Много лошо ми тръгна тази седмица, отново
През нощта ни се наложи да ползваме спешна помощ за Боян. В кабинета педиатъра ни посрещна със скандал. Как за най-малкото сме ходили там, как на тях това не им било работа, как само сме чакали да стане вечер и да тръгнем по спешни кабинети, защото там работят всякакви специалисти. Това за нас било лесен начин да ни прегледат детето, а то така не ставало
Боян е посещавал спешен кабинет само веднъж и то заради падане по стълби и последващо повръщане, като там ни прати личния му лекар. Последва и не много добро отношение към детето и аз просто си го взех и си тръгнах.
За съжаление у дома нещата не станаха по-добре и ми се наложи да звъня на 112. След отказ от моя страна да се върна отново в Окръжна, при същия педиатър, ни пратиха в Терапия. Е, там вече срещнахме разбран лекар. Слава Богу, детето е добре, но аз все още съм ядосана и обидена.
В момента се чудя да подавам ли жалба или да не се занимавам изобщо
Между другото, Боян за втори път ми прави номера с ниската телесна температура. Снощи беше между 35,1-35,4. Операторът от 112 ме свърза с педиатър, който каза че това е доста ниска ТТ, а лекарката която ни преглежда после в кабинета каза, че за малките часове на нощта /между 2,30 и 4 става това/, тази Т била нормална
Оплаках ви се, защото снощи освен че ми беше адски притеснено, ми стана и много тъжно. Ами, ако следващия път състоянието му е наистина спешно, аз къде трябва да го заведа? На такива хора ли трябва да разчитам за здравето на детето си. Може ли лекар да вдига скандали, вместо да прегледа дете на 4г, което е с оплаквания за силни болки в корема от 2 часа, събужда се с писъци и казва че ще се пръсне.
Иначе, да ни е хубава седмицата, да са ни здрави децата и да са ни свестни лекарите
пожелавам.