0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на amaliq
« Отговор #100 -: Октомври 08, 2011, 09:47:47 am »
 Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен сладуранке :balk_104:.
*
« Отговор #101 -: Октомври 08, 2011, 10:17:17 am »
Благодаря ви момичета.Само хубави новини да залее форума  :D
*
« Отговор #102 -: Октомври 08, 2011, 17:04:11 pm »
Момичета да ви разкажа какво ми се случи.
Вчера вечерта си направих Clear тест касета,след 5 минути се появи втора черта,не толкова наситена...но видима,даже и моят мъж я видя.Много се зарадвах ,но реших да пиша днес.Но днес какво друго се случи.Взех си Шуър чек....той –.
Незнам какво става,най-вероятно Клиър теста е грешен.......Какво ще кажете ,много съм объркана  :( :( :(
« Отговор #103 -: Октомври 08, 2011, 18:08:59 pm »
Ами хайде направи още един и да видим....иначе можеш да бягаш на кръвен за най-сигурно!
Краси

*
« Отговор #104 -: Октомври 08, 2011, 18:14:46 pm »
Ами хайде направи още един и да видим....иначе можеш да бягаш на кръвен за най-сигурно!

Ами взела съм си един за утре сутринта...мисля,че е най-добре тогава да го направя ??? :?
« Отговор #105 -: Октомври 08, 2011, 18:15:32 pm »
amaliq , Jolie16 писа за този тест Clear тест, на нея й е отчел втора бледа черта след 30-тата минута, при ЧХГ 313!!!
При мен същия тест преди месец ми отчете бледа втора чертичка...ама не беше верен (пък кой знае??? може и да е имала нещо, но да не се е получило)... Незнам. Ако искаш сигурност - кръвен...май и аз вече не им вярвам на тези уринните!
 :crossfingers:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #106 -: Октомври 08, 2011, 18:20:41 pm »
amaliq , Jolie16 писа за този тест Clear тест, на нея й е отчел втора бледа черта след 30-тата минута, при ЧХГ 313!!!
При мен същия тест преди месец ми отчете бледа втора чертичка...ама не беше верен (пък кой знае??? може и да е имала нещо, но да не се е получило)... Незнам. Ако искаш сигурност - кръвен...май и аз вече не им вярвам на тези уринните!
 :crossfingers:

Да аз се съмнявам,защото Шуър нали са най-вярни (поне така казват ).Въпреки,че не беше мноогоо бледа...виждаше си се чудесно.И аз незнам...но повече вярвам на Шуър  :?
*
« Отговор #107 -: Октомври 08, 2011, 22:31:00 pm »
Щом има бледа черта има и нали се сещаш какво :)
Стискам палци утре да се похвалиш с по наситена черта :)
А между другото не знам дали винаги имаш болки в гърдите , но при мен това е сигурен знак за забременяване !
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 22:43:04 pm от siena »
« Отговор #108 -: Октомври 08, 2011, 22:42:05 pm »
Чакаме утре следващия положителен тест  :) :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
« Отговор #109 -: Октомври 08, 2011, 22:43:42 pm »
Включвам се и аз да ти пожелая късмет утре. Да пишеш веднага като направиш теста. Но не се тревожи, аз имам опит с вторите бледи черти и добре, че бяха момичетата тук да ми дават кураж.

*
« Отговор #110 -: Октомври 08, 2011, 22:47:38 pm »
Благодаря ви момичета.Утре веднага ще пиша като направя теста.

Крис,грешни ли са били вторите бледи черти :?

Цункам ви  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #111 -: Октомври 08, 2011, 22:53:18 pm »
Не се безпокой за това колко е наситена чертата ! Важното е че я има ! Наситеността няма значение ! След седмица ще е по наситена !
*
« Отговор #112 -: Октомври 08, 2011, 23:24:25 pm »
Благодаря ти ,Siena.Мен ме притеснява това ,че + тест е Клиър,а – Шуър( на ,който съм по-склонна да вярвам).Незнам много съм объркана.Сега докато не ми дойде(дано не),винаги ще имам съмнения и въпроси.Защо е така.......или-или ?? :( :( :(
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #113 -: Октомври 08, 2011, 23:31:18 pm »
Най-чувствителни са Престо. А най-достоверни - кръвните :wink:. Стискам палци за утре!
*
« Отговор #114 -: Октомври 08, 2011, 23:32:50 pm »
Най-чувствителни са Престо. А най-достоверни - кръвните :wink:. Стискам палци за утре!

Мерси ,Гери.Ще видим утре какво ще стане.  :D
*
« Отговор #115 -: Октомври 08, 2011, 23:33:26 pm »
Може би единия тест е с по голяма чуствителност от другия за това има +!
Както и да е , не се вкарвай в филми :) карай по спокойно и си направи нов тест с сутрешна урина :) Ако трябва купи съвсем друга марка тест ако толкова се съмняваш в тези :)
« Отговор #116 -: Октомври 09, 2011, 09:34:41 am »
Благодаря ви момичета.Утре веднага ще пиша като направя теста.

Крис,грешни ли са били вторите бледи черти :?

Цункам ви  :bighug: :bighug:

Изобщо не бяха грешни , миличка. Аз си мислех, че са грешни, а то се показа точно обратното

*
« Отговор #117 -: Октомври 09, 2011, 09:50:18 am »
Айде миличка , и аз чакам хубави новини днес...

« Отговор #118 -: Октомври 09, 2011, 09:54:00 am »
Амалия,хайде слънце.Не ни карай да чакаме повече :balk_77:. Нанеси т. и кажи има ли добри новини миличка :balk_104: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #119 -: Октомври 09, 2011, 10:08:09 am »
Здравейте милички.Извинявам се за забавянето.Тази нощ също ми беше безсънна малко и сутринта като направих теста направо съм заспала.Т беше 36,8(сега ще я нанеса).Като направих теста се появи една блеееееееееееееда мноооооого бледа чертичка на,която и аз самата незнам дали да вярвам.Теста е Престо.
Съвсем съм объркана.Този тест от онзи ден беше с по-наситена от тази сега.
Незнам какво да си мисля.... :?Незнам дали изобщо е реална и тази,като Т спадна .Уффф  :( :( :(

Цункам ви,и ви благодая,че сте с мен  :bighug: :bighug: :bighug: