Честит празник на всички ученици! Пожелавам им бърза адаптация и само шестици
Ами Вени, честно да ти кажа и аз хич не го обичах този момент със започването на учебната година. Та не бих се разменила с някой ученик, не че съм била лоша ученичка, напротив, но не бих казала, че е било "удоволствие" за мен да ходя там, просто си беше досадно задължение.
Аз съм изпаднала в някаква криза...незнам как да го нарека...в процес съм на смяна на работата, и още преди да съм напуснала сегашната си, изпитвам носталгия. Дори вече се замислям дали изобщо да го правя.На новата уж има възможности за развитие, но като се замисля реално искат да им бачкаш като идиот почти за без пари и на всичкото отгоре ти трябва да си супер надъхан колко много я искаш тази работа. Ами мерси ще им кажа...И без това тази мацка на интервюто нещо не ме изкефи и почти ме отказа...Много им бях набрала вчера...Снощи си поревах скришом, после си налях едно питие и ми мина...Имам разни идеи в главата, сега ще действам в тази насока, дано се получи...Та както се казва отчаянието ми трая има-няма час, докато главата ми не роди следващата "прекрасна" идея
Здрави да сме само...другото са бели кахъри!
Друго ново няма при нас - пуснах Дари на ясла от миналата седмица. Тази година е от "големите"
Засега удържаме фронта да сме здрави, дано се задържи по-дълго време. Като гледам сега приемат доста деца около нейният набор - на по 2 и нещо...Скъсват се да реват! Сега като се замисля се радвам, че я дадох миналата година - много по-бързо и безболезнено се адаптира, вярно, боледуваше доста, но пък това и сега би се случило...Така разсъждавам аз.
Хубав и усмихнат ден на всички!