0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Милена
« Отговор #20 -: Септември 17, 2011, 20:11:30 pm »
 Миленче,щом не го боли иначе натисни го малко поне и тази вечер миличка :balk_56:. Пробвай,може да се поддаде на изкушението ...И ако стане,добре дошло :balk_602:. Късмет слънчице :goodluck: :bighug:
Re: Графиката на Милена
« Отговор #21 -: Септември 17, 2011, 20:38:13 pm »
Ами Марго мисля че тази вечер ми е последния шанс после чак другия месец :).Ти как си как върви при теб,гледам ти графиката и няма я още оная с метлата.Дано ни зарадваш.Благодаря ти и късмет и на теб!Ха ха ха ще го пробвам. :bighug: :kiss:
Re: Графиката на Милена
« Отговор #22 -: Септември 17, 2011, 22:17:26 pm »
Ой, Миленче, изразходва изстрелите по-рано! И аз така бях, но разбрах, че по време и след положителния тест за овулация трябва да се действа. Дано да склони милото ти... Дано да се е случило Чудото! А ти защо пиеш желязо?
« Последна редакция: Септември 17, 2011, 22:24:43 pm от rosefromstars »
Re: Графиката на Милена
« Отговор #23 -: Септември 17, 2011, 23:26:02 pm »
Рози пия желязо защото имам анемия,но сега го пия през ден сега съм по-добре,а и съм вегетарианка не ям месо,риба и мн.други неща.И витамин Д пиех,но тъй-като има във витамините за бременни го спрях.Гравитамина който пия(така се казва тук не зная в БГ как е)има всичко-фолиева,витамини,желязо.....Ами....ще дейставаме,а каквото стане,Бог да е с нас и всичко да мине. :bighug:
*
Re: Графиката на Милена
« Отговор #24 -: Септември 18, 2011, 09:45:11 am »
Айде Миленка,ставай,че нямам търпение да видя дали е имало снощи сърчице  :lol:


Re: Графиката на Милена
« Отговор #25 -: Септември 18, 2011, 12:57:56 pm »
Жолка няма.Щеше да има,но....за съжаление имаше петънца от кръв по бельото и ме достраша да не стане нещо,някоя инфекция и се отказахме.Другия месец.Нека се оправи първо.Утре ще отидем на лекар да видим какво е? :bighug: :kiss:
Ще видим може тази вечер да пробваме ако все още има шанс да уловим :eggsperm: днес бил малко по добре и нямал кръв и тази черна нишка,дано не е нещо сериозно,простата ли ще е какво е не зная ще видим,че тук събота и неделя лекари няма,а спешното е само при много спешни случаи и трябва 1во да се обадиш по телефона и ако те кажат чак тогава отиваш.Стискайте палци да сме уловили прените дни.Целувки на всички и късмет.Благодаря ви за подкрепата и макар да не ви познавам лично ви чувствам много близки. :bighug: :kiss:
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 13:53:20 pm от milena8 »
Re: Графиката на Милена
« Отговор #26 -: Септември 18, 2011, 14:22:30 pm »
 Нищо Миленка.Важното е да е добре милото ти и да е всичко наред с него :crossfingers:. Ще изчакаш до другият месец ,няма как. Събирайте силички сега и октомври да дадете максималното от себе си :balk_56:. Много късмет мила :bighug: :goodluck:.
Re: Графиката на Милена
« Отговор #27 -: Септември 18, 2011, 14:51:08 pm »
Така е Марго,така ще направим сега като му хванах цаката и с ваша помощ разбира се. :)
*
Re: Графиката на Милена
« Отговор #28 -: Септември 18, 2011, 16:59:55 pm »
Миличка,чела съм ,че сперматозоидите живеят до 72 часа в подходяща среда...така че последното сърчице може да се окаже достатъчно,така че за всеки случай ще стискам палци!


Re: Графиката на Милена
« Отговор #29 -: Септември 18, 2011, 17:01:52 pm »
Подкрепям Жоли. Аз съм пример за това. Стискам ти палци от сърце!  :crossfingers: :bighug:



Re: Графиката на Милена
« Отговор #30 -: Септември 18, 2011, 17:45:45 pm »
Миленче, дано с милото всичко да се размине. С желязото много внимавай и си прави често изследвания на серумно желязо, ЖСК наситен и ненаситен, защото, ако прекалиш с него става страшно. Може даже рак да направиш. Извинявай, не искам да те уплаша, но наистина е сериозно. Аз също имам проблеми с него, но на 6 месеца правя изследвания и ако е много ниско (примерно 3-4 при стойности 10,7-23,4), тогава го пия. Правя си изследвания всяка седмица, когато го пия и стане ли над 15 го спирам. Имам също анемия от време на време, но много рядко пия желязо. И никога при Менстр., защото става много обилна. Успех с лова и дано се е случило Чудото!  :goodluck: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 17:55:29 pm от rosefromstars »
Re: Графиката на Милена
« Отговор #31 -: Септември 18, 2011, 21:05:29 pm »
Жоли благодаря ти за палците :) :bighug:.Ще пробваме довечера.Така знам и аз че живеят до 72 часа.Целувки и прегръдки.
Крис благодаря ти и на теб за подкрепата дано имам и аз твоя пример.Леко и безпроблемно бременеене желая ти да си много щастлива.Целувки и прегръдки.:kiss::bighug:
Розка правя на 3 мес.изследвания,но този път ще е на 6.Взимах го всеки ден а сега през ден,но понякога пескачам защото има и в Гравитамина-витамини за бременни+фолиева.Как си правиш изследванията всяка седмица?За М не съм се сещала,но по принцип според мен тогава със загубата на кръв не пада ли и желязото?Благодаря ти за съвета винаги има какво да се научи от всяка от вас. :kiss: :bighug:
До колкото за лова ще рискувам днес. :bed:
Re: Графиката на Милена
« Отговор #32 -: Септември 18, 2011, 22:31:28 pm »
Миленка,един съвет от мен . Няма по-добро и по-бързодействащо лекарство от копривата :balk_103:.На мен лично са ми преливали 2 пъти кръв,заради това,че ми пада хемоглобина и даже колабирах.Една санитарка в болницата ми каза да пия чай от коприва и така се оправих. Това беше преди 15 години. От тогава всяка година събирам и суша коприва и като се сетя си варя. До сега не съм имала проблеми.Тя дава резултати само след 24 часа. Резултата е учудващ .Лекарите ме питаха какво съм правила че така светкавично всички показатели са чудесни и аз си признах. Направо онемях :balk_160:а. Пробвай миличка. Ще ти помогне със сигурност. Късмет :crossfingers:.
Re: Графиката на Милена
« Отговор #33 -: Септември 18, 2011, 23:07:35 pm »
Честно да ти кажа Марго зная доста неща от народната медицина  за анемия и др.,но да си призная ме мързи да ги правя :oops:,пробвала съм пила съм 1-2 дни и.....,но ти обещавам ше на пролет ще го направя,дори и сега има есенна коприва и може да си набера.
Благодаря ти много за съвета :kiss: :bighug:.
Re: Графиката на Милена
« Отговор #34 -: Септември 19, 2011, 10:48:54 am »
Миленче, стискам ти силно палци и при теб и при мъжа ти всичко да се оправи в най-скоро време! Все пак здравето е най-важно! Успех! :crossfingers: :bighug:
Re: Графиката на Милена
« Отговор #35 -: Септември 19, 2011, 14:04:34 pm »
Миленче, когато пия желязо (Сорбифер, Ферогранумед), си правя изследвания всяка седмица в лаборатория: Желязо - серумно, ЖСК - наситен и ненаситен. За съжаление само веднъж се покрива от здравната каса изследването, другите, ако има такива, се заплащат - ПКК и желязо с фракции - някъде към 20 лв. Приема се само под надзор от хематолог. Наистина копривата е страхотна и покачва стойностите на желязото в организма, но още по-приложим е панджарът - червено цвекло май беше другото му име. И аз малко трудно намирам коприва, но паджар има доста. Правя го на салата, като го настъргвам като морков и го овкусявам. Разбира се на вкус е като трева или желязо, но овкусен е прекрасен. Също така варен на пара на кубчета е по-приятен, но да знаеш, че червеният сок, който изпуска панджара е много силен и където попадне остава петно, даже на плота. Така, че, когато го режеш (стържеш), задължително трябва да е върху табла, която да е върху вестник. Панджарът е по-силен от копривата и вдига стойностите на желязото почти двойно. Когато приемах желязо по време на цикъл имах много силни кръвоизливи, направо плашещи от чиста кръв. После хематологът ме посъветва никога да не го прилагам по време на цикъл. Също така си прави цялостен ехографски преглед поне веднъж в годината, защото туморните образувания се хранят с желязо, и поради това понякога желязо-дефицитната анемия е свързана с новообразувания в организма. Внимавай с желязото! То не е витамин! Винаги се консултирай с хематолог!  
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 14:10:05 pm от rosefromstars »
Re: Графиката на Милена
« Отговор #36 -: Септември 19, 2011, 15:11:50 pm »
Аси,благодаря ти много,стискам ти и аз палци.Днес ходихме на доктор и даде урина утре ще са готови изследванията.Дано не е нещо сериозно.Успех и на теб! :bighug:

Рози балгодаря ти за информацията.Моите се казват Ferro Duretter.Аз живея в Дания и те ми назначават кога и какви изследвания да правя,тук е малко трудно да кажеш ти какви изследвания искаш освен ако отида в частна клиника,но е скъпичко.Да знам за панджарите-това е гръцкото му име.Аз го обичам много варен със зехтин,лимон и сол-чудно е и много вкусно и сок съм пила,но скоро не съм,също така и листата му сварени леко със зехтин,лимон и сол е вкусно-поне за мен.Още утре ще отида да си купя,а догодина на пролет ще си насадя в градината(живея в къща и имам достатъчно място) и настърган също мога да го ям няма проблем.Така че смятам да спра хапчетата и без това са химия и да наблегна на копривата и панджара. :bighug:
Re: Графиката на Милена
« Отговор #37 -: Септември 19, 2011, 20:32:17 pm »
 Браво Миленче. Няма по-силен лекар от природата и това ,което ни дава тя :balk_602:. Много късмет този месец миличка :goodluck:.Дано сте улучили момента :crossfingers: :bighug:.
*
Re: Графиката на Милена
« Отговор #38 -: Септември 19, 2011, 22:09:02 pm »
 :bighug: :bighug:


Re: Графиката на Милена
« Отговор #39 -: Септември 20, 2011, 00:03:15 am »
Браво Миленче. Няма по-силен лекар от природата и това ,което ни дава тя :balk_602:. Много късмет този месец миличка :goodluck:.Дано сте улучили момента :crossfingers: :bighug:.
Дано Марго ще видим на края на месеца.Пожелавам ти тая вещица да се появи вече и да се нареди всичко и при теб. :goodluck: :bighug:.Скоро ще е споко :)