д-р Бърди здравейте,
пак ще си позволя да ви попитам за мнение и препоръки.
Синът ми е на 10м до сега не е боледувал,от почти два месеца е със сополки в началото воднисти,после бели после пак воднисти постоянно се променят,водя го на преглед всяка седмица няма нищо на гърдите нито зачервено гърло.Педиатърката твърди че са от зъбките които вади но положението е страшно не може да спи дави се ако ги смръкне и отидат в гърлото.Първо изписа капки тобрин после виброцил после два пъти черни капки мисля че се казваха Каралгол,сега изписа други пак правени но немога да разчета по рецептата не са черни,също и Ринитал таблетки и Лимфомизот за сливиците тъй като са големи.Най накрая взе секрет по мое настояване сега ще чакам резултата от микробиологията.Обаче не мога и ден да го гледам така нищо не помага нито спрейчета нито капки.Много моля да ме посъветвате какви други изследвания да пусна аз и как да облекча положението.Аз имам алергичен ринит който не е постоянен /не знам каква алергия имам/,а мъжът ми имаше бронхиална астма но от години няма пристъпи.Споменавам го но незнам дали има връзка.Моля и Мамите с подобни проблеми да дадат съвет дано да са по малко разбира се.Хубав ден на всички.