и като на лечебна такава.След самото лапаро няма болка,по-скоро леко издуване от газа,което отминава за няколоко дни.Всичко ще е ок ,ще видиш!
Алана,мисля за теб и се моля да е фалшива тревога или знак за имплантация,това твое зацапване.Прави ли кръвен тест вече?
Аз чакам всеки момент да ми дойде и пак на старта:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #126 -: Октомври 14, 2011, 14:50:51 pm »
Здравейте момичета в момента съм в страхотна паника. Все си мислих, че има още доста време докато почна процедурата, но изведнъж се сетих, че съм чела че се прилагат  дълги и къси протоколи и като влязох в сайта на аг-то се оказа, че за мен най – вероятно доктора ще реши дълъг, защото съм с нормален яйчников резерв. А този протокол се стартирал на  21 ден от предния цикъл, което означава, че след 7 ден трябва да почнем. Аз засякох ОВУ днес и правихме опит за бебче тази сутрин. Ами ако по ирония на съдбата се получи точно  този месец тези лекарства не са ли опасни. Какво да  правя?? Плюс това втората ваксина за хепатит Б трябва да ми я бият около дата когато ще ми дойде и  не зная дали ще имам вече нужният имунитет за да стартираме.. Дали няма да се провали опита следващият цикъл, защото не сме се пазили? Аз исках да е точно сега за да използваме изследванията, които сме направили септември и са с давност 3 месеца. Декември няма да мога да правя опит, защото няма да ме пуснат в отпуска. Какво да правя?
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #127 -: Октомври 14, 2011, 16:30:58 pm »
Megi,спокойно бе момиче.Нашия доктор май не е е от най-стандартните ,така че не се шашкай.Аз също съм с нормален резерв и всички хормони са ок ,но пак бях по къс протокол,с по-малки дози гонал..Изчакай си прегледа и остави док да ти определи протокола,Хората си знаят работата.Виж това с ваксината трябва да го обсъдите на всяка цена!Успех!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #128 -: Октомври 14, 2011, 16:42:17 pm »
Здравей alana и благодаря за отговора, сега съм определено по-спокойна, като казваш че може и по къс протокол с по-малко лекарства. А ти колко фоликула образува и извини ме за въпроса, колко излезе като цена целия опит като е по къс протокол?
 :crossfingers: Хей и стискам палци болките и зацапването при теб да са добър знак и определено ще си отдъхна, че може и по къс протокол :wink:
*
« Отговор #129 -: Октомври 14, 2011, 16:57:16 pm »
Megi,извадиха ми цели 22,когато се обадих след 2 дни бяха останали 12 оплодени.на 5 ден ми трансферираха 2-те най-хубави и на 6-ти ден замразихме 5.Опасяваха се дали няма да има хиперстимулация,но на мен дори корема не ми се поду и все още нямам никакъв такъв проблем.Пия много вода и протеини и дано всичко да е наред и занапред.Утре ще пускам кръвен тест,че не се издържа вече...
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #130 -: Октомври 14, 2011, 17:07:41 pm »
Някак си от вътре чувствам че теста ще е 700 и нагоре  :D. Утре ще ни зарадваш мила, вярвам го! А сега не го мисли, че бебчо всичко усеща  :D.
Ща ми кажеш ли само колко излезе опита ти в пари, като нерви няма да те питам!
*
« Отговор #131 -: Октомври 14, 2011, 17:10:51 pm »
Вече ти го изпратих подробно,че е много дълго за тук  :P
« Отговор #132 -: Октомври 14, 2011, 18:08:33 pm »
Роска01, стискам ти силно палци, да имаш + резултат. Хайде, момичета да затрупаме този форум с +++++++. Вярвам, че и Алана ще ни зарадва тези дни, Слънце, Меги и при вас ще се получи, ще видите, имам предчувствие! Така и себе си нахъсвам покрай вас, че напоследък пак много често сънувам моето момиченце и вече е време да си го върна! Ние този месец и следващия ще опитваме по естествения начин, защото ми казаха, че след стимулации за инвитро много често се забременявало и нормално, но ако не стане, в началото на декември пак ще сме на 7-я!
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #133 -: Октомври 15, 2011, 12:47:11 pm »
Uporita разбира се че ще успеем и ти желая най-искрено да си върнеш загубеното детенце още този месец по естествен начин.  :crossfingers:
И аз се не спирам да вярвам, че стават чудеса и всеки месец с нова надежда чакам деня на ОВУ. Този месец ни е последен шанс преди ин витрото и толкова силно се моля да се получи и си представям дори как точно  този момент вече е почнало да се дели на 2, защото вчера беше деня ми. Толкова силно го искам.....ще броя отново 14 дена, тези толкова тежки 14 дена.
Чакам алана да ни зарадва с добрата новина всеки момент....
Приятни почивни дни!
*
« Отговор #134 -: Октомври 15, 2011, 14:26:58 pm »
Ето ме и мен!Имам наистина добри новини!!!ЧХГ 235,20  :dance2:Толкова  много се зарадвах!Ани малко ме скастри,че толкова рано и сега пак чакане до четвъртък,когато ми е датата..Абе ще чакам,но вече по спокойна  :lol:
Megi ,Uporita дано този месец ви донесе най-мечтания подарък!Късмет и на всички чакащи!  :grouphug2:
« Отговор #135 -: Октомври 15, 2011, 14:51:44 pm »
Ето ме и мен!Имам наистина добри новини!!!ЧХГ 235,20  :dance2:Толкова  много се зарадвах!Ани малко ме скастри,че толкова рано и сега пак чакане до четвъртък,когато ми е датата..Абе ще чакам,но вече по спокойна  :lol:
Megi ,Uporita дано този месец ви донесе най-мечтания подарък!Късмет и на всички чакащи!  :grouphug2:
Браво  :balk_47: то друсането по пътищата на БГ до това води.... Знам как се чувстваш сега, като не на себе си, но това отминава и започва съвсем нов, прекрасен етап от живота. Лека, красива и безпроблемна бременност, леко раждане и прекрасно/и рожба/и. Успех.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #136 -: Октомври 15, 2011, 16:01:34 pm »
Знаех си алана :balk_46: :balk_46:, дано всичко мине без проблемно и леко. Значи късия протокол все пак действа на нормални яйчници :bighug:Хайде ще броя с теб дните до пикливия тест и докато видиш сърчицето/цата.
« Отговор #137 -: Октомври 15, 2011, 16:34:48 pm »
Алана, много се радвам да прочета това :cheerleader:
Хей, че то отсега ако е толкова високо ЧХГто, какво остава за четвъртък :wink:
Ще чакаме още добри новини на 20ти :)

Меги,аз всичките пъти бях по къс протокол, при нормален яйчников резерв. Този протокол май е често предпочитания от д-р Александров, и виж колко бебета се раждат.Спокойно.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #138 -: Октомври 15, 2011, 17:19:20 pm »
Алана браво ,много хубави новини!Само дето се притесняваше предварително,дано до края имаш само приятни емоции.Така се обнадеждих,може този път и аз да успея..
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #139 -: Октомври 15, 2011, 19:38:05 pm »
Честито Алана!!! Няма мърдане-при такива цифри и боговете мълчат!! :lol: :lol: няма рано,няма късно!! най много до четвъртък да се заформи цифра ,като за две!!!! :lol: :lol:
момичета,не правете връзка с "нормални" яйчници и къс-дълъг протокол.!! не влизайте в непознати сфери! какво означава"нормални яйчници"??? :?
Слушайте Сиска 81 ,тя ги разбира тия работи! :wink:
п.п. абе и други ги разбират,ама сега са заети да си гледат бебетата и само тя е на линия,в очакване!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]