дидон, и аз така мисля, но на няколко пъти я хващам да спи забила нос в матрака, а не с главата на страни, нищо страшно, но трябва да й обърна главата, да съм спокойна, че има въздух, щото това е проблема при спането по корем.
мими, мерси, генгигел, май беше това чудотворното. тя има залъгалки, но според мен от тях от един момент нататък започва повече да я боли и да плаче. аз съм сигурна, че обрива не е от зъби, първо реших, че е от жега, че тук ни завари топлото неподготвени, завехна, но не изчезва. лекарката го видя и също каза, че не е от вирус (защото няма температура), сигурно е от топлината. мисля си за праховете за пране, макар, че пера с бебешки еко-френдли прах и плакна два пъти. други идеи, само на кърма е, така че не е храни?
има друго, което ме тревожи повече - възможно ли е да се дави от лигите, които продуцира в значителни количества? на няколко пъти се закашля, но точно като задавяне (вчера гледа гърло и слуша дробове лекарката, не е от това, а и наистина звучи като задавяне?) някакви идеи какво може да помогне или просто трябва да изчакаме да мине от само себе си?