0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Гъби - помощ!!!
« Отговор #40 -: Юни 25, 2006, 20:55:47 pm »
Ми Заек, то тва намалени NK стана голям хит, пък миналата година или поминалата незнаехме повечето дори за съществуването им...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Гъби - помощ!!!
« Отговор #41 -: Юни 25, 2006, 21:24:24 pm »
Цитат на: lady_11
Ми Заек, то тва намалени NK стана голям хит, пък миналата година или поминалата незнаехме повечето дори за съществуването им...

Момичета на какво точно оказват влияние НК клетки????? :?:
Гъби - помощ!!!
« Отговор #42 -: Юни 25, 2006, 21:33:27 pm »
Не, бе, Лейди, увеличените НК клетки са причина за незабременяване. Аз като боледувам толкова - сигурно имам намалени.

Ади, не разбирам много от имунологични изследвания. Другите момичета ще обяснят по-добре от мен  :oops:
*

гг

Re: Гъби - помощ!!!
« Отговор #43 -: Юли 01, 2006, 14:07:49 pm »
Пия фунгулор за гъбички .Три месеца след основното лечение пак ще трябва да пия по 150мг.един път след като ми свърши . Ак о през това време забременея опасно ли е за бебето? Трябва ли задължително да се изследвам за имунологични ,хормонални проблеми при положение ,че имам гъбички.
« Отговор #44 -: Юли 01, 2006, 21:16:26 pm »
 Ужас и аз не мога да се справя с тези гъбички :balk_198: вече близо 6 месеца. В понеделник пак съм на доктор... Но ми се струва, че това отново няма да доведе до нищо дълготрайно... и вече съм на ръба на отчаянието :balk_144:
« Отговор #45 -: Юли 01, 2006, 21:33:41 pm »
Ак о през това време забременея опасно ли е за бебето?
На този въпрос трябва да ти отговори гинеколога, предписал ти лечението.
« Отговор #46 -: Юли 02, 2006, 08:21:48 am »
Ужас и аз не мога да се справя с тези гъбички :balk_198: вече близо 6 месеца. В понеделник пак съм на доктор... Но ми се струва, че това отново няма да доведе до нищо дълготрайно... и вече съм на ръба на отчаянието :balk_144:
Ох. Гъбите са много упорити. Може би трябва да помислиш за укрепване на имунната система, да намалиш сладкото до минимум, да смениш бельото с изцяло памучно (поне за известно време), да си купиш интимен гел с лактобацили, да хапваш повече кисело мляко (има тема в "Лек от природата" за марките кисели млека).

Успех!
« Отговор #47 -: Юли 02, 2006, 09:38:08 am »
 Зайче, направила съм всичко, което си изброила. Не знам защо продължават така често да се обаждат. Плюс това не влизам в басейни, не ползвам тампони...Може би нещо с имунитета ми или стрес. Но ужасът ми е постоянен вече :balk_145:
« Отговор #48 -: Юли 02, 2006, 10:25:18 am »
Ох... А пушиш ли? Редовен ли ти е стомаха? А мъжа ти дали има гъби?
« Отговор #49 -: Юли 02, 2006, 11:35:21 am »
С6688tt, като казваш, че не можеш дълго време да се отървеш от гъбки, да попитам, какъв дискомфорт чувстваш от тях сега, въпреки взетите мерки: само бяло течение или и другите външни проявления - сърбеж, зачервяване, разраняване? Микробиологиите ти ли дават резултат кандида, правила ли си напоследък такива?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #50 -: Юли 02, 2006, 12:04:47 pm »
 Не, не пуша, пия около 3 литра вода на ден, единствената захар, която си позволявам е мед и то не по много. Дори ям по-кисели плодове.

Течението е на парцали и е придружено само със сърбеж. Както написах в понеделник ще ходя на док. и ще си пусна едно изследване...отново.

А мъжа ми всеки път го лекуваме паралелно (без контакти по време на лечението)
« Отговор #51 -: Юли 02, 2006, 12:08:03 pm »
Микробиологията е добра идея - аз иначе нямаше да знам, че си отглеждам и глабрата, не само абликанс.

c6688tt, успех с лечението!
« Отговор #52 -: Юли 02, 2006, 12:25:07 pm »
 Е,  Благодаря :) Ще видим докъде ще я докарам :balk_600:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #53 -: Юли 02, 2006, 19:04:42 pm »
Хубаво е и половинката ти да си направи микробиология!!!!!!!!!
След приключено лечение ...дори да няма течение или други признаци-нова микробиология!!!!!!!!!!(и от двама)и едва когато двамата сте чисти може да водите нормален полов живот!
Вземи си интим.гел-лактацид!Успех мила!!! :lol:

« Отговор #54 -: Юли 02, 2006, 20:34:55 pm »
Хубаво е и половинката ти да си направи микробиология!!!!!!!!!

Ади, от този съвет няма смисъл, освен ако не се търсят бактерии при мъжа (нямаме основание да предполагаме наличието им). Гъбите при мъжа могат да живеят единствено на главичката на пениса, но не и вътре. А микробиологията на сперма няма да ги "хване". В случая се установяват само с преглед (поглед).

c6688tt, сетих се нещо: поискай си микробиология на цервикален секрет.
« Отговор #55 -: Юли 03, 2006, 15:00:31 pm »
 Зайче, днес ходих, но човекът заминал на море. Ще чакам! Но, мислиш ли, че раничка на шийката може да има пръст в честото ми боледуване.

Два пъти ми се случи (този месец) да имам конактно кървене + болка. Никога досега не ми се е случвало.

А микробиологията на ЦС ще поискам
*
« Отговор #56 -: Март 05, 2007, 17:32:20 pm »
И при мен вече 2 пъти има контактно кървене +Болка.Може ли да е от гъбички?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #57 -: Март 05, 2007, 19:55:16 pm »
Зайче, днес ходих, но човекът заминал на море. Ще чакам!

Чак като прочетох за моретоооооооо и погледнах датата!
 :balk_149: :balk_48:
« Последна редакция: Март 11, 2007, 11:49:13 am от little_rabbit »
« Отговор #58 -: Март 11, 2007, 11:50:50 am »
Зайче, днес ходих, но човекът заминал на море. Ще чакам!

Чак като прочетох за моретоооооооо и погледнах датата!
 :balk_149: :balk_48:

:)

Еганева, едитнах ти мнението, за да се различава писаното от теб от цитата на Дени.

И на мен много ми се ходи на море. Ох, цели три месеца до тогава...
« Отговор #59 -: Март 11, 2007, 11:59:25 am »
И при мен вече 2 пъти има контактно кървене +Болка.Може ли да е от гъбички?
Може би не е гъби, пусни си микробиология.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]