Какво е това нещо с водата? 8OКак така да пиеш докато едвам стискаш..?-В моята клиника следят изключително много точно колко е пълен пикочния мехур,обясниха че не трябва нито да е много празен,нито да е много пълен ,защото когато бил много пълен притискал матката.1-вия трансфер ,щях да се пръсна,едвам устисках да мине,а мехура ми беше огромен на видеозона ,но доктора нищо не каза
,на всичко отгоре лежах 30 минути след трансфера..след това хукнах веднага до тоалетната,изобщо целия трансфер мина с мисълта за това кога ще отида до тоалетна
2-рия трансфер в друга клиника ме караха да ходя да пишкам на няколко пъти по малко докато стане на нужното ниво
защото аз в желанието си да отида с пълен мехур се бях оляла с водата,сега при този 3ти трансфер изпих 1/2 литър докато пътувахме към клиниката,докато ме подготвят и дойде доктора минаха 30 минути и бях на перфектното ниво,та не ме караха да ходя да пишкам :lol:Така че не прекалявайте с водата
Аз трябваше вече да съм направила моят тест,(днес ми е 15 ти ден след трансфер)но нещо ме хвана шубето и го отложих за другата седмица-аз съм от тия малкото луди дето не искат да правят тестове :lol:Гледам всички бързате да разберете резултата по рано,а аз наобратно :lol:Успех на всички в процедури и всички чакащи!!!