0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Графиката на amaliq
« Отговор #120 -: Октомври 09, 2011, 11:24:06 am »
Отиди си пусни утре 1 кръвен тест. Той ще ти даде категоричен отговор. Не сравнявай наситеността на чертичките на двата теста. Различни марки са и според мен не са база за сравнение. Стискам палци :wink:!
*
« Отговор #121 -: Октомври 09, 2011, 12:09:29 pm »
Не се притеснявай колко е наситена линията! Има ли линия ,макар и много бледа, има и бременост !Стискам ти палци !
*
« Отговор #122 -: Октомври 09, 2011, 12:50:02 pm »
Амалия ,момичетата са прави ,най-добре пусни кръвен ,за да си по-спокойна .
Аз имамлоши спомени със такива тестове ,но за разлика от бг ,тука в Испания докато стигна до кръвен трябва д амина през доста кабинети .Добре ,че в бг сам можеш да си назначиш в лабораторията какво да сипуснеш .Късмет миличка ,силно се надявам резултата да е положителен .
*
« Отговор #123 -: Октомври 09, 2011, 13:18:07 pm »
Амалия ,момичетата са прави ,най-добре пусни кръвен ,за да си по-спокойна .
Аз имамлоши спомени със такива тестове ,но за разлика от бг ,тука в Испания докато стигна до кръвен трябва д амина през доста кабинети .Добре ,че в бг сам можеш да си назначиш в лабораторията какво да сипуснеш .Късмет миличка ,силно се надявам резултата да е положителен .

Благодаря ти,Foveri.Аз незнам ,но си мисля,че нещата няма да станат този месец.Започнаха да ми се усилват и болките(точно както в деня на М).Най-вероятно борбата ще е и другият месец.
Само,че следващият път да ви кажа направо кръвен тест.Клиър теста момичета може да не ми повярвате,но беше 200 % +.Напълно видима 2-ра чертичка.Пълни измамници с тези тестове,още повече ни правят положението по-тежко с тези надждата която имаме..и след това разочарованието.... :(

Дано не ви отчаях с мойте глупости цяла сутрин  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #124 -: Октомври 09, 2011, 14:54:50 pm »
Амалия спокойно ! Ако разгледаш графиките на другите бременилки , ще видиш че 99.9% от тях имат  предменструални болки , дори и вече при установена бременост !
Хайде дай по позитивно вече :)
*
« Отговор #125 -: Октомври 09, 2011, 15:30:51 pm »
Амалия спокойно ! Ако разгледаш графиките на другите бременилки , ще видиш че 99.9% от тях имат  предменструални болки , дори и вече при установена бременост !

Права си миличка,но гледам много да не се настройвам...незнам защо.Най-вероятно за да съм по-малко разочарована.
Нищо момичета,ще продължаваме да се борим напред  :D
*
« Отговор #126 -: Октомври 09, 2011, 15:49:36 pm »

Права си миличка,но гледам много да не се настройвам...незнам защо.Най-вероятно за да съм по-малко разочарована.
Нищо момичета,ще продължаваме да се борим напред  :D

По скоро трябва да се настройваш , че вече си бременна и за теб започва нов живот :)
« Отговор #127 -: Октомври 09, 2011, 16:27:17 pm »
Амалия едно ЧХГ ще отговори на всичките ти въпроси,стискаме палци утре да ни донесеш един хубав ЧХГ резултат  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #128 -: Октомври 09, 2011, 16:36:31 pm »
Амалия едно ЧХГ ще отговори на всичките ти въпроси,стискаме палци утре да ни донесеш един хубав ЧХГ резултат  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Да Бебче,ако не ми дойде до утре мисля да си пусна едно ЧХГ. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #129 -: Октомври 10, 2011, 08:37:58 am »
Милички БТ спадна още  :(.Явно няма да е този месец  :( :( :(

Благодаря ви,че сте с мен  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #130 -: Октомври 10, 2011, 09:12:44 am »
Хей недей да губиш кураж все още !
« Отговор #131 -: Октомври 10, 2011, 09:28:38 am »
каквото и да става аз съм с теб  :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #132 -: Октомври 10, 2011, 09:44:41 am »
каквото и да става аз съм с теб  :bighug:

Мерси много миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
Ще я пренорим тази другият месец  :D :D :D
« Отговор #133 -: Октомври 10, 2011, 09:49:56 am »
аз  ще я боря до край тая дъртата  :witch:....след толкова много години няма да се  отказвам я,ама ти може и да си готова вече,защо  не идеш да пуснеш един кръвен тест? :ask:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #134 -: Октомври 10, 2011, 11:31:27 am »
Хайде другия месец , хващаме се всички и ще я гоним тази гадина. :witch:
*
« Отговор #135 -: Октомври 10, 2011, 11:59:40 am »
Хайде момичета и аз съм за следващия месец  :(
Започна да ми зацапва....онази нейска да ме напусне  :(

:bighug: :bighug: :bighug:
Много ви благодаря,че сте с мен.Много по-лесно се понасят нещата като цяло  :kiss:
*
« Отговор #136 -: Октомври 10, 2011, 13:52:21 pm »
Амалия, миличка, съжалявам!
Днес е смотан ден! Колкото и странно да ви звучи на всички, но наистина преживявам нещата с вас! И ми е много криво днес! Стисках палци и наистина вярвах, че е станало този месец ( и графиката ти беше супер)...
Нищо, не трябва да се отказваме! Горе главата!
*
« Отговор #137 -: Октомври 10, 2011, 14:02:41 pm »
Амалия, миличка, съжалявам!
Днес е смотан ден! Колкото и странно да ви звучи на всички, но наистина преживявам нещата с вас! И ми е много криво днес! Стисках палци и наистина вярвах, че е станало този месец ( и графиката ти беше супер)...
Нищо, не трябва да се отказваме! Горе главата!

Много ти благодаря,миличка.Знам,че всички момичета сме заедно си се подкрепяме за всичко.Така ще преживеем по-леко неуспехите  :D
Нов месец,нов късмет  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #138 -: Октомври 10, 2011, 17:42:25 pm »
гадно....ама нали се разбрахме за тоя месец да сме положителни.. :bfp1:...много ми се иска
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #139 -: Октомври 10, 2011, 19:00:19 pm »
 Амалия,няма да се отчайваш миличка :balk_77:. Знай че всички сме до теб и заедно ще успеем. Почини си малко и след няколко дена  отново :bed:. Казахме,че за коледните празици ще има много изненади. Горе главата слънчице :balk_48:. Цунки :balk_104: