добра вечер на всички, ние направихме една многооооого голяма разходка из Югозападна България. Започнахме с Рупите, после Самуиловата крепост, Мелник, Рожен и Роженски манастир, 2 дни в Банско като там ходихме до връх Вихрен и съответно до ез. Окото /който не е правил планински преход с джапанки и бебе на ръце, да ме пита как става номера/, после с.Добърско и завършихме с Рилски манастир.
Толкова много красота, че чак очите ме заболяха. Не съм и предполагала колко е красиво навсякъде. Обаче ще се наложи да отидем пак, щото нали съм си шматка и то голяма. Оказа се че всичките места, са час от 100-те национални обекта, а аз чак на последното място прочетох за това и си взех книжка с печат и марка. Ама от предните нямам, та сега съм се запънала като магаре на мост, че искам пак да отидем напролет.
Заредена съм за доста дълго напред. Емоциите още ме държат.
Треската ни тресе и по рожденните дни. Утре Вяра, др. събота Алекс, та не е като да скучаем де. След 10-на дни Алекс започва детска, да видим как ще го понесе.
А за детската стая - толкова години си мечтаех, че ще я направя възможно най шарената и препълнена с играчки. Ами плана преизпълнен, то играчки много - стени малко, та доста от играчките съм ги прибрала. Малко ми е трудно при чистене, но пък нали затова мечтах през всичките години.
п.п. Мише, по пътя и на отиване и на връщане, като минавахме през ваше село :wink:все за теб си мислех.