Тук съм Марго,всеки ден ви чета.При мен няма нищо ново,няма и да има този месец,като си гледам и графиката с тази температура......няма да има новини
.Да и аз забелязах че няма никой,дано е за хубаво и всеки има по някоя добра новина.При мен има нещо странно,чакай да ти кажа:Всеки ден към 17ч. ми се приспива та даже и на работа,седя и заспивам,сутрин се будя с вълчи глад,а никога не закусвам и като огладнея направо ми стърже...и много често сутрин (а и през останалото време н деня) като се събудя хем ми е гладно хем все едно че съм се наяла и ми е до гърлото,но не повръщам.Друго странно.....по принцип от О до МЦ всеки месец ме болят гърдите като ми дойде М и спират до О,но сега по време на О ме наболяваха и след това спряха и сега не ме болят
,а до М има9 дни.Не си мисля нищо защото знам че няма да е станало нищо,а и 1вия месец като започнахме да опитваме и нямаше нищо, имаше голямо разочарование,Та сега зная,но все пак се надявам тайничко.
Радвам се мила че при теб е дошла бабито и скоро ще имаш възможност да попълниш една мнооого хубава графика,желая ти го от все сърце и нека бъде последната дулга графика.
:crossfingers:Твой ред е!
Целувки и прегръдки да всички.
Липсвате ми когатао не ме посещавате.