sisters forever, сигурно не осъзнаваш, че като споделяш какво ти се прави или не, помагаш на други момичета да вземат решение към коя клиника да се ориентират.
Желая ти успех!
blue_sky това, което съм счела, че трябва да се сподели с всички, съм го публикувала в друг подфорум, просто снощи се случи така, че разбрах за тия хормони. Не мисля, че точно това би имало някакво значение в избора на клиника. Едва ли някоя жена ще си каже :"Щом д-р .... не изследва хормони по време на стимулация, няма да правя ин-витро при него." Вярно, че причините са комплексни и избора се прави на база много фактори, но най - важен е резултата, а него ще разберем скоро.
Елфи нали като приключи всичко, следва да разпиша документ, в който са описани разходите по самата процедура. Ако греша, поправете ме.
Mikona благодаря за разбирането. Каквото трябва да стане, ще стане. Вече нищо не мога да направя, а и не мога да променя методите на доктора. Истината е, че в нета няма много инфо за него и за новата клиника в която работи. Е аз вече спомогнах за това де, макар и с не толкова позитивни отзиви
Момичета, съжалявам ако съм развалила хубавата темичка, но не беше съзнателно. Изпитах толкова положителни емоции като ви четох и желая успех на всички