Жбрул, ами ако го оставиш Дани да спи до теб през цялата нощ как е дереджето?
Почти същото. Не спи по-стабилно, просто ми е "под ръка" и много по-бързо и лесно успявам да го приспя наново, като спестя врмето /и разсънването/ от рев в кошарата, че докато светна, стана, взема и...уйде.
Да, ама не може вечно да е така, понеже вече пълзи като бесен, понякога се буди тихомълком и хуква да пълзи и ако аз спя в този момент - брой го изтрещял се от спалнята /въпреки барикадите/. Вторият момент е, че не желая да свиква да спи в МОЕТО легло, а вече не е на 40 дни и много бързо се усеща кое му изнася повече.
И докато ти отговарям - Дани разиграва поредния нощен цирк, който ще се върти още няколко пъти до 12-1 ч. поне. Пратих баща му да се пробва този път, понеже с риск да ме замеряте с камъни - така съм вбесена в момента, че си нямам вяра сама на себе си как ще му реагирам.
То не е вечер-две, не е месец-два, не е период...това е хронично и става само по-зле, с нови и нови номера и претенции и краят не се вижда.
Няма никаква връзка "ял, срал, къпан, некъпан...", или каквото и да било. Щом ще се ляга - значи трябва половината време за сън да мине в панаири и това е то. Следобедния сън - почти същото. Рядко го докарва до 2 часа, а между тях е поне едно яко будене и маймунене.
Всички останали случаи на сън са някакво изключение - 2-3 пъти месечно и това е.
Дидон, дано все така лесно ви се получва. При нас и тези номера не сработиха. Изобщо - сработили засега няма каквито и да било.