0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Златната ябълка-малко надежда:)
« -: Септември 06, 2011, 11:49:01 am »
Здравейте,мили момичета :wink: Една случайна среща,с един непознат,мил и много отзивчив човек,ме запозна със Златната ябълка.Молитва за рожба в Горни Воден,пред иконата на Богородица,една ябълка,символ на надеждата,едно коланче,което те кара да вярваш,че след всички мъки и сълзи,точно ти,точно аз,точно ние ще се сдобием с така желаните рожби...Аз бях там,убедих се с очите си в добротата и желанието за помощ на това мило семейство,което се грижи за църквата и за нас,молещите,просещите...Ще се радвам,ако някоя от вас е била там,да споделим,да си разкажем и заедно да се надяваме и да вярваме...
Нищо не е такова,каквото изглежда...
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #1 -: Септември 06, 2011, 18:54:46 pm »
Здравей,аз съм ходила преди година и половина там,носих и почти година коланчето(колкото ми беше казано)защото и за толкова е четена молитвата,но при мен беше без успех за жалост..,макар че съм чела,че при доста момичета е имало резултат,сега съм наблегнала повече на докторите..отколкото на моленето,е разбира се нищо не ни пречи да се надяваме и да се молим...
http:
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #2 -: Септември 06, 2011, 19:12:59 pm »
anjela80 ,здравей :)Съжалявам,че все още не се получило при вас...всичко правим в името на една единствена заветна цел-дали ще се молим в църква,дали ще ходим по лекари,всичко това е просто път към бебенцето :)Желая ти успех :goodluck:
Нищо не е такова,каквото изглежда...
*
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #3 -: Септември 06, 2011, 19:47:33 pm »
сега съм наблегнала повече на докторите..отколкото на моленето,е разбира се нищо не ни пречи да се надяваме и да се молим...

 :good_post: Браво! Това е начинът.
*
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #4 -: Септември 06, 2011, 20:09:44 pm »
   Каталина, ние също сме ходили в Горни Воден, на нас също ни четоха молитвата, после ни дадоха да си изберем ябълка, да я изядем на сутринта и по това колко семки има вътре толкова години ще чакаме за бебето. Имаше 5 семки, а годината 2006г. Все още си чакаме чудото да се случи. Носих и коланчето близо година. Спомням си, че поне за мен беше много пречистващо, защото тогава за първи път плаках и дадох воля на натрупалите се в мен чувства. След това започнахме открито да говорим с приятелите за нашите проблеми и да споделяме защо нямаме деца. Моите първи браточеди живеят точно до църквата и всяка година ходим да ни четат молитва.
    Човек има нужда от вяра, която да го съпътства в трудната борба която води в стремежа си за дете. Но има и необходимост да срещне точно неговият лекар, на който да вярва и които ще осъществи мечтата му. Ние срешнахме нашият лекар, борим се дълги години и все някога ще го решим и ще гушнем нашето бебе!
   Надявам и при теб да е така.
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #5 -: Септември 06, 2011, 21:43:31 pm »
stoeka71,един ден и ние ще сме сред многото щастливки гушкащи бебенце :) Ние нямаме проблеми със забременяването,те идват на по-късен етап...но това не е от значение,важното е да вярваме в нещо и някого(в твоя случай,лекарят ти) и да вървим напред.Желая ти скоро: лекар+коланче=БЕБЕНЦЕ :bighug:
Нищо не е такова,каквото изглежда...
*
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #6 -: Септември 06, 2011, 23:13:18 pm »
Здравейте момичета !
Ето аз ще се включа да ви разкажа кога и как ходих за златната ябълка !
Отидох 2010 г (бях пред насрочена  лапароскопия ,очертаваше се тубарен фактор при нас ) ,но решихме с друго момиче да отидем двете па на другия ден с мъжете да си хапнем ябълките .
Аз принципно не вярвам много в такива неща ,но знаете ,че когато човек има проблем това може да е просто някакво душевно успокоение ,Смятах ,че посещавайки църквата просто ще се заредя емоционално - иначе всички знаем ,че без лекари не може Проблемите се търсят и решават от тях .
В деня, в който отидохме (беше събота ) очаквах поредния си цикъл .Моят цикъл беше толкова точен и редовен та чак ме вбесяваше колко точно може да се появи всеки месец.
Само ,че него ден от ходене на сам на там с дружката ми и още едно момиче( там се видяхме) не обърнах внимание ,че няма цикъл докато не се прибрах в къщи вечерта
На другия ден сутринта още го нямаше и това ме накара да изтичам за тест за бременност - Е , оказа се ,че съм бременна (вече съм била бременна )
Носих си коланчето през цялата бременност ,която никак не беше лека
Дали от суеверие не знам, но си го носих :)
Благодарение на д-р Даскалов  ,който следеше бременността ми успях да износя едно хубаво момиченце (да ми е жива и здрава ) ! Благодаря и на Бог за това !
Така ,че Бог помага ,но и лекарите са ни нужни . Няма нищо лошо обаче  човек да вярва - вярата ни крепи
Аз се почувствах много добре след молитвата и с ябълката и коланчето в ръка ,така че който има желание нищо не губите просто печелите едно страхотно преживяване и емоционално зареждане .Пожелавам на всички бързо сбъдване на заветната  мечтата !
« Последна редакция: Септември 06, 2011, 23:50:51 pm от viviq »
[/url]
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #7 -: Септември 07, 2011, 10:12:14 am »

viviq,радвам се за вас и да ви е жива и здрава кукличката osi_9 На мен този ритуал ми донесе(поне за сега)мъничко успокоение и ми върна вярата,която...малко бях загърбила.Въпреки опитите ни,нещата не се получават,а нямаме мед.проблеми.Остана ми само вярата...
Нищо не е такова,каквото изглежда...
*
Re: Златната ябълка-малко надежда:)
« Отговор #8 -: Септември 07, 2011, 22:26:36 pm »
Е, това момиче с което ходи тогава Вивия, съм аз!  :wink:
Вив, а как те раздрусах по дупките на пътя тогава, аааа? :(
При нас имаше проблем - мъжки фактор и след ИКСИ, мес. Юли - аз вече си гушкам и нашият малък юнак  :D.
Благодарение отново на д-рите Даскалови, които ни следиха преди и след опита при д-р Стаменов и д-р Персенска, ние сега му се радваме  :wink:.
Аз също носих коланчето доста време!  :wink:
Вярата никога не съм я губила! :wink:
Благодаря на Бог, че ме дари с това юначе - да ми е живо и здраво!
Вярвайте момичета и момчета, но не забравяйте, че не всичко се постига с вяра, нужна е и малко помощ! :wink:
Дано всички сбъднете мечтите си! :D