Страхотна стая
Жабче! А и нагоре много красиви и ефектни идеи гледам.
Завиждам ви наред, че правите "класически" детски стаи, тази си мечта - аз не можах да я сбъдна, понеже се оказа супер нецелесъобразно с Дани.
В крайна сметка - детската я обзаведох с нормална спалня 160/200 в подходящи цветове същата и тепърва мисля какво още да слагам вътре. Ама предвид колко място зае това голямо легло - никоя от замисляните и рисувани концепции няма да има чалъм да се изпълни
Те.е. главната част с някакъв "плац за игри" - отпада. В крайния й вариант ще е стая по-подходяща за тийнейджър отколкото за хлапе на 3-4 г., ама - това е положението.
Някакъв "бонус" в ситуацията е, че вече разполагам с нормална стая за гости при нужда, че доскоро беше просто неизползваем "склад" и ни гости, ни детска. То и сега пак не е особено използваема, защото си спим все заедно и в общи линии - дали на моята спалня, дали на неговата - можем да си ги сменяме за разнообраие.
Когато й завърша оборудването - надявам се поне той и децата, които ни идват на гости да се изнасят да играят там, а не при нас в хола - все файда. За спането му сам - отдавна съм развяла белия байряк. Май ще чакам да тръгне по жени, че тогава да ми разреши да спя в леглото си без милата му компания
Живи и здрави де, това да е дерта.