Аууу аз сега излизам "адският килимомразец"
Всъщност, когато направя бебешката стая, вероятно ще сложа някоя чергица поне за аксесоар, а когато правя детската стая и той е по-голям - ще му купя и някой сериозен, дебел килим. /и ще го изтрая точно седмица, след като почистя моята коса и космите на маца от него
/
То хубаво да има килим да пълзи бебето, ама в нашето жилище - хич не мога да си представя как ще стане. Място - много, но асиметрични пространства за пълзене тук-таме т.е. освен да постеля 20-ина килимчета навсякъде, където той може да се завре пълзейки - няма друг вариант. То това не е никакъв вариант де, защото ще трябва да сложа килим и в кухнята тогава.
Ще му се наложи на Дани да си пълзи по паркета и към списъка с наколенки ще добавям и каска явно хахаха
Гледам тука снимките на стаите ви, гледам и килимчетата и много ми харесват, имат си и съвсем разумна и обоснована функция. И колкото ги гледам, толкова повече си мисля, че "аз и килимче" сме като "аз и пола до коляното" - адски ми харесва, ама не и на мен, при мен и пр. Горкото ми дете, най-много да проходи без време, като гадната му майка не му осигури хубав терен за пълзене
В момента съм на фаза скици на бебешката стая, днес си купих и нов комплект цветни моливи за целта. Май ще се ходи до ИКЕА, за допълване на мебелите, защото ми трябва бяло... Стискайте палци да измисля нещо симпатично, че бая съм се сдухала откъм мозъчни функции напоследък. А, да! И мятайте снимки на бебешки стаи, който е направил вече, ще съм ви благодарна и даже отсега си казвам - каквото си харесам ще крада най-безогледно!